Romantikus Valentin-napi ajándékok

Csaba Ábrahám

|

|

2 min

Hiszünk abban, hogy a Valentin-nap nem elcsépelt dolog, és egyáltalán nem közhelyes ilyenkor ajándékot adni a párodnak. Manapság úgyis annyira könnyű beleszürkülni a hétköznapokba és elhidegülni a másiktól, így szerintünk mindenképpen szükség van a szerelem dedikált ünnepnapjára.

Mivel nemcsak hívei vagyunk a Valentin-napnak, hanem neked is szeretnénk segíteni a tökéletes ajándék megtalálásában, ezért igyekszünk inspirációt nyújtani néhány praktikus ötlet formájában.

Szívhez szóló meglepetés a szerelmesek napján

Sokszor egy kedves ajándék többet jelenthet megannyi kimondott szónál.

Ráadásul nem feltétlenül kell drága megoldásokban gondolkodnod ahhoz, hogy a kedvesedet levedd a lábáról.

Az urak számára például mindig nagyszerű választást kínál a vörös rózsa, továbbá a márkás bonbon együttese. 

Netflix stílusú kép

Szintén leleményes opciónak bizonyulhat a páros persely, a rólatok szóló csillagtérkép, vagy akár a hatalmas méretű szerelmes képeslap is.

Vicces Valentin-napi ajándék ötletek

A humor esszenciális hozzávaló egy harmonikusan működő párkapcsolathoz. A köztetek lévő kémia kiváló fokmérőjének számít ugyanis, hogy mennyit nevettek együtt.

Igen, tudjuk milyen sokan adnak hasonlót a szerelmüknek. Ugyanakkor a virág az örök klasszikusok közé tartozik, és a hölgyek mindig szívesen fogadják.

Hogyha kicsit kreatívabbra vennéd a fogurát, akkor szíved kuglófjának egyetlen szem mazsoláját díszes szerelemlakattal is meglepheted.

Gravíroztasd bele akár a monogramotokat vagy a megismerkedésetek dátumát, és örökké szívderítő érzés lesz majd rápillantani.

Amennyiben februárban szívesen csempésznél némi tréfát a mindennapjaitokba, a következő humoros ötletek kedvedre valók lehetnek.

Választhatsz például tréfás bögrét, rajta „én vagyok a főnök”, esetleg „igen Drágám, neked van igazad” felirattal.

Készíthetsz egyedi ajándékkártyákat is. Ehhez nyomtass ki egyenlő nagyságú kis lapokat, rájuk pedig tetszés szerint helyezz el feliratokat a móka kedvéért. 

 „Főzz nekem valami finomat”, „mosogass el helyettem”, esetleg „ma azt nézzük a tv-ben, amit én szeretnék”. A beváltható kuponok tartalmának csak a képzeleted szab határt.

Ahogyan annak is, hogy a vicces Valentin-napi ajándékod mennyire fonódik össze az erotikával. Merthogy többek között Kámaszútra-bakancslistával, hasonló témájú dobókockával, vagy akár társasjátékkal is csempészhetsz némi izgalmat a közös estéitekhez. 

A február 14-i szuvenír egy felejthetetlen élmény is lehet

Amennyiben tárgyak helyett inkább esemény pártiak vagytok, akkor is tengernyi lehetőség áll a rendelkezésetekre.

 

 

káma szutra bakancslista

Kifejezetten népszerűnek számítanak például azok a nyomozós vacsorák, amelyeknek a keretei között finom ételek társaságában kell megoldanotok valamilyen fiktív bűntényt.

Befizetheted magatokat romantikus hajókirándulásra, hogy egymás karjaiban andalogva gyönyörködjetek a város pazar látványában. Megtekinthettek akár egy színvonalas színdarabot is, pláne ha valóban szórakoztató előadást sikerül kifognotok.

De ugyanúgy elmehettek korcsolyázni valamelyik műjégpályára, utána pedig finom forraltborral és kürtöskaláccsal kényeztethetitek az ízlelő bimbóitokat.

Válaszd bármelyik program ötletet, a kedvesed minden bizonnyal odáig lesz a figyelmességedért, és imádni fog valamennyi együtt eltöltött percet.

Fényképes romantikus párna

A párod minden bizonnyal vevő lesz némi kikapcsolódásra

A végére hagytuk a „Jolly Jokernek” számító wellness üdülést.

Akár egyetlen nap is tökéletesen alkalmas lehet ugyanis arra, hogy testnek és léleknek egyaránt megadjátok a szükséges gondoskodást.

 

 

káma szutra bakancslista

Kezdésnek jöhet mindjárt egy tetőtől talpig terjedő frissítő masszázs, amitől valósággal újjá születnek majd az ízületek. Aztán pedig jöhet a jakuzziban ázás hosszú órákon át, méghozzá tartalmas beszélgetésekkel megspékelve.

A nap záró akkordjaként pedig következhet a gyertyafényes vacsora. Élvezzétek egymás társaságát, közben pedig finom borok kortyolgatása mellett örüljetek egymásnak, és a kettőtök közötti erős köteléknek.