Egyedi ajándékok férfiaknak, amikkel garantált az öröm

4 perc olvasási idő

ajándék férfiaknak

A férfiak esetében nehezebb dolgunk van, ha ajándékokról van szó, hiszen a hölgyek hajlamosak évközben is meg-meg említeni, hogy mi keltette fel az érdeklődésüket. 


A férfiak ritkábban járnak bevásárlóközpontba, üzletekbe, kevesebb lehetőség éri őket nézelődés és vásárlás tekintetében. Természetesen ez egy általános megállapítás, amelynél akad sok kivétel is.


Amennyiben ajándékozás előtt állsz, az alábbi blog nagyon hasznos lesz számodra. Összegyűjtöttünk Neked néhány alternatívát, amelyek vásárlóink leginkább kedvelt választásai. Gyere és tarts velünk! 😊

 Egyedi flaskaszett akár ajándékcsomagban


Flaskáinkat minden esetben 2 db acélpohárral és egy utántöltővel csomagoljuk elegáns fekete dobozba, ami akár már önmagában is lenyűgözheti a ajándékozott felet, azonban tudjuk még ezt is fokozni: ajándékcsomagban is kérheted. 


Ebben az esetben a flaska mellé találsz a csomagban egy Jack Daniel’s Whiskey-t, különleges csokoládékkal és fűszeres mogyoróval. Igazán férfias ajándékot keresel? Megtaláltad!

Egyedi feliratos Öngyújtó


Az öngyújtó nem csak lenyűgöző, egyben hasznos ajándék is. Kérheted akár egyedi üzenettel is, amelyet minden nap magánál tarthat. Rendelésed során biztos lehetsz benne, hogy eredeti Zippo öngyújtó fog érkezni hozzád, amelyet a gyártó díszdobozában küldünk.

Gravírozott Kulcstartó


Manapság mindenki zsebében ott lapul egy kulcscsomó, így ezzel az ajándékkal egészen biztos, hogy nem találsz mellé.


Nemesacél medáljainkra tematikusan foglalkozástól/

hobbitól függően a grafika mellé egyedi feliratot, nevet vagy akár rövidebb üzenetet is gravírozhatunk , így igazán személyes ajándék lehet. 

Saját feliratos Szobor


Férfiak esetében bizony gondolnunk kell az önbizalmukra is. Mi más fokozhatná ezt számukra, mint egy díj, amely kizárólag nekik szól és a legjobbnak kiáltja ki őket.


Közkedvelt szabadidős elfoglaltságaikat mutatja be szobraink kínálata, de találsz köztük két méretben Oscar díjat is, melyet kitehetnek akár a munkahelyükön az asztalukra, az éjjeliszekrényükre vagy díszítheti a nappali egy polcát is.

Egyedi Söröskorsó


Valljuk be, ismerettségi körünkben a férfiak túlnyomó többsége a sör egy formáját biztosan előszeretettel fogyasztja. Ebből adódóan a söröskorsó szintén nagyon hasznos ajándék lehet, amellett, hogy rendkívül mutatós az egyedi grafikával ellátva.


Korsóink igazán nagy méretben készülnek, majdnem 600 ml űrtartalommal bírnak, ebből is adódik, hogy talán ez az egyik leginkább férfias ajándék.

Egyedi Bögre


A sok napi teendő mellett az erősebbik nemnek is szüksége van a kikapcsolódásra, pihenésre. Nincs is jobb, mint egy nagy bögre teával/kávéval leülni akár egy társasjáték mellé vagy épp a TV elé. 


Ki ne hallotta volna már otthon, hogy egy családtagunknak van egy általa kedvelt bögréje, amelyből mindig finomabb amit készítünk. Készítsünk egyedit, így ezután garantáltan ez lesz a kedvence! 😊

Kulacs


Ismét egy felettébb praktikus ajándékötletet hoztunk, hiszen kulacsainkat karabínerrel láttuk el, így akár a természetbe, a hegyekbe vagy a vadászlesre is elkísérheti azt, akinek szánjuk. 


Emellett a mindennapokban a munkánk vagy tanulmányaink során is hasznát vehetjük, hisz hátizsákunkra akasztva helyet sem foglal el.

Persely


Bizony, a persely is közkedvelt ajándék a férfiak számára. Jelen pontban is általánosítva említjük őket, azonban egy biztos, több olyan férfit ismerünk, mint nőt, aki határozottan nemet tud mondani néhány nem létszükségletű kiadásra.

…és ha már persely, természetesen legyen ez is egyedi! 😊


Esetleg kinézte az álomautót? Nagyon szeretne elutazni az álomnyaralására? Egy kis ösztönzés sosem árt.

Sorozatos ajándék kép  pároknak


Manapság már mindenki számára ismert, Netflixre emlékeztető stílusban mutatjuk be szerelmetek történetét, amelyre 6 képet is el tudunk helyezni, ettől lesz igazán szívhez szóló.


A képre ezen kívül megadhatod a főszereplők nevét, a sorozat rövid leírását, amely rólatok mesél. A képre rákerül az évadok száma, a műfajok és természetesen a legfontosabb a sorozat címe.


Igazán különleges és egyedi ajándék férfiaknak.  Ha szerettek együtt filmezni, akkor ne habozz! Lepd meg vele a párodat az évfordulótokon, a születésnapján, vagy Karácsonykor.

Ajándék nyugdíjba vonulásra férfiaknak – falikép


Mindenki életében eljön az a pont, amikor felhagy a munkában töltött mindennapokkal, hisz sok-sok dolgos évvel a háta mögött már igazán megérdemli a pihenést. Ahhoz, hogy ennek méltó emléket állítsunk érdemes egy igazán személyes ajándékkal meglepni. 


Ehhez a nagy fordulóponthoz tökéletes választás egyedi képeink egyike, amelyet képkerettel együtt szállítunk és akár díszcsomagolást is kérhetsz rá, így azon kívül, hogy átveszed a rendelést további teendőd nincs is vele.


A letisztult kivitelezésnek köszönhetően bármilyen falon igen kifinomultan mutat.

Óriás családfa kép


Ahogy idősödik az ember egyre nehezebb számára ajándékot találni, azonban ez egy tökéletes választás kortól függetlenül, hiszen életetek legfontosabb mérföldköveit örökíti meg, amelyre minden férfi büszke lehet.


Emléket állít azoknak a pillanatoknak, melyeket együtt éltetek át és amelyeket öröm felidézni. Egy gyermek születése, az első közös otthon, a kedvenc háziállat. Erre az óriási, 35×50 cm-es képre biztosan minden felfér, ami fontos!


„Akár egy fa ágai, mindannyian különböző irányba növünk, de a gyökerünk ugyanaz marad”

Legyen akár Valentin nap, Apák napja, egy születésnap vagy bármilyen ajándékozásra okot adó esemény, biztosan tudunk segíteni. Amennyiben ennél is sokkal személyesebb ajándékot szeretnél átadni, de az előbbiekben nem találtál olyat, ami minden szempontból tökéletes, mi nem adjuk fel!


Csak az elképzelés van meg vagy egy idézet? Küldd el nekünk elérhetőségeink egyikére és garantáljuk, nem távozol elégedettség nélkül 😊

További egyedi ajándékok férfiaknak

Ha tetszik valamelyik termékünk, egyszerűen kattints a képre és már rendelheted is.
További ajándékainkért  kattints ide!  

Tetszett az Egyedi ajándékok férfiaknak, amikkel garantált az öröm blogunk? Szívesen olvasnál még más idézetes vagy ajándék ötletes gyűjteményt is? Írd meg nekünk kommentben és szívesen elkészítjük!