Szerelmes ajándékok szenvedélyes kapcsolatban élő pároknak

Csaba Ábrahám

|

|

6 min


Lassan 10 éve magam is a párkapcsolatban élők táborát erősítem. Emlékszem milyen volt még az első évfordulónkra készülni. Izgatott voltam és valami extra romantikus, piros, csillogós, szívecskés, ömlengős akármit szerettem volna ajándékozni a kedvesemnek. Mai szemmel, ha visszanézem a kezdeti évek évfordulós ajándékait mindig jót nevetek rajtuk és azon gondolkozom, hogy még is mi üthetett belém. 😀

 

Ahogy telnek az évek egyre csak fogynak az ötletek és a lehetőségek, hogy mivel lephetnénk meg a szívünk választottját. Ha te is ebben a cipőben jársz és több éves kapcsolatot tudhatsz magad mögött, akkor nagyon jó helyen vagy! A szerelmes ajándékok című blogunkban bemutatok Neked olyan ötleteket, amelyek nem csöpögősek, de kedvesek. Nem tucat darab, hanem különleges és egyedi ajándék. Nem utolsó sorban mutatok olyat, ami a női szíveket dobogtatja meg és olyat is, ami egy férfi arcára tud mosolyt csalni.

Tarts velem és találjuk meg együtt a lehető legjobb szerelmes ajándékot!

Szerelmes ajándékok férfiaknak

Kezdésként haladjunk végig azokon a szerelmes ajándékokon, amelyeket nyugodt szívvel ajándékozhatsz egy férfinak. Sokan mondják azt, hogy a fiúknak nem könnyű ajándékot választani. Mi ezt megcáfoljuk! 🙂 Valentin napkor alkottuk meg ezt a sorozatos, Netflixes képet, amely hatalmas érdeklődésnek örvendett és a mai napig az egyik legvásároltabb termékünk.

Azonos arányban rendelték a fiúk és a lányok is. Sok visszajelzést kaptunk, hogy mennyire örültek az ajándékozottak. A képre összesen hat saját fényképet küldhetsz, megadhatod a sorozat címét, a rövid leírását, a megjelenés évét, az évadok számát, a főszereplőket és a műfajokat is.

Ugye milyen komoly? 🙂 Ilyen ajándékot nem fogsz találni a boltok polcain, de a Mesélő Ajándékoknál igen! Ha a pároddal nagy „Netflix Matyik” vagytok, akkor tutira tetszeni fog neki ez a kép. Ha élőben is megnéznéd ezt a termékünket, akkor kattints ide és egy Valentin napi TikTok videónkban megnézheted.

Javasoljuk, hogy a képet add át sorozatnézés közben. Egyik délután készüljetek úgy, hogy aznap nem mentek sehova, csak filmeztek és lazultok. Készítsetek össze nasit, innivalót, popcornt, mindent, ami jól jöhet. Kuckózzatok be párnákkal és pléddel, majd indulhat a film. Amikor alkalmasnak találod, nyújtsd oda a párodnak az ajándékát. Biztosan meglepődik majd és nagyon fog neki örülni.

Erotikus, évfordulós meglepetés fiúknak

Lekaparható, kámaszútra poszter 52 szexhelyszínnel. Váó! Nos, a fiúk mindig örülnek egy olyan meglepetésnek, ami valamilyen erotikusabb vonalhoz kapcsolódik. Ez a poszter nem csak mosolyt fog csalni az arcára, de a fantáziáját is megmozgatja majd. Ilyen ajándéknak egy fiú sem tud ellenálni. Kaparjátok le közösen az első mezőt, majd haladjatok sorrendben, de azért hagyjatok lekaparnivalót egy következő alkalomra is! 😉

Az én javaslatom: az átadás előtt vásárolj magadnak egy új, szexi fehérneműt, amit majd magadra öltesz az ajándékozás előtt. A lakásban szórj szét vörös rózsaszirmokat, gyújts néhány teamécsest, kapcsolj romantikus háttérzenét, készíts be a hűtőbe pezsgőt, vagy bort és kezdődhet is a romantikázás!

Gravírozott, szerelmes ajándékok fiúknak

Vagány ajándékot keresel, de legyen azért romantikus vonzata is? Hiszen még is csak évfordulóra ajándékoznád, nem igaz? Ha a párod például dohányzik, akkor remek választás lehet számára egy egyedi feliratos, saját neves és dátumos Zippo öngyújtó. Ez a típus már önmagában is menő darabnak számít, hát ha még személyre szabjuk az általad kért paraméterekkel. Lepd meg vele a kedvesedet, biztosan mindig magánal hordja majd.

