Menő ajándékok tiniknek

Csaba Ábrahám

|

|

4 min

Ha egy tini szemszögéből kellene leírnom a tinédzserkort, akkor ezek jutnának az eszembe: rózsaszín, rágógumis, buborékos, illatos, álomszerű mindennapok. Megfűszerzve némi bolondsággal, dühvel, durcival, meg nem értettséggel, kajlasággal, vidámsággal és sok-sok őrrültséggel. Ha fiú vagy, ha lány vagy a tinikornak megvannak a maga szépségei és nehézségei. A szüleid, pedig nagyon jól ismerik ezeket. Anyukák és apukák sok türelmet és kitartást kívánunk Nektek! Tudjuk, hogy nem egyszerű a mai fiatalokkal. 🙂

Oh és mi a helyzet a tini ajándékok terén? Csak vagány és fancy ajándékok jöhetnek szóba, ugyebár. Semmi gond anyu és apu! Majd mi segítünk megtalálni a kislányotok, vagy kisfiatok megfelelő meglepetését! Lehet szülinapi, névnap, Karácsony, ballagás, a Mesélő Ajándékoknál mindenre gondolunk. 🙂

Vágjunk is bele a blogunkba, ahol megmutatjuk Neked a menő tiniknek szóló ajándékok gyűjteményét. 

Ajándék tinilányoknak – capybarás holmik

Tombol a capybara láz, ez most a 2023-as év legtrendibb állatkája. Biztosan Te is találkoztál már vele, de ha még nem, akkor itt az idő, hogy megismerjétek egymást közelebbről. A capybarás figurával készítünk kulacsot, párnát és bögrét. Mindegyik saját névre szól, így rákerülhet a kislányod keresztneve, esetleg beceneve.

Igazán cuki és vicces ajándék még egy tininek is. Viheti magával a suliba, kirándulásra, vagy edzésre. Az anyaga alumínium, karabínerrel van ellátva és fél liter folyadék befogadására alkalmas. Egy ilyen menő kulacsból biztosan gyorsabban fogy majd az innivaló, így motiváló hatása is van. 🙂

Társasjáték, nem csak gyerekeknek

Sokan vannak abban a tudatban, hogy a társasjáték gyerekeknek való, azonban ma már annyira jó társasokat lehet vásárolni, hogy a felnőttek kedvét is meghozzák egy jó kis játékhoz. A tinik esetében olyan játékokat javaslunk, amelyek inkább pörgős, party játékok. Ebben a korban a gondolatuk és a figyelmük ezer fele cikázik, így egy rövidebb, de szórakoztató verzióval lehet a leginkább lekötni őket. 

A Twister egy igazi klasszikus darab, de pont ez a jó benne. Esünk-kelünk, nevetünk. Kell ennél több? Gyors, egyszerűen elmagyarázható és a tinik imádni fogják. Közben mehetnek az élő TikTok tartalmak. A Nagyon T-rex nevezetű bolondos partyjátéknak az a lényege, hogy minél jobban produkáld magadat. Azt hiszem ez tiniként nem nehéz feladat, főként, ha az illető szeret a középpontban lenni.  Az UNO kártyajátékot szinte mindenki ismeri, a tinikben rejlő versenyszellem és győzni akarás biztosan sok körös játékot idéz majd elő.

Ékszert egy valódi ékszernek

A szépséges hölgy szeretteink valóságos ékszerek számunkra. Értékesek, tündöklőek és imádjuk őket. Lepd meg egy szerettedet ékszereink egyikével. Ha az ünnepelt szereti az ilyen csecsebecséket, akkor biztosan örülni fog neki.

A csináld magad karkötőinket ráadásul DIY módon lehet elkészíteni a viselője egyéniségéhez illően. A karkötőre saját neves medált is kérhetsz, így még egyedibb lesz az összkép. A karkötőt akár közös program gyanánt is összerakhatjátok.

Az ásványkarkötő mellé vásárolj hozzáillő fülbevalót, vagy nyakláncot is. Egy teljes szett igazán megnyerő viselet lesz a hölgy számára.

Gamer ajándékok fiúknak és lányoknak

Manapság egyre több fiatal tölti a délutánjait a számítógép és a playstation előtt. Ennél fogva egy gamer kulcstartó, vagy egy saját neves gamer bögre biztosan nagyon tetszene neki. A kulcstartót ráteheti a lakáskulcsára, vagy a táskájára, a bögre, pedig jól jön majd reggel a suli előtti kávé, vagy kakaó elfogyasztáshoz.

