Baba bejelentő ajándékok

2 perc olvasási idő

virágos babaláb

Hurrá! Te már tudod a hírt, és boldogabb vagy mint valaha, hiszen kisbabád fog születni! Ezernyi gondolat kavarog a fejedben, izgatottság, az anyaság kihívási, a várakozás és készülődés örömei. De először is vár még rád egy óriási feladat El kell mondani a párodnak hogy APA lesz! Ohh és itt van még egy:


El kell mondani a szüleiteknek, hogy bizony Nagyszülők lesznek!

Ezek az emberek lesznek a kisbabád életében a legfontosabb emberek, add meg hát a módját, hogy bejelentsd számukra a nagy hírt! Ez nem egy könnyű feladat, ezért segítünk kicsit. Összegyűjtöttünk néhány baba bejelentő ajándékot és ötletet, melyek igazán emlékezetessé varázsolhatják a nagy pillanatot!

Ultrahangkép


Ha már túl vagy az első vizsgálaton, akkor meg is van a kisbabád legelső fotója és a várható dátum is! Ezt az ultrahang képet számos megható módon át tudod adni a leendő apukának, vagy a nagyszülőknek. Írj hozzá egy szívhez szóló üzenetet, vagy egy jó kis poént ha épp lazább családtagokkal rendelkezel.


 Később, ha már megvan a baba neve is, szép emléket lehet belőle készíteni, mely megőrzi a babavárás pillanatait. Készíts mellé egy pár papír zsebkendőt is, mert a könnyzápor biztosan nem fog elmaradni!

ultrahang kép

Egyedi csillagkép


Ez egy nem mindennapi baba bejelentő ajándék hiszen az édesapának örök emlék marad az a nap amikor megtudta, hogy hamarosan apa válik belőle.


Ezen a csillagképen nem csak az üzenet szerepel, hanem a csillagok állását is megörökíti, melyek ezen a csodálatos napon ragyogtak felettetek! Igazán egyedi és stílusos ajándék, mely remek dísze lesz az otthonotoknak is!

Képeslap


Ha még nincs se ultrahang képed, és még a várható születés dátumát sem tudod, csak gyorsan el akarod újságolni a nagy hírt, mindenféle felhajtás nélkül, akkor válassz egy szép képeslapot és írd bele a párodnak, hogy mennyire szereted és hogy készüljön, mert hamarosan bővül a család! 


Ugyan ez a módszer a nagyszülőknél is jól működhet, mindegy is hogy milyen formában derül ki számukra a hír, úgy is ők lesznek a legboldogabb nagyszülők a világon!

Virágok

Kulcstartó


Ezzel a kulcstartóval örök emlékké varázsolhatod a pillanatot, amikor eláruljátok pároddal a kis titkotokat.


Jelentsétek be a baba érkezését ezzel a csodás kulcstartóval, így a nagymama is mindig emlékezhet az örömteljes pillanatra, akárhányszor rápillant.


Természetesen a nagypapának is adhatjátok ezt a szuper kulcstartót, nagypapás változatban. Biztosan büszkén fogják megmutatni a barátaiknak!

Egyedi bögre


Szuper baba bejelentő ajándék lehet a párodnak ez a bögre, mellyel tudatod vele hogy, te és a jövendőbeli babátok nagyon szeretitek őt!


Sőt a nagyszerű apa felirat még ösztönzi is, hogy valóban belőle váljon a világ legnagyszerűbb apukája! Lepd meg ezzel a bögrével, ami örök emlék marad számára!

Kiscipő vagy zokni


Ha nem vagy a szavak embere, egyszerűen csak

vegyél egy pár aranyos zoknit vagy babacipőt,

csomagold be, majd add át a párodnak és várd a

reakciót! Valószínűleg egyből egyértelművé

válik neki az üzenet, főleg ha már egy ideje

nagyon várjátok a kis jövevényt!

Bárhogyan is közlöd szeretteiddel a nagy hírt, az biztosan emlékezetes pillanat lesz majd! Örökítsd meg ezeket az emlékeket egyedi ajándékainkkal: