Fényképes ajándékok, amelyek mosolyt csalnak az arcodra

Csaba Ábrahám

|

|

2 min

Ha te is azok közé az emberek közé tartozol, aki szeret igazán egyedi ajándékot adni a szeretteinek, akkor most állj meg egy pillanatra, hisz ez a blogbejegyzés Neked szól! Összegyűjtöttünk egy csokornyi ajándékot, amelyekre saját fotót kérhetsz. Mi lehetne ennél egyénre szabottabb?

Fényképes párna pároknak


Az első fényképes ajándék a listánkban egy fényképes párna, ami egy extra romantikus ajándék lehet, ha jól választod meg a rákerülő fotót. Évfordulóra, Valentin napra, karácsonyra vagy születésnapra, bármilyen alkalomra tökéletes ajándék a szerelmednek.

Kérd rá a megismerkedésetek, vagy az esküvőtök dátumát, add meg a neveiteket, és egy idézetet, ami számotokra szép emlékeket idéz fel. Garantáltan ez az egyik legromantikusabb ajándék.

Egyedi fényképes ajándék pároknak


Ha a szerelmednek már van párnája, és újabb fényképes ajándékkal lepnéd őt meg, akkor érdemes elgondolkodni egy olyan képen, amin Ti vagytok rajta.

Erre a képre nem csak a fényképetek és a megismerkedésetek dátuma kerül rá, hanem megadhatod a kedvenc számotok előadóját és a dalcímét. Csodás dísze lehet a lakás bármely pontjának.

Sorozatos ajándék kép pároknak


Igen, még mindig tudjuk hová fokozni. Ez a kép nem egy, hanem rögtön hat fényképet mutat be rólatok. Állítsd össze a legemlékezetesebb élményeitekről szóló képeket időrendben, vagy fontossági sorrendben, adj meg egy háttérképet, írj rólatok egy rövid jellemzőt, és voilá, már készítjük is ezt a fantasztikus összeállítást.

Ha nem vagytok sorozatfüggők, ez a fényképes ajándék akkor is remekül fog mutatni a falatokon, hiszen ez a film most rólatok szól.



Fotóalbum

 

A mai, digitális világban, ahol leginkább a memóriakártyák raktározzák a képeket, egyre többen térnek vissza a hagyományos, előhívott, vagy nyomtatott képek világába. Most őszintén, hányszor lapoztátok végig a több száz mappa több ezer képét? Ugye, hogy nem sokszor! Töltsetek el egy pár kellemes délutánt a képek válogatásával, majd hívassátok elő azt, amit az albumba szántok. Lehet ez családi program, vagy közös program a pároddal, de készítheted meglepetés gyanánt is, így az ajándékozott már csak a kész válogatást láthatja, és nem fogtok összeveszni, kinek melyik tetszik jobban.

Fényképes bögre legjobb barátnak


Egy gyönyörű egyedi fényképes bögre a legjobb barátodnak, melyre olyan fényképet kérhettek, amin ti vagytok rajta, továbbá egy általad megadott szívhez szóló idézet is rákerül. Fantasztikus ajándék szülinapra vagy egy különleges alkalomra.

Kérd párban és pontosan úgy fog kinézni a két bögre egymás mellé rakva, mint a képen. Hiszen úgy a legjobb, ha mindkettőtöknek van, így kiegészítve egymásét.

Testvér ajándék – saját fényképes, idézetes kép


Hogy a testvéreket se hagyjuk ki a fotós ajándékokból, mutatunk egy igazán dizájnos, szuper képet, kimondottan testvéreknek tervezve. Ha a testvéred a legjobb barátod is egyben, jóban-rosszban melletted áll, akkor igazán megérdemel egy vidám, de szívhez szóló ajándékot születésnapjára, karácsonyra, vagy akár a testvérek világnapjára is. Ezt a képet úgy állíthatod össze, ahogyan csak szeretnéd. Ha vidám, bolondozós képeket küldesz hozzá, egy poénos idézettel, akkor egy jókedvű kis kép fog visszanézni rátok a falatokról. Veheted azonban komolyra is a dolgokat, és küldhetsz szép képeket, szívhez szóló idézettel, de ne csodálkozz, ha ajándékozáskor potyogni fognak a könnyeitek, – persze csak a meghatottságtól.



Fényképes bögre édesapának


Ha édesapádat szeretnéd meglepni valamilyen egyedi, fényképes ajándékkal, akkor egy bögre mindig jó választás lehet. Bizonyára nagy örömmel kortyolgatná ebből a bögréből a reggeli kávéját, vagy teáját.

A bögrére nem csak képet kérhetsz, hanem megadhatsz egy szöveget, vagy idézetet, amit a bögre hátulján szeretnél olvasni. Bármilyen alkalomra nyugodt szívvel ajánljuk, legyen az apák napja, karácsony, vagy szülinap.



Fényképes puzzle

 

Ha ti is a kirakózás szerelmesei vagytok, akkor ne is gondolkozz tovább. Rendelj olyan puzzle kollekciót, amin ti vagytok rajta. Így nem csak a kirakás fog örömet okozni, hanem a rajta szereplő kép is. Egy ügyes képkeretező bármikor keretbe foglalja a kész kirakóst, így a falra akasztva örök dísz lehet belőle.

Ha tetszett a fényképes ajándékokról szóló blogbejegyzésünk, de szívesen nézegetnél még az ajándék ötleteink között, akkor kattints ide, és kategorizálva megtalálod az összes ajándékunkat.