Gyönyörű, csajos kozmetikumok

Minden gyermek, tini és felnőtt nő szívét megdobogtatja egy olyan ajándék, amely szép külsejű, finom illatú és kényeztető hatással bír. Tiniként a suli terhe, a folyamatos megfelelési kényszer és a napi stressz megnehezítheti a hétkönapokat, azonban, ha este előveheti a kedvenc fürdőbombáját és eltölthet egy kis „Én időt”, azt biztosan nagyon meghálálja majd Neked, akitől az ajándékot kapta.

Élményajándék, ami még a tiniknek is tetszik

Ha közeleg a kisfiad, vagy a kislányod születésnapja, akkor érdemes lehet ez alkalommal a tárgyi ajándék helyett egy élményajándékkal meglepeni. A lányoddal elmehetnétek egy festékdobálós festménykészítésre, ami igazi bulis program. Vagy szuper lehet egy alkotós workshop is, ahol együtt készíthettek el valamit. Napzárásként üljetek be egy mozifilmre, vagy sétáljatok a belvárosban és vacsorázzatok kettesben.

A kisfiad esetében javasoljuk a lézerharcot, vagy horror kijutós szobát. Ezen kívül tutira tetszene neki egy quadtúra, vagy motorcsónakozás. A lényeg, hogy izgalmas, fiús és vagány program legyen. Ne felejtsetek el képeket és videót készíteni, mert ezeket később jó lesz visszanézni.

Az élményajándék azért is megfelelő választás, mert így építi a kettőtök kapcsolatát. Jobban megismerhetitek egymás gondolatait, az egyes dolgokhoz való viszonyulását és segít megérteni a másik szemszögét. Az erős és szoros szülő-gyermek kapcsolat titka a sok kommunikáció és a sok együtt töltött idő.

Saját neves limonádés pohár

Nyáron igazán jól tud esni egy hűsítő és frissítő limonádé, főként, ha egy olyan pohárból fogyasztod, amin a saját neved van. Lepd meg a kislányodat egy ilyen limonádés pohárral, biztosan nagyon fog neki örülni.

Közös anya-lánya, vagy apa-lánya program gyanánt javasoljuk, hogy az innivalót készítsétek el bele együtt. Vágjatok fel citrom és narancskarikát, tegyetek bele friss piros gyümölcsöket, öntsétek fel szódával, mehet bele a jégkocka és egy kis eperszörp.

Már csak pár szem mentalevél kell, meg egy szívószál és kész is a nyári itóka, amit együtt egy jó beszélgetés mellett fogyaszthattok el.

gravírozott kulcstartó tökéleteseknek

Adj ajándékba kuponfüzetet

Eddig pároknak szóló verzrióban láttam ilyen kuponfüzetet, de jobban átgondolva más megközelítésből is működhet a dolog. Vágj fel színes, hosszúkás lapokat és a végén tűzd össze őket. Minden lapra kerüljön egy feladat, amit a gyermeked beválthat nálad jutalomként. Például.: egy teljes napon át csak azt csináljátok, amit Ő szeretne. Vagy ma nem kell felsöpörnöm kupon, vagy ma anya elkészíti a kedvenc ételemet kupon. Lehetne egy menjünk el vásárolni jegy, vagy mozizzunk kupon. A lényeg, hogy olyan dolgokkal írd tele, amit a gyerkőcöd szeret.

Utazzatok el kettesben

Nézzetek ki együtt egy olyan úticélt, ahol még egyiktők sem volt. Pattanjatok autóba, szálljatok repülőre, vagy utazzatok vonattal. Nem kell más csak ti, a két bőrönd és a jókedvetek. Töltsetek el egy másik városban, vagy országban pár napot és erősítsétek meg a kapcsolatotokat. A felejthetetlen émények, a hosszas beszélgetések és a sok nevetés biztosan közelebb hoz titeket egymáshoz. Ha jól sikerül a kiruccanás, akkor ismételjétek meg ezt minden évben ugyanekkor. A képeket rendezzétek albumba, később nagyon jó lesz őket együtt visszanézni.

Remélem tetszett a blogunk, amely amenő ajándékok tiniknek témát dolgozta fel. Ha további segítségre, vagy ajándék tippre lenne szükséged, úgy keress minket bizalommal e-mailben, vagy Facebook üzenetben. Szívesen segítünk kitalálni a megfelelő meglepetést, hiszen mi is tudjuk egy tininek nem könnyű ajándékot választani. 🙂