Házassági évfordulós ajándék gyanánt tudjuk javasolni a gravírozott flaska szettünket, amelyet nem csak 10. évfordulóra tudunk elkészíteni. Azzal a névvel és számmal gyártjuk le, ahogyan Te kéred. A flaska aljába a Te neved is felkerül. A szett tartalmaz egy flaskát, 2 darab poharat és egy utántöltő tölcsért.

Az egészet kemény fedeles díszdobozba tesszük, így azonnal átadható a férjednek. A flaska szett nem csak menő, hanem elegáns ajándék férfiaknak. Magával viheti egy kirándulásra, vagy egy baráti találkozóra. Menő dolog egy saját feliratos flaskából kínálni a kedvenc italát.

Romantikus és vicces ajándék 

Néha nem kellenek szavak, elegendő egy poénos feliratú ajándéktárgy és már is kifejezhetjük az érzéseinket vele. Nos, mit fejezhet ki ez a bögre? Azt, hogy humorosak vagytok, szeretitek egymást, jó szeretők vagytok, időt szántok egymásra és szerettek reggel együtt kávézni.

Nincs is jobb annál, amikor egy morcos reggelen megleped a kedvesedet ezzel a poénos darabbal. Egyből jobban indul a nap és ezentúl minden reggel mosolygós lehet.

A bögre emlékezteti Őt arra, hogy mindig vagy neki és, hogy mennyire szereted. Oh, és persze, hogy siessen haza, hiszen este dolgotok lesz… 😛

Szerelmes ajándékok nőknek

A férfiaknak szóló szerelmes ajándékok után, következzen az a szekció, amiket a szebbik nemnek javasolnánk. Egy hölgy szívét minden megdobogtatja, ami szép, finom illatú, megható, személyes és romantikus. Férfiként nem lesz nehéz dolgod, csak egyszerűen nézd át az ajánlásainkat, rendeld meg a weboldalunkról a terméket és már is mosolyt csalhatsz a kedvesed arcára. 🙂 

Fényképes ajándékok nőknek

Sokféle fényképes ajándékot készítünk, de az egyik legnagyobb kedvenc ez a saját fotós párna. A huzatra a fotón kívül rákerül a nevetek, a megismerkedésetek dátuma és egy idézet, ami rólatok mesél.

Pihe-puha, kedves ajándék a szerelmednek, amelyet átadás után egyből kitehet a kanapéra, vagy a hálószobába. Remek dekorációs elem.

Ha nem vagy mellette, egyszerűen csak át kell ölelnie és már is érezni fogja a szeretetedet és a közeségedet.

Érdemes a kedvenc parfümöddel befújni, így még személyesebbé teheted.

Cuki, szerelmes bögrék

A bögre mindig jó ajándék. Soha sem elég belőle és még egy tutira elfér a konyhaszekrényben. Ajándék webshopunkban sok-sok szerelmes bögrével találkozhatsz, de mi összeválogattuk Neked a három legkedveltebb verziónkat. Ha egy szimpla, de cukit szeretnél neki vásárolni, akkor válaszd a kiflis verziót és add meg rá a saját neveteket.

A páros, dínós bögre nem csak személyes, hanem aranyos és poénos is. A fiú dínó Téged ábrázol a lány dínó, pedig a párodat. A reggeli közös kávézgatások megfelelő kelléke. Ha, pedig inkább a humoros vonalon maradnál, akkor válaszd a Mr. és Mrs. igazam van bögréket. Azt, hogy kinek van valójában igaza, már nektek kell leboxolnotok, de a bögréken biztosan jót neved majd a kedvesed, hiszen úgy is övé az utolsó szó. Nem, igaz? 😛

Romantikus kulcstartó

A végtelen szerelem névre hallgató kulcstartónk igazi bájos ajándék egy hölgy számára. A csajok szeretik a csecse-becséket, így ez a cuki ajándék is biztosan nagyon tetszene neki.

A kulcstartóra rákerül a nevetek, a megismerkedésetek dátuma és helyszíne, valamint egy romantikus szöveg. Válassz hozzá még végtelenjel fityegőt, szívecskét, esetleg mackót és tedd még szerelmesebbé az összképet.

