Naptár szerelemlakat, évfordulós ajándék - Mesélő Ajándékok
Választott terméked

Naptár szerelemlakat

5.490Ft6.490Ft

A naptár szerelemlakat egy romantikus ajándék ötlet pároknak. Szívet melengető Valentin napi ajándék és szemet gyönyörködtető évforduló ajándék. Add meg rá a megismerkedésetek dátumát, a keresztneveteket  és már kész is az ajándék évfordulóra. Pecsételjétek meg a piros lakat által a szerelmeteket. Akasszátok föl egy lakatfalra és dobjátok messzire a kulcsot.

A lakat szív anyaga: alumínium
Mérete: 3,4×3,7 centiméter

Mi tartozik az árba?
– piros szerelemlakat
– egyedi gravírozás
– elegáns bársony tasak
– kulcs
– fóliacsomagolás

2 oldalas gravírozást szeretnél? -> Ennek a díja +1000 Ft. Amennyiben kéred, válaszd ezt az opciót! 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt az extráknál. A sürgős készítés díja +900 Ft.

FONTOS: Szerelemlakatot csak Kártyás fizetéssel és Utalással rendelhetsz. Az utánvéttel rendelt szerelemlakatokat nem készítjük el!

 

Kiürítés
Mit írjunk rá a szerelemlakatodra?
 
Nevek és dátum (Pl.: Adri, Csabi 2014.04.07.)
Ha bejelölted, a másik oldal felirata:
A szerelemlakathoz ajánlott legszebb kiegészítők:
 
  
5.490Ft6.490Ft
tipus 1 oldalas gravírozást kérek 2 oldalas gravírozást kérek
Clear selection

Leírás

A naptár szerelemlakat paraméterei:

A gravírozással készült szerelemlakat az összetartozást fejezi ki. Különlegessége abban rejlik, hogy a szerelmetekről mesél és az ajándékozásakor nem csak egy tárgyat adsz, hanem egy szuper élményt is. Tökéletes ajándék évfordulóra, Valentin napra, vagy csak hétköznapi meglepetésnek.

Fontos információk:

A naptár szerelemlakat alumíniumból készül, a felülete piros festékkel van kezelve. Mérete 3,4×3,7 centiméter. A szerelemlakat gravírozással készül, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. A  felületére rákerülhet a kedvesed keresztneve és a Te neved, de nyugodt szívvel kérheted a becenevetekkel is. Add meg rá, hogy mikor letettek egy pár, vagy, hogy mikor volt az esküvőtök. Nászajándék ötletnek sem utolsó.

Mibe van csomagolva a szerelemlakat? Hogyan kapom meg?

A naptár szerelemlakatot és a hozzá tartozó kulcsot egy átlátszó fóliába csomagoljuk, majd beletesszük egy elegáns bársony tasakba és így küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Tuti ajándékozási tipp évfordulóra:

A páros lakat az egyik legtökéletesebb évfordulós ajándék ötlet, hiