Ajándék Apáknak – férfi szívet melengető ajándék tippek

Csaba Ábrahám

|

|

3 min

Köszöntünk az apáknak szóló ajándék ötletek blogunkban. 🙂 Ha ide kattintottál, akkor egy olyan csodálatos személynek keresel meglepetést, aki a legjobbat érdemli! Az édesapád a Te örök támaszod és hősöd. Mutasd hát ki a szeretetedet felé egy vagány kulcstartóval, egy szuper egyedi képpel, vagy egyszerűen egy vicces kávésbögrével. Tarts velem és megmutatom Neked, hogy mi mit ajándékoznánk a saját apukáinknak.

Sorozatos ajándék kép apáknak

Manapság nagyon sokan használják a Netflixet, hiszen a mozikban már nincsenek olyan különleges filmek, ezzel ellentétben a streaming szolgáltatónál sorra jönnek ki a jobbnál-jobb tartalmak. Az ember nem győzi követni a trendeket és időt szakítani, hogy minden jó filmet, vagy sorozatot megnézzen.

Ha apa is szereti a Netflixet, akkor ez a sorozatos ajándék kép biztosan nagyon fog neki tetszeni. Remek apák napja ajándék és mutatós lakásdekorációs elem is egyben. A képre összesen 6 fénykép kerül fel, amit te küldhetsz el nekünk. Ezen kívül kitalálhatod a sorozat címét, a műfaját és még a szereplőket is megadhatod. Ilyen képet biztosan nem fogsz az áruházak polcain találni. 🙂

A filmes ajándékhoz még arany, fekete, vagy piros színű csomagolást is tudsz választani. Ha például apák napjára rendeled a képet, akkor mi a fekete csomagolást javasoljuk. Válassz mellé még egy szép apák napi képeslapot, tegyél mellé egy üveg alkoholos italt és kész is a meglepetés. Biztos vagyok benne, hogy hatalmas lesz az öröm. Csak ne felejts el videót készíteni az átadásról! Később olyan jó lesz visszanézni a pillanatot. 🙂 

Flaska szett apának

Sok férfi szereti az alkoholos italokat. Ha a Te apukád is szívesen fogyaszt alalmakkor a kedvenc alkoholos italából, akkor lepd meg egy apáknak szóló flaska szettel.

A Szett egy gravírozott acél flaskát, egy utántöltő tölcsért és 2 db acél pohárkát tartalmaz. Két barátját is megtudja kínálni a saját flaskájából.

A terméket elegáns díszdobozban küldjük el számodra, ígyy még a csomagolással sem kell bajlódnod. Egyből átadható az ajándékozottnak.

Az apáknak szzóló flaska szett remek ajándék ötlet Apák napjára, vagy születésnapra. Értékes, maradandó és parktikus meglepetés. A flaskára rákerülnek az ajándékozók nevei is és egy kedves felirat. Biztosan nagyon fog tetszeni az édesapádnak. Ajándékozd meg vele! 🙂

Bögréből sosem elég!

Te is így gondolod? Akkor egy apáknak szóló egyedi bögre biztosan remek választás lesz számára. Megmutatjuk neked a kedvenceinket és, amiket a vásárlóink is gyakran választanak. Egy ilyen menő bögréből jobban esik a reggeli kávé és már a nap elején mosolyt csal az arcára. 

A bögrék után a legkedvesebb termékeink a gravírozott ajándéktárgyak, azon belül is a gravírozott kulcstartók. Apró kedvesség, ám annál is nagyobb jelentéssel bír az ajándékozott számára. A kulcstartót felteheti a kocsikulcsára, vagy a lakáskulcsára. 🙂 

Az apáknak készült gravírozott kulcstartókat személyre szólóan készítjük el, nincs két egyforma darab. Lézergravírozással gyártjuk, így a felirat soha sem tud lekopni róluk.  

A gravírozott ajándékok a gyártás után saját márkás hátlapra és fóliacsomagolásba kerülnek. Így ha megérkezik hozzád, egyből át is adható az ajándékozottnak. Javasoljuk, hogy tegyél mellé még egy üveg sört, vagy egy tábla csokit. Így már nem is lesz olyan „kicsi” az ajándékod. 🙂

Söröskorsó egy sörimádó apukának

Nap végén a fárasztó munka után remekül esik egy jéghideg sör. Felbontod a kupakját, meghallod a szisszenést és már is érzed az ízét a szádban.

A mennyei érzést leginkább egy saját neves söröskorsó tudja tovább koronázni. Az első korty után, ha apa ránéz a korsó feliratára, mindig jót mosolyog rajta és eszébe jut, hogy milyen aranyos volt tőletek ez a sörös ajándék.

A korsóra a vicces feliraton kívül az a név kerül, amit Te kérsz rá. Lehet ez keresztnév, becenév, vagy egy vicces kitalált név is. A korsót ütésálló dobozban küldjük el számodra, elmosás után azonnal használható! 🙂


Ha tetszenek a sörös ajándékok, akkor mutatunk még párat. A meglepetés átadásánál javasoljuk, hogy néhány üveg sört is vásárolj az ajándék mellé, így biztosan mosolyt csalsz majd az apukád arcára. A sörös ajándékok remek Apák napja ajándék ötletek, de születésnapi ajándék gyanánt is tökéletes választás. Lepd meg vele apát!

Végezetül mutatok pár olyan apáknak készült ajándék ötletet, amelyek remek kiegészítők egy nagyobb meglepetés mellé. Remélem tetszett az apukás blogunk. 🙂 Ha megnéznéd az összes apák napi ajándék ötletünket, akkor kattints ide és már is ott találod magad!