A gravírozott kulcstartót felteheti a lakáskulcsára, vagy a kocsikulcsára, de táskadíszként is remekül mutat. Ha máskor bajlódott a kulcsai megtalálásával, akkor a jövőben már nem lesz gondja.

Ajándékozz időt a kedvesednek

Az együtt töltött idő a legnagyobb kincs a szerelmed számára, főként ha ezt megelőzi egy kis „Én idő” is. Szépséges kozmetikumaink segítségével kényeztető percekkel ajándékozhatod meg szíved választottját. A csomag több különböző, isteni illatú és szép külsejű terméket tartalmaz. Többek között  fürdősütiket, szappant és fürdőbombát. Engedj a kedvesednek egy kád forró vizet és dobd bele a fürdőbombát. Majd tölts neki egy kis bort, gyújts gyertyát, készítsd oda a kedvenc könyvét és hagyd, hogy egy órán keresztül csak önmagára és a lazításra koncentrálhasson.

Ha végzett a fürdőzéssel, akkor jöhet a közös időtöltés. Lepd meg őt egy párkapcsolati, beszélgetős kártyajátékkal a DateBox-szal. A doboz két paklit rejt, egy minőségi időt és egy romantikát. Húzzatok egy-egy kártyát a dobozból, olvassátok fel a kérdést és beszéljétek meg közösen, hogy ki mit gondol róla. Ez a játék szorosabbra fűzheti a köztetek lévő kapcsot és segít jobban megismerni a másikat. A játékot elővehetitek bármikor, amikor kedvetek tartja, hiszen egy jó beszélgetés bármely alkalommal jól esik az embernek.

Romantikus programterv évfordulós ajándéknak

Készülj a szerelmednek egy igazán romantikus egész napos programmal. Ha megtudja, hogy mit tervezel, biztosan leveszed a lábáról. Válassz ki egy olyan napot, amikor mindketten szabadok vagytok és utazzatok el egy másik városba. Béreljetek elektromos rollert és nézzétek meg a helyi nevezetességeket.

Barangoljatok a kis utcákban és próbáljatok ki egy felkapott kávézót. Az ebédhez vásárolhattok hozzávalókat a helyi piacon. Keressetek egy folyópartot, vagy egy szép parkot és piknikezzetek. Terítsetek le plédet, majd jöhet a falatozás. Ezután beszélgessetek, vagy sétáljatok picit a környéken. Majd próbáljatok ki egy kijutós szobát, vagy üljetek be moziba.

Az esti vacsora előtt nézzétek meg a naplementét egy kilátóból, majd öltözzetek csinosba és zárjátok a randevút egy különleges étteremben. Ha bevállalósak vagytok, akkor nem kell hazautazni, a vacsi után száljatok meg egy szimpatikus hotelben, próbáljátok ki a wellnes részleget és merüljetek el egymás társaságában.

Szerelmes ajándék – szerelmes lakat

A szerelmed kifejezésének egyik legszebb kelléke egy szerelem lakat. A lakatra az általad kért neveket és feliratot gravírozzuk. Igazán személyes és szívhez szóló ajándék pároknak. A lakathoz tartozik egy kulcs is, amivel nyithatjátok és örökre lezárhatjátok a szerelmetek szimbólumát.

Keressetek egy alkalmat, amikor egy randevú keretében felakasztjátok a sajátotokat.

A párok körében elterjedt szokás, hogy egy lakatfalra, hídra, vagy egy kerítésre lakatolnak. Válasszátok ki a számotokra megfelelőt és helyezzétek fel a lakatot, majd zárjátok le. Keressetek egy közeli tavat, vagy folyót. Fogjátok meg közösen a kulcsot, majd háttal fordulva hajítsátok a mélybe.

A lakat örökre lezárult, senki sem nyithatja ki többé. Ez azt jelenti, hogy a ti szerelmetek örök. Hozzon bármit is az élet, ti már sohasem váltok el és mindig szeretni fogjátok egymást az idők végezetéig és tovább.

A szerelmes ajándékok blogunk végéhez érkeztünk. Remélem sikerült olyan terméket mutatnom számodra, amit te is jónak gondolsz a kedvesed számára. Ha szeretnéd megnézni az összes pároknak szóló ajándékunkat, akkor egyszerűen kattints ide és már is ott találod magad az aloldalunkon. További blogcikkeinket keresd a blogok menüpont alatt, ahol még több ajándék tippel és ajándékozási ötlettel találkozhatsz.