Cuki Unikornisos ajándékok, avagy egy igazi csajos blog

Csaba Ábrahám

|

|

2 min

Biztos vagyok benne, hogy Te is imádod az unikornisokat!


Hogy honnan tudom?

Máskülönben nem kattintottál volna ide 🙂

Az unikornis őrület egyszerűen sosem fog kimenni a divatból. Lehetsz kislány, tini, vagy felnőtt, egyszerűen nem lehet megunni. Nézd meg ezt az ultra cuki összeállítást, és tarts velem az unikornisok földjére.

Egyszarvú univerzum ajándékcsomag


Gyönyörűséges, óriási és álomszép ajándékcsomag lányok, nők részére. Egy unikornis imádó álomajándéka. Nem csak külsőleg szép, de a belső tartalma is igazi kincs. Az egyszarvú univerzum ajándékcsomag igazi kényeztetés minden hölgy számára.

Lepd meg vele a lánytesódat, anyukádat, vagy a barátnődet. Biztosan nagyon örülnek majd neki. Én tutira megajándékozom magam egy ilyen unikornisos ajándékkal.

Egyedi unikornisos bögre – saját névvel


Ez a csodás, pasztell színekben pompázó bögre nem csak a kicsiknek lesz a kedvence. A gondosan megtervezett grafika alá a nevedet is kérheted, így teljesen biztos lehetsz benne, hogy azt csak te használod.

Ha ajándékba szánod, töltsd meg színes cukorkákkal, vagy kérj rá egy szép díszcsomagolást, és már indulhat is az ünneplés. Ebből a bögréből biztosan jobban esik majd a kedvenc italod is. Tökéletes ajándék lehet születésnapra, névnapra vagy akár karácsonyra is.

Unikornisos ajándékok gyerekeknek

Ha kislánynak szeretnél valami cuki unikornisosat ajándékozni, akkor készíts neki egyszarvús boxot. Fogj egy nagyobb méretű dobozt, vond be rózsaszín csomagolópapírral, majd a belsejébe vágj föl szivárvány színű krepp papír csíkokat. Szórj a doboz aljába konfettit, vagy csillámport. Tegyél a dobozba egy cuki plüss unikornist, egy szivárványos nyalókát, esetleg egy unikornisos poharat, vagy kulacsot. Ezen kívül feldobhatod színes cukorkás sütivel, vagy muffinnal. A lényeg, hogy az összkép igazán csajos legyen. Ha készen vagy, az egészet vond be celofánnal és köss rá egy óriási rózsaszín masnit.

Csillám póni ajándékcsomag


Máris mutatnék egy aranyos, unikornisos külsejű csillámpóni ajándékcsomagot. Remek ajándék ötlet lehet akár kisebb lányoknak is.

5 kozmetikai finomságot tartalmaz, többek között szappant, egyszarvú fürdőbombát, és unikornisos fürdősütit. Garantáltan egy élmény lesz a fürdőzés velük.

Egyedi, unikornisos kulcstartó


Ha már csak valami apróság kell az ajándékcsomagba, vagy magadat lepnéd meg valami cuki dologgal, akkor érdemes erre a kulcstartóra vetni egy pillantást. Az édes kis unikornis mellett az ajándékozott és az ajándékozó neve is szerepel, valamint egy rövid, motiváló idézet, így örök emlék maradhat egy jeles esemény után, legyen az lovas verseny, vagy ballagás.

Tökéletes kiegészítője lesz az ajándékozott kulcscsomójának! 🙂

Unikornisos kulacs saját névvel


Te is mindig elfelejtesz eleget inni? Hordj magaddal névre szóló unikornisos kulacsot, így biztosan nem felejted el a napi adag védőitalt meginni. Vidd magaddal benne az italodat, szörpödet, teádat az iskolába, vagy a lovardába, tuti mindenki irigykedni fog rád!

Az iskolatáska remek kiegészítője lehet, kislányoknak, nagylányoknak egyaránt! Remeke ajándék minden alkalomra egy unikornis imádó barátodnak, rokonodnak!

Mi is az az unikornis?

 

Az unikornisok olyan mitikus lények, melyeknek fehér ló teste, ló feje, őz lába és oroszlánfarka van. A homloka közepén egy egyenes, hegyes szarvat visel. Hazájának Indiát vagy Afrikát tartják, és már az ókori írók műveiben is megjelent.

Ókori forrásokra hivatkozva, szarvának a porított változata minden méreg hatását közömbösíti. A középkorból rengeteg ábrázolás maradt fenn, sőt, címerállatként is megtalálhatjuk. Manapság inkább a cukisága miatt népszerű ajándék, megtalálhatjuk pólókon, táskákon, zoknikon, de óriás plüss formájában is. Aki unikornisos ajándékra vágyik, válogathat kedve szerint.

Unikornisos párna – ajándék lányoknak


Az egyik legkelendőbb, legédesebb unikornisos ajándék nálunk ez a pihe puha, névre szóló ’kornis párna. Kelendősége a frappáns szövegében rejlik, hisz ki ne akarna az unikornisok családjába tartozni? Hogy hogyan tudnál csatlakozni a családhoz?

Add meg a neved, tedd mögé, hogy kornis, és máris köztünk tudhatod magad. Csodás kiegészítője lesz a hálószobádnak egy plüss unikornis társaságában!

Vicces unikornis bögre


A lista végére szintén egy bögre került, amit inkább az idősebb korosztálynak tartogatunk.

Egy bögre minden alkalomra jó választás lehet. Lepd meg vele egy szabadszájú barátodat, rakj mellé egy kis üveg alkoholos italt, vagy pár szem csokit, biztosan értékelni fogja. Ebből a bögréből biztosan jobban esik majd a kedvenc italod is. Tökéletes ajándék lehet születésnapra, névnapra vagy akár karácsonyra is.