Legszebb ajándék nőknek – 7+1 ötlet

Csaba Ábrahám

|

|

4 min

Talán az egyik legkönyebb feladat, ha hölgy számára kell ajándékot választanunk. Amennyiben valami szépet, illatosat, meghatót, vagy emlékezeteset adsz ajándékba, azzal már biztosan tuti befutó leszel. Ebben a blogcikkünkben összegyűjtöttük Neked a nőknek szóló legszebb ajándék tippjeinket, így ha ezúttal még is fejtörést okozna meglepetést választani, úgy megkönnyíthetjük a dolgodat.

Elegáns ajándék nőknek, Gin-Tonic ajándékcsomag

Egy igazi úri hölgy megválogatja, hogy mit és milyen formában fogyaszt. Az alkoholos italok remekül szolgálnak ajándékként még a nők körében is. A Gin egy igazán kedvelt frissítő, könnyed és kellemes ital típus, éppen ezért választottuk a nőknek szóló ajándékcsomagunk fő elemévé.

A csomag tartalmaz még ezen felül Gin-tonic illatú fürdőgolyókat, Gin-tonic ízesítésű gourmet popcornt, különleges grapefruitos tonikokat és természetesen némi édességet is a Lindt különlegességei közül. Ez a csomag elegáns, extra csajos és különleges, igazi elegáns ajándék nőknek. A boltok polcain biztosan nem találod meg.

Netflix stílusú kép

Kreatív szülinapi ajándék nőknek

Szülinapja minden évben van egy hölgy szerettednek. Idén dönthetsz úgy, hogy nem kimondottan tárgyi ajándékot választasz, hanem egy kreatív programmal leped meg őt. Szuper választás lehet például egy ajtódísz, vagy saját ékszer készítő workshop. A programra elmehettek kettesben, de a barátnői is elkísérhetik, hogy szigorúan csajos esemény legyen belőle. Végeredményként elkészítheti a saját alkotását, amelyet hazavihet és gyönyörködhet benne. Az eseményen új emberekkel ismerkedhet meg és ki tudja, akár új barátokra is szert tehet általa.

A tanfolyamokat bogarászva találhatsz főzős verziót is, amin kettesben tudtok résztvenni és egy új fogást tanulhattok meg. Az együtt átélt élményt felidézhetitek legközelebb, amikor újra nekiláttok ennek a fogásnak. Amennyiben az ajándékozott szeret sminkelni, úgy nagy valószínüséggel mosolyt csalna az arcára egy sminktanfolyamon való részvétel. Ezeken a kurzusokon a hölgyek megtanulhatják, hogy hogyan sminkeljék ki magukat gyorsan egy hétköznap reggelen, de a hétvégi szexi verziót és elsajátítják, amivel elvarázsolhatják majd szívük választottját.

Egyedi születésnapi ajándék nőknek

A nőknek szóló kreatív szülinapi ajándék ötletek mellé egy kis apró gesztust is társíthatsz. Az eseményhez tartozó belépőt, vagy visszaigazolót nyomtasd ki, tedd bele egy pink színű borítékba, majd a borítékot helyezd bele egy egyedi feliratos szülinapi bögrébe. A bögre köré szórj színes konfettit, vagy virágszirmokat. Helyezz mellé egy üveggel a kedvenc alkoholos italából, vagy a kedvenc csokoládéjából. Biztos vagyok benne, hogy nagyon fog neki tetszeni a szülinapi ajándék.

Az ajándékwebshopunkban rengeteg féle bögrével találkozhatsz, de bátran keress minket e-mailben, vagy Facebook üzenetben és készséggel segítünk Neked megtalálni a megfelelő nőknek szóló születésnapi ajándékot.

 Mindig tökéletes női ajándékok

Egy márkás parfüm, egy kedvenc lakásillatosító, egy vadító vörös rúzs, vagy egy frissítő fátyolmaszk mindig jól jön egy hölgy számára. Kozmetikai ajándékcsomagjaink is pont ebbe a körbe tartoznak. Ha különleges női ajándékok után kutatsz, akkor megsúgom, hogy éppen jó helyen jársz!

Ezeknek a csomagoknak a legtöbbjük fürdőgolyókat, fürdősütit, kézműves szappant és sok más finomságot tartalmaz. Egy hosszú és fárasztó nap után nagyon jól tud esni, ha egyszerűen a fiókból kiemelheted a kedvenceidet és tarthatsz egy kis otthoni wellnesst, azaz némi „Énidőt”.

Egy kozmetikai ajándékcsomag remek választás lehet 30. és 40. születésnapra, de évfordulós ajándékként, vagy Karácsonyi meglepetésként is megállja a helyét. Lepd meg vele a feleségedet, a legjobb barátnődet, vagy a lánytestvéredet. Az öröm garantált lesz!

