Különleges és emlékezetes ajándék nagyszülőknek

Csaba Ábrahám

|

|

4 min

Köszöntünk a nagyszülőknek szóló ajándék ötletek blogunkban. 🙂 Ha ide kattintottál, akkor egy olyan csodálatos személynek keresel meglepetést, aki a legjobbat érdemli! Ha nagyszüleid még élnek, egy igazi kincs birtokában vagy. Becsüld meg őket, látogasd meg őket, ahányszor csak lehet, és adj nekik olyan ajándékot, ami könnyebbé teszi számukra elviselni azt az időt, amit nélküled töltenek.

Párnát minden alkalomra


Ahogy elképzelek egy tipikus nagyis kanapét, látom magam előtt a rengeteg párnát, különféle stílusban.

Csodás ajándék lehet a nagymamának egy teljesen egyedi, fényképes párna, amin a saját fotótok van.
Szívet melengető ajándék ötlet és szép dekorációs elem.
Biztos vagyok benne, hogy az összes közül ez lesz a kedvenc párnája.

Bármikor, amikor a párnára néz, eszébe jutnak azok a csodás percek, amit együtt töltöttetek.

Ha nem szeretnéd a véletlenre bízni, hogy jó képet választasz-e ki hozzá, töltsetek el egy napot azzal, hogy különféle fotókat készítetek magatokról. Jó kis bolondozás sülhet ki belőle 😉

Ahogy mondani szokás, az ágy a testet, a párna pedig a lelket jelképezi, mivel azon alvás közben csak a fejünk helyezkedik el. Ha egy párnát azonban nem alvásra használunk, hanem a szoba díszeként, úgy az egész szobának lelket adhatunk vele, ha gondosan megválogatjuk a mintáját, színét, díszét. Minél egyedibb egy dísztárgy, annál többet elárul arról, aki kapta, és arról is, aki adta. Az a nagymama, aki ilyen ajándék birtokában van, biztos lehet benne, hogy az egész család szereti őt, és az unokái is felnéznek rá.

Ha igazán remek születésnapi ajándékot keresel nagymamának, válaszd ezt az egyedi, virágos díszpárnát. A párnán szerepel az ünnepelt éveinek száma, a neve, és az ajándékozók nevei.
 

Minden Nagymama az unokáira a legbüszkébb. Így ez egy szuper cuki ajándék neki, hiszen minden nap találkozhat vele az otthonában, garantáltan az egyik kedvenc párnája lesz.

Nagymama leszek kulcstartó


Az egyik legfantasztikusabb dolog az életben, ha új taggal bővül a család.

A nagyszülők számára ez méginkább egy olyan várva-várt pillanat, ami kapcsán nem tudnak elég türelmesek lenni.

Ezzel a kulcstartóval örök emlékké varázsolhatod azt a pillanatot, amikor eláruljátok pároddal a kis titkotokat.

Jelentsétek be a baba érkezését ezzel a csodás kulcstartóval, így a nagymama is mindig emlékezhet az örömteljes pillanatra, akárhányszor rápillant.

További ajándék kulcstartók

Ha már megvettétek az ajándékot a nagyszülőknek, de még adnátok mellé valami apróságot, akkor egy kulcstartó remek kiegészítő ajándék lehet. A kulcstartókat mindig díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked, így ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a terméket egyből átadhatod a nagyszüleidnek.

Mamás bögre


Ha a te mamád is folyton kortyolgat valamit, legyen az kávé, vagy tea, biztos nagy élvezettel inná azt az ő egyedi, személyre szabott bögréjéből.

Ajándékozd meg őt ezzel a szuper bögrével, így biztosan jól indul majd minden napja.

A bögre mosogatógépben is mosható, és mikrózható.

Ez a bögre tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra, legyen az születésnap, névnap, anyák napja, vagy karácsony.

