Ajándék apának gyerektől, különleges apák napi ajándékok

Csaba Ábrahám

|

|

2 min

Amikor szülő leszel és egy alkalom kapcsán megajándékoznak Téged, akkor a legszebb ajándékok közé tartoznak azok a tárgyak, alkotások, vagy kedves gesztusok, amelyeket a gyermekedtől kaphatsz. Június harmadik vasárnapjához közeledve lehetőséged lesz megajándékozni Apák napján az édesapádat, vagy a gyermekeid apukáját. Üljetek össze a gyerkőcökkel, és készítsetek egy szép meglepetést. Az ajándék apának gyerektől című blogunkban mutatunk Neked szuper ötleteket, hogy mivel csalhatsz mosolyt apa arcára. Tarts velünk! 🙂

Apák napi ajándék – kéznyomos bögre

Apák napjához közeledve remek választás lehet, ha egy ilyen cuki bögrével ajándékozod meg Őt. A bögrére annyi kéznyomot teszünk, ahány gyermeketek van. A kéznyomok színét a kérésed szerint tudjuk változtatni és mindegyik alá egy gyerkőc neve és a születési évszámuk kerül.

Ha apa ránéz, akkor mindig eszébe juttatja azt a csodás pillanatot, amikor édesapa lett. Biztos vagyok benne, hogy ez az apák napi bögre lesz a kedvence és a reggeli kávéja is jobban esik majd belőle. Ha Apák napi ajándékok után kutatsz, akkor ez tuti befutó választás lehet. Kérj hozzá egy díszcsomagolást is, vagy egy ajándéktasakot. Írj mellé egy kedves apák napi képeslapot és add át a gyerekkel együtt.

Kézlenyomatos póló, vagy kép

Az előző bögre ötletéből fakadóan készíthetsz kézlenyomatos egyedi ajándékot házilag is. Vásárolj egy egyszerű fehér, de vastagabb anyagú pólót, néhány festéket és már kezdődhet is a móka. A padlóra, vagy az asztalra teríts sok-sok újságpapírt, hívd magad köré a gyerekeket.

Nyomj egy tányérra a festékekből, picit vizezd fel, majd minden gyerkőc kezét egyesével nyomd bele a festékbe, majd a pólóra. A kéznyomok fölé fessétek oda a gyerekek neveit, vagy egy feliratot, hogy szeretünk édesapa. Apuci hordhatja is a pólót, de a legjobb, ha kerete teszi és fölkerül a falra, mint dekoráció. 

Ha ezt az apák napi ajándékot választod, akkor nem csak apa arcára csalhatsz mosolyt. A gyerekeknek szuper időtöltés lesz a kreatívkodás, csak ügyelj rá, hogy időben megmossák a kezüket, mielőtt még apró mancsokkal díszített falakat találnál. 😛

Ajándék apának gyerektől – rajzgyűjtemény

Általában minden gyermek szeret rajzolni, főként ha a kedvenc állatkáját, vagy a menő autóját kell papírra vetni. Gyűjtsd össze a kislányod, vagy a kisfiad összes rajzát, tedd bele átlátszó irattartóba és fűzd őket egybe egy mappába, vagy albumba.

Így egy egész gyűjtemény lesz belőle. Az egyes rajzokat feldátumozhatod, vagy akár egy abban a hónapban készült fotót is ragaszthatsz mellé. 

káma szutra bakancslista

A gyűjtemény elejére írd rá a következőket: „Szeretettel apák napjára a világ legjobb apukájának!” Ezután vond be az egész albumot egy szép kék színű csomagolópapírral, köss rá selyemszalagot és már kezdődhet is az  ajándékozás. A gyerkőcökkel közösen lepjétek meg apát. Egy ilyen szép ajándéknak minden édesapa örülne és később, amikor a gyerkőcök már felnőttek, jó érzés lesz visszanézni a gyerekkori alkotásaikat.

Legszebb közös képeink apával – Netflixes kép

Ha unod az albumba rendezett képeket, akkor mutatunk Neked egy vagányabb verziót. A netflixes témájú képünkre 6 fényképet küldhetsz, és ez akár lehet mind olyan, amelyeken közösen szerepeltek apával.

A sorozat címét, műfaját, és a szereplőket te adhatod meg rá. Nagyon különleges és egyedi apák napi ajándék ötlet. Ilyet tuti nem találsz a boltok polcain! A képet három méretben tudjuk elkészíteni, így akár asztali dísz is lehet, de nagy faliképként is megrendelheted. A Netflix imádó és sorozatfüggő apukák kedvence. 🙂

Süti, vagy torta házilag

A gyerkőcök imádnak a konyhába segédkezni, főként ha lehet tapicskolni, pacsálni, formázni és közben jókat nevetni. Nézz ki egy egyszerű és gyorsan elkészíthető sütemény receptet, lehet az muffin, vagy sütés nélküli torta. Vedd meg a hozzávalókat és készítsétek el együtt az alkotást Apák napjára. Lehet, hogy elsőre nem lesz olyan szép, vagy formás, de finom lesz és ez már apának bőven elég. 🙂 A férfi szívéhez mindig a hasán keresztül vezet az út, szóval ez az Apák napi ajándék tuti befutó lesz, főként, hogy a gyerkőc munkája is benne volt.

Íme néhány plusz ajándéktipp Apák napjára:

Ha még apák napi ajándék ötletek után keresgélsz, akkor engedd meg, hogy bemutassuk neked a legkedveltebb apáknak szóló ajándékainkat. Egyszerűen csak kattints a képre és már is az adott terméknél találod magad.
További apás ajándékokért kattints ide!