Wellness kezelések a feltöltődés jegyében

Mindenkinek szüksége van olykor egy kis lazításra és kikapcsolódásra. Sokat dolgozunk, sok terhet cipelünk, sok rajtunk a felelősség és a mindennapi gondok elől jót tesz néha elmenekülni.

Egy élénkítő masszázs például remek ajándék lehet nőknek. Csökkenti a stresszt, boldogsághormont termel, egészséges és nyugtató hatással bír. A teljes testes masszázson kívül a hölgyek szeretik a szépészeti kezeléseket is, mint például az arc és a dekoltázs masszázst. Közben elkalandozhat a gondolatuk, regenerálódnak és relaxálhatnak egyet.

A kezelésre, pedig magukkal vihetik a kedvenc kulacsukat is, amelyet mi a Mesélő Ajándékoknál személyre szabottan tudunk elkészíteni. A kulacsba tehet citromos-mentás vizet, gyógyteát, vagy frissen facsart gyümölcslevet is. Ezek biztosan jól fognak esni a kezelés végén.

Masszázson kívül javasoljuk még a kozmetikai csomagokat, ahol szemöldök igazítással, egy könnyed sminkkel, vagy ráncfeltöltéssel kényeztetik a hölgyeket. Ha egy nő tud foglalkozni picit a külsejével és közben pihenhet is, azt biztosan meghálálja majd Neked.

Kézműves ajándék tippek nőknek 

A legtöbb hölgy imád kreatívkodni. Ez amolyan aktív pihenés számukra. Van aki szabadidejében szép és finom sütiket süt, ajtódíszeket és asztali koszorúkat készít, horgol, köt és hímez, vagy egész egyszerűen rajzol, vagy fest. Az utóbbihoz van egy szuper ajándék ötletünk is!

A számfestőink egyszerűek, de nagyszerűek. Egy adott képet lehet elkészíteni velük, a képhez festék és útmutató is jár. Igazi relaxációs hatású kikapcsolódás, amelyből a végére egy szép, saját kezűleg készített falidekoráció készülhet és még ajándékként is tovább adható.

Gravírozott kulcstartó pároknak

Ajándék nőknek, ha abszolút nincs ötleted

A blogunk ezen szakaszához érve már biztosan mutattunk Neked olyat, amire eddig még nem gondoltál és jó ajándék lehet nőknek. Azonban tudjuk, hogy mindig vannak kivételek. Vannak olyan nők, akiknek sajnos nehéz ajándékot találni, de ilyenkor mindig gondold végig, hogy mik veszik körül a hétköznapokban, mi az, amire mindig szüksége van. Lehet picit elcsépeltnek hangzik, és nem túl személyes, de az ajándékkártyák bizony örömöt tudnak szerezni az ajándékozott számára.

A kedvenc ruhaboltjában, cipőboltjában, vagy könyves boltjában biztosan találsz majd megfelelő értékű ajándékutalványt, amit beletehetsz egy mutatós képeslapba és írhatsz mellé pár kedves sort. Saját tapasztalatként írom, hogy még velünk is előfordult, hogy ilyen ajándékkal leptük meg az anyukáinkat. A lapba beleírtuk, hogy az ajándékkártya csak álca és ez valójában egy szép és puha pulcsi, egy csinos farmer nadrág és egy vagány fekete színű cipellő. Így is elérte a célját és később megkaptuk a fotókat a beszerzett kincsekről. 🙂

Legszebb ajándék tipp nőknek, ha a pénz nem számít

Vallomást fogok tenni kedves olvasóm. Én is nőből vagyok és bizony imádok költeni és vásárolni. Ez azt hiszem a legtöbb hölgyben ösztönösen benne van.

Így ha szabadjára engedhetném a fantáziámat és ha azt mondanák, hogy pénz nem számít, bármit megkaphatok, amit csak akarok, akkor bizony a következők jutnának az eszembe:

Fényképes romantikus párna

Párizsi hétvége és vacsora az Eiffel torony tetején. Persze előtte egy kiadós bevásárlással a legmenőbb boltokban. 🙂
Majd Disneyland, és este vacsora egy csodás étteremben. Nos, ilyen egy igazi hőn áhított és szívet melengető női ajándék. 🙂

Amennyiben megengedheted magadnak, úgy adj bele mindent, ha ajándékozásról van szó és vidd el a hölgy szerettedet élete legszebb utazására, vásárolj neki egy csajos színű luxus autót, vagy vidd el vacsoázni egy olyan étterembe, ahova a sztárok járnak. Van amikor elegendő egy apró kis figyelmesség, de persze mindenki odáig van egy olyan meglepetéstől, amit nem tehet csak úgy meg átlagos hétköznapon.

Remélem tetszettek a nőknek szóló ajándék tippjeink. Amennyiben tovább nézelődnél még, úgy kattints az alábbi gombra és már is ott találod magad az összes csajos ajándékunk között. Ha tetszett a blogunk és hasznosnak találtad, írd meg nekünk kommentben. Köszönjük! 🙂