Papás bögre


Ha a papát sem akarjuk kihagyni ebből a körből, lepjük meg őket egyszerre, stílusban egyező bögrékkel.

Ennél a terméknél is megadhatjuk az unokák neveit, akiktől az ajándékot kapja.

A bögrékre kérhetünk egyből díszcsomagolást is, így azzal sem kell már bajlódni, csak át kell adni ezeket a szuper ajándékokat a nagyszülőknek.

Már három féle díszcsomagolás is elérhető , kérheted arany, fekete, vagy piros színű csomagolópapírral.

Közösen készített ajándék nagyszülőknek

A legtöbb nagyszülő azt értékeli a leginkább, ha minél több időt tölthet az unokáival. Szervezzünk olyan családi összejöveteleket, amik nem terhelik le őket túlságosan, mégis egy örök emlék marad számukra. Egy ilyen családi partin legtöbbször a fényképek is előkerülnek, hisz ezek a legjobb eszközei a visszaemlékezésnek. Készítsünk együtt egy új albumot, amit szívesen lapozgatunk, vagy lepjük meg mi a nagyszülőket egy új albummal. A digitális világban biztosan örülnének pár új, kézzel fogható képnek.

Ha a nagyi jártas a kézimunkában, kérjük meg, hogy tanítson meg egy-két ügyes technikára. Hidd el, neki is élete legboldogabb percei lesznek, és Te is örömmel fogod mutogatni az új terítőt, amit magad készítettél.

Gravírozott flaska szett nagypapának


Általában a család férfi tagjainak nehezebb ajándékot találni, de mi most mutatunk pár nagypapa ajándékot is.

Ez a flaska szett egy igazán menő nagypapának készült.

Megadhatod rá a papa nevét, így teljesen egyedi ajándék lesz, amit biztosan büszkén mutat meg a barátainak.

Ez a flaska garantáltan előkerül majd minden családi és baráti összejövetelkor.

Mágneses sörnyitó nagypapának

 

Ha a papa inkább sörös, mint pálinkás, akkor vegyünk neki egy menő, sörösüveg formájú sörnyitót az alábbi szöveggel: Legjobb nagyapa.

Mivel a sörnyitó mágneses, így akár a hűtő oldalán is tárolhatja, szem előtt, hogy gyönyörködni lehessen benne, illetve közel a sörhöz, ha használni szeretné.

Az üvegcse belsejében folyadék van, így teljesen úgy néz ki, mint egy mini, bontatlan sör.

Igazán vagány ajándék.

Piros szerelemlakat gravírozott

Vicces párna nagypapáknak


Ha a papát is meg szeretnénk lepni egy párnával, arra is van lehetőségünk.

Ámde most virágok helyett egy nagyon menő szöveget találunk ezen a papáknak szóló párnán.

A felirat így szól: Senki sem tökéletes, de a nagypapák átkozottul közel állnak hozzá.

Nincs olyan nagypapa, aki ne örülne egy ilyen ajándéknak.

A fentieken kívül még nagyon sok olyan terméket találsz nálunk, ami remekajándék lehetnagyszülőknek, ebből mutatnék még itt pár darabot.

Ezeken felül, ha ismered a nagyszüleid szokásait, kedvenceit, vegyél nekik olyan tárgyakat, amit gyűjtenek. Nézz körül náluk alaposan, és találd meg azt a témát, aminek nem tud ellenállni. Ha az órák nagy kedvelője, biztosan örülne egy fényképes faliórának, esetleg egy kézműves, egyedi terméknek. Ha azt látod, hogy a porcelánt gyűjti, indulj egy régiségpiacra „vadászni”. Bármit is viszel, biztosan a szándékot fogja leginkább értékelni.

Ha tetszett a Különleges és emlékezetes ajándék nagyszülőknek című blogbejegyzésünk, és megnéznéd az összes, nagyszülőknek szóló ajándék ötletünket, akkor kattints ide, és válogass kedvedre.