Kutyás ajándékok gazdiknak

4 perc olvasási idő

kutyás ajándékok gazdiknak

Ajándék ötleteket kitalálni nem egyszerű dolog, nem lehetünk biztosak benne, hogy az ajándékozott minek is örülne igazán. De akinek van kis kedvence az tudja, hogy egy olyan ajándék ami az imádott kutyusunkkal kapcsolatos, biztos hogy megdobogtatja a szívünket!


Ha olyan embernek keresel ajándékot akár szülinapra, évfordulóra, karácsonyra vagy bármi más alkalomból, aki imádja a szőrös kisgyermekét, akkor olvass bele ebbe a cikkbe, mert összegyűjtöttük a legjobb ajándékokat gazdik számára!


De ha magadat lepnéd meg egy cuki párnával vagy bögrével azt is megértjük, hiszen, ezek az imádott állatunkat ábrázoló termékek a legjobb ajándékok gazdiknak


Cuki díszpárnák, remek ajándékok gazdiknak



A te szeretteid között is akad olyas valaki, akinek igazi bajkeverő kiskedvencei vannak? Akkor ennek a párnának garantáltan örülni fog. Lepd meg vele barátodat, szerettedet vagy magadat és dobd fel vele saját otthonodat. Tökéletes ajándék lehet születésnapra vagy karácsonyra.


A „Világhírű és utánozhatatlan bajkeverő klub” feliratú párnán kedved szerint választhatod ki a figurákat. Megadhatod a kiskedvencek neveit is. Sok-sok kutya és cica típusból tudsz válogatni, akár 5 kiskedvenc is választható. A huzaton kiválaszthatod még a háttér színét is.

Kutya játékok


Ha olyan helyre mész vendégségbe ahol tudod, hogy egy bundás családtag is lakik, akkor mindenképp tegyél az ajándéktasakba egy kis meglepetést a kutyusnak is! 

Ezzel nem csak a négylábúnak de a gazdinak is örömet okozol, hiszen ha a kutyus boldog akkor a gazdi is az! Kutyáknak szóló játékokat pedig bármilyen áruházban könnyen beszerezhetsz, és a választék is hatalmas, nem lesz nehéz dolgod!

kutyajáték

Jutalomfalat


Egy kis kutyáknak szóló nasival egészen biztosan nem lőhetsz mellé!


Ha nem vagy biztos benne, hogy a kutyusnak van e valamilyen allergiája, akkor válassz hipoallergén jutit!

A kisállat boltokban óriási választék van jutalom falatokból és rágcsákból, ezért érdemes az eladók segítségét kérni a választásnál!


jutifalat

Kiegészítők a kutyik számára


Kutyáink számára is rendelkezésünkre áll számos kiegészítő, amit persze a gazdik imádnak!


Ha ajándékot keresel egy kutya tartó barátodnak, akkor jó ötlet lehet ha választasz egy csinos nyakörvet. Ez lehet akár egyedi is, a kuyus nevével ellátott darab, vagy csak egy menő mintákkal díszített alap darab. 


A nyakörvekre a biléta mellett lehet különböző függőket, medálokat is vásárolni, akár csak az embereknél egy nyakláncra.

Ha már a nyakláncnál tartunk akkor négylábú társaink számára is elérhető már az esztétikai célra kitalált kutyanyaklánc.


Ha a fiú kutyusról van szó akkor a nyaklánc helyett választhatsz egy menő kendőt kiegészítőnek!



kutyanyaklánc

Kiskedvences lábtörlő


Jópofa, vicces szövegű kiskedvences lábtörlő. Lepd meg vele egy állatimádó szerettedet, vagy dobd fel vele a saját otthonodat. 


A lábtörlőn szereplő szövegeket Te adhatod meg. Kiválaszthatod a figurákat és a megadhatod a kiskedvencek neveit is. Sok-sok kutya és cica típusból tudsz válogatni. Teljésen személyre tudod szabni a lábtörlődet.


Akár 5 különböző kutyával vagy cicával is kérheted! Különleges és egyedi ajándék gazdiknak!


Személyre szabható kisállatos bögre


Mi lehetne ennél aranyosabb ajándék egy gazdi számára?


Ezen a bögrén kiválaszthatod a kutyusok típusát és megadhatod hozzá a kutya nevét is, így teljesen személyre vagyis kisállatra szabott lesz a bögre!


