Baba bejelentő ajándékok

4 perc olvasási idő

virágos babaláb

Hurrá! Te már tudod a hírt, és boldogabb vagy mint valaha, hiszen kisbabád fog születni! Ezernyi gondolat kavarog a fejedben, izgatottság, az anyaság kihívási, a várakozás és készülődés örömei. 


De először is vár még rád egy óriási feladat El kell mondani a párodnak hogy APA lesz! Ohh és itt van még egy: El kell mondani a szüleiteknek, hogy bizony Nagyszülők lesznek!


Ezek az emberek lesznek a kisbabád életében a legfontosabb emberek, add meg hát a módját, hogy bejelentsd számukra a nagy hírt! 


Ez nem egy könnyű feladat, ezért segítünk kicsit. Összegyűjtöttünk néhány baba bejelentő ajándékot és ötletet, melyek igazán emlékezetessé varázsolhatják a nagy pillanatot!

Ultrahang kép


Ha már túl vagy az első vizsgálaton, akkor meg is van a kisbabád legelső fotója és a várható dátum is! Ezt az ultrahang képet számos megható módon át tudod adni a leendő apukának, vagy a nagyszülőknek. 


Írj hozzá egy szívhez szóló üzenetet, vagy egy jó kis poént ha épp lazább családtagokkal rendelkezel. Később, ha már megvan a baba neve is, szép emléket lehet belőle készíteni, mely megőrzi a babavárás pillanatait. 


Készíts mellé egy pár papír zsebkendőt is, mert a könnyzápor biztosan nem fog elmaradni!

ultrahang kép

Egyedi csillagkép


Varázslatos babaköszöntő ajándék szülőknek. Tökéletes meglepetés baba érkezésekor, vagy keresztelőre. A csillagtérkép a kisbabád születéséről mesél. Cuki, baba emlékőrző kép.


Emlékszel még arra a pillanatra, amikor megpillantottad az apró kis kezeit? Amikor rád nézett azokkal a hatalmas pilláival? Amikor megérezted a puha bababőrének selymes illatát? Na és arra, hogy ezen a csodálatos napon milyen csillagok köszöntötték veled együtt az imádott kicsikédet?


A mesélő csillagkép magában őrzi a legszebb emlékedet és a gyermeked születéséről mesél. Megmutatja számodra, hogy azon a napon, azon a helyen és abban az időpontban milyen csillagok ünnepeltek veled együtt és ragyogtak odafent az égbolton.


Nem készül két egyforma térkép, hiszen nincs két ugyanolyan momentum sem. Ez a csillagkép csak is a Tiétek, egyedüli az egész világon. Mostantól, pedig nem csak az emlékeidben élhet a pillanat, hiszen minden nap láthatod majd a szobád falán. Amikor csak ránézel, örömmel fog megtelni a szíved és eszedbe jut majd, hogy mit éreztél akkor és ott Vele.


Rendelj személyre szabott csillagképet a gyermeked édesapjának, vagy édesanyjának és hozd le a csillagokat annak a személynek, akit a legjobban szeretsz.

Képeslap


Ha még nincs se ultrahang képed, és még a várható születés dátumát sem tudod, csak gyorsan el akarod újságolni a nagy hírt, mindenféle felhajtás nélkül, akkor válassz egy szép képeslapot és írd bele a párodnak, hogy mennyire szereted és hogy készüljön, mert hamarosan bővül a család! 


Ugyan ez a módszer a nagyszülőknél is jól működhet, mindegy is hogy milyen formában derül ki számukra a hír, úgy is ők lesznek a legboldogabb nagyszülők a világon!


A pillanatot még meghatóbbá varázsolhatod, ha egy szép idézetet is írsz a képeslap belsejébe az üzenet mellé. 


Íme néhány ötlet:
Virágok a baba naplóján

,,Mikor megszületik egy várva várt gyermek, az élet dolgai új értelmet nyernek.,,


,,Apaszív, anyaszív dobban meg egy párban, új fénnyel ragyognak a világra hárman.,,“Azért, mert szerettek jöttem a világra, lettem új fény, csillag szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel a kincsetek vagyok kicsi kincs, de ember.”

Kulcstartó


Ezzel a kulcstartóval örök emlékké varázsolhatod a pillanatot, amikor eláruljátok pároddal a kis titkotokat.


Jelentsétek be a baba érkezését ezzel a csodás kulcstartóval, így a nagymama is mindig emlékezhet az örömteljes pillanatra, akárhányszor rápillant.


Természetesen a nagypapának is adhatjátok ezt a szuper kulcstartót, nagypapás változatban. Biztosan büszkén fogják megmutatni a barátaiknak!

Ez a kulcstartó szuper ajándék lehet anyukádnak, vagy anyósodnak. Jelentsétek be az új családtag érkezését ezzel az apró ajándékkal, és hidd el az örömkönnyek nem fognak elmaradni. Minden büszke nagymama boldogan hordja magánál azt az emléket, amely a szeretett unokája érkezésére emlékezteti.


A mesélő kulcstartóra választhatsz hat fajta tibeti ezüst charm közül is. Ezek még személyesebbé teszik a kulcstartót.


A medál masszív anyag, nem lehet eltörni. Az egyedi kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartókarika 4 cm méretű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Egyedi bögre


Szuper baba bejelentő ajándék lehet a párodnak ez a bögre, mellyel tudatod vele hogy, te és a jövendőbeli babátok nagyon szeretitek őt!


Sőt a nagyszerű apa felirat még ösztönzi is, hogy valóban belőle váljon a világ legnagyszerűbb apukája! Lepd meg ezzel a bögrével, ami örök emlék marad számára!


A bögre anyaga kerámia, mosogató gépben mosható és mikrohullámú sütőbe rakható. Általános mosogatószerrel tisztítható.


Az egyedi bögrék praktikus baba bejelentő ajándékok, hiszen a leendő édesapa ebből ihatja a kedvenc meleg italát, így minden alkalommal eszébe jut majd az a csodás pillanat, amikor kiderült, hogy édesapa lesz!

Kiscipő vagy zokni


Ha nem vagy a szavak embere, egyszerűen csak vegyél egy pár aranyos zoknit vagy babacipőt, csomagold be, majd add át a párodnak és várd a reakciót! Valószínűleg egyből egyértelművé válik neki az üzenet, főleg ha már egy ideje nagyon várjátok a kis jövevényt!

baba bejelentő kiscipők

Baba bejelentő ajándékok


Bárhogyan is közlöd szeretteiddel a nagy hírt, az biztosan emlékezetes pillanat lesz majd! Örökítsd meg ezeket az emlékeket egyedi ajándékainkkal:


Ha tetszik valamelyik termékünk, egyszerűen kattints a képre és már rendelheted is.

Tetszett a Baba bejelentő ajándékok blogunk? Szívesen olvasnál még más idézetes gyűjteményt is? Írd meg nekünk kommentben és szívesen elkészítjük!