Barion Pixel

Szerelmes pár bögre, egyedi csillagállással

4.690Ft

Különleges, egyedi bögre rajta egy szerelmes pár grafikájával és a ti saját egyedi csillagállásotokkal. Lepd meg vele a kedvesedet az évfordulótokon.

FONTOS: a bögrét ne tedd mikróba
Mosogatógépben nem tisztítható
Anyaga: kerámia
Mérete: 250 ml

Szükséges adatok a szerelmes bögréhez:
 
Ország, város, dátum:
Felirat és nevek:
Választható csomagolás:
 
  
Kiegészítők a bögréhez
 
      
Extrák a bögre mellé:
 
 

Leírás

A szerelmes pár bögre paraméterei:

Emlékszel még arra az estére, amikor először csókolt meg a párod? Na és arra, hogy abban a pillanatban milyen varázslatosan csillagos volt feletettek az ég? A csillagtérkép ajándék bögre magában őrzi a legszebb emléketeket és a szerelmetekről mesél. Legyen szó első csókról, vagy amikor először fogtátok meg egymást kezét, a csillagtérkép megmutatja számotokra, hogy azon a napon, azon a helyen és abban az időpontban milyen csillagok ragyogtak fölöttetek az égbolton.

A bögre alapszíne fehér, rajta egy szerelmes pár alakjába foglalt egyedi csillagállás szerepel. A bögrére kérhetsz egy rövid idézetet, a neveteket és a megismerkedésetek dátumát. Igazi szerelmes ajándék, amely biztosan megdobogtatja a kedvesed szívét. <3

Hogyan kapom meg a bögrémet?

A bögrét ütés álló dobozba csomagolva küldjük el neked. Ha szeretnéd az ajándékozás élményét még szebbé varázsolni, akkor válassz mellé egy szép képeslapot, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt. Ha a csomagolás ötleteinkre rákattintasz, még kötözőt és masnit is tudsz a csillagjegyes bögre mellé választani.

Tetszett a szerelmes bögre, de megnéznél még mást is? Akkor kattints ide és nézd meg milyen bögréink vannak még.

 

További információk

szín

Fiús, Lányos

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szerelmes pár bögre, egyedi csillagállással” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.