Mikor van Apák Napja 2023-ban?

Csaba Ábrahám

|

|

1 min

Az Apák Napja minden évben június harmadik vasárnapján kerül megünneplésre. 2023-ban ez a dátum június 18-ra esik. Érdemes előre készülődni, mert évről évre egyre többen ünneplik, akárcsak az Anyák Napját. Éppen ezért ha valamilyen programmal vagy különleges ajándékkal készülnél, akkor időben meg kell venni a jegyeket, vagy megrendelni a meglepetést különben könnyen lemaradhatsz róla.

Hogyan ünnepelheted meg az Apák Napját?

Az Apák Napja kiváló alkalom arra, hogy megmutasd édesapádnak, mennyire szereted és milyen értékes számodra. Íme néhány ötlet, hogyan ünnepelhetitek meg ezt a különleges napot:

Személyre szabott ajándékok:

Találd ki mi lenne a tökéletes egyedi ajándék édesapád számára. Gondolj arra, hogy mi az, amit a leginkább szeret, vagy mi az, amire mindig is vágyott. De lehet olyan dolog is, amit el tehet emlékbe. Például egy személyre szóló kulcstartó, egy feliratos sörös korsó vagy egy fali kép, amin együtt vagytok. A lényeg, hogy az ajándékod tükrözze a szeretet, amit érzel iránta.

Közös időtöltés:

Tervezz egy különleges programot az apukáddal való minőségi idő eltöltésére. Menjetek el kirándulni, kerékpározni, horgászni vagy akár egy étterembe vacsorázni. Az a lényeg, hogy együtt legyetek és újabb közös élményeket szerezzetek.

Szervezz meglepetést:

Ha szeretnél valami igazán emlékezeteset, gondolkodj kreatívan! Rendezhetsz egy meglepetés partit, ahova meghívhatod apukád barátait és munkatársait, vagy akár megszervezhetsz egy családi pikniket is, ahova mindenki hoz magával valami finom ennivalót. Az ilyen jellegű meglepetések mindig nagy hatással bírnak főleg ha apukád nem sejti, hogy mivel készülsz.

Készíts egyedi képeslapot vagy üzenetet:

Ha szeretnél valami személyesebbet adni apukádnak, akkor készíts neki egy kézzel írt üzenetet vagy képeslapot. Írd le, mennyire hálás vagy azért, hogy felnevelt és új dolgokra tanított és mennyire büszke vagy rá, hogy az Ő gyermeke lehetsz. De írhatsz bármi mást is, hisz nem az számít, hogy mit írsz hanem az, hogy szívből jöjjön.

Ajándékozz időt:

Az idő az egyik legértékesebb ajándék, amit adhatsz. Dedikálj egy napot vagy egy hétvégét, amit csak az apukádnak szentelsz. Segíthetsz neki kerti munkában, vagy a motor megszerelésében.

Elmehettek együtt sportolni, vagy egyszerűen csak beszélgethettek és megoszthatjátok egymással az élményeiteket. A lényeg, hogy ez a nap csak rólatok és legfőképpen az apukádról szóljon.

káma szutra bakancslista

Íme néhány jópofa Apák napi ajándék ötlet

Ha kíváncsi vagy az összes Apáknak szóló ajándék tippünkre, akkor kattints ide!