A gazdi boldogan fogja inni az új kedvenc bögréjéből a reggeli kávéját vagy a kedvenc teáját!


A kiskedvences bögre egy ajándék csomag fő elemeként is megállja a helyét! Válogass a fent említett egyéb ajándék ötletek közül és készíts belőle egy csinos csomagot a gazdi számára!

Egyedi biléta


Egyedileg gravírozott kutyabiléta nagytestű kutyáknak. A biléta közepére egy kutyamancsot gravírozunk a medál aljába, pedig a címed, vagy akár a telefonszámod is rákerülhet. 

A kutyabiléta anyaga nemesacél, így a kedvenc nem tudja elrágni, vagy kárt tenni benne. 


A bilétát masszív “S” kampóval készítjük. A nyakörvre fogó, vagy egyéb eszköz segítségével helyezhető fel. A biléta ideális méretű, nem zavaró a hordása. Cuki ajándék a blökinek és boldogság a gazdinak. Legyen biztonságban a Te kutyusod is! Ez a biléta minden kutyaimádó álma.

Kényelmi kellékek


Szinte minden kutyus imád pihe puha fekhelyen pihenni!

Egy kényelmes ágyikó, párna vagy esetleg napozóágy az udvarra szuper ajándékok gazdiknak!


Egyes kutyafajták szeretnek bekuckózni egy puha pléd alá így ez is jó választás lehet!

kutyapárna

Övtáska, jutitartó tasak


Egy kirándulás vagy sima séta alkalmával a gazdik nem indulnak el üres kézzel. 

Jó ajándék lehet egy praktikus övtáska vagy kényelmesen hordható jutifalat tartó, amiben a gazdi magával viheti a motiváló finomságokat, kakizacsit, egyéb apróságokat.

kirándulás

Kozmetikai kellékek


Manapság egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a gazdik kedvenceik ápolására, sokféle termék közül válogathatunk. 

Jó ötlet lehet az ajándék kiegészítőjeként egy kutyakozmetikum, mint például egy szőr ápoló balzsam, tappancskrém, fogápolási termék vagy akár kutyáknak készült parfüm. 

kozmetikum kutyáknak

Etető/ vizestál


A kutya tálakból nem baj ha több is van otthon, hiszen annyi jópofa és szép tálat lehet vásárolni, hogy a gazdik szívesen váltogatják ezeket. A nyári melegben pedig hasznos ha több helyiségben is van vizestál kihelyezve. 

Ezek alá lehet vásárolni szilikon alátétet is ami egy praktikus ajándék lehet a gazdik számára!


kiskutya a tálban

Közös élmények


52 kaland az év 52 hetére

Ha szeretnél kutyusoddal több időt tölteni, de a sétáláson kívül nem jut más eszedbe, akkor ez a bakancslista nektek készült.


Az élmények az évszakoknak megfelelően vannak összeállítva, vagyis 52 hétre találsz programot a kutyusoddal. Nézd meg, hányadik hét van most, kapard le, és indulhat a kutyás program.

Legyen szó benti (pl. kötélhúzás), vagy kinti (pl. játék a hóban) programról, biztos lehetsz benne, hogy kutyus és gazdi egyaránt jól fogja magát érezni.


Lepd meg a kutyusodat, vagy egy kutyaimádó barátodat ezzel a remek ajándékkal, az élmény garantált.

Gravírozott kulcstartó


Gravírozott, egyedi kutya-gazdi kulcstartó. Szépséges kutyás ajándéktárgy. A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Összesen 6 fajta kutyusos fityegőt választhatsz rá.


A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában. A kutyás kulcstartó nagy kör medálja 3,5 cm átmérőjű és 1 mm vastag.

A gravírozott kulcstartó nagyobb medáljára az alábbi szöveg kerül: "Amikor szükségem volt egy kézre, megtaláltam a mancsát!". A medál közepén egy gazdi keze és egy kutya mancsa látható, körülöttük apró szívekkel. 

Íme még néhány szuper kutyás ajándék:

Reméljük tetszettek az általunk gyűjtött ajándékok gazdiknak! Ha pedig tovább nézelődnél még a kutyás témájú ajándékok között akkor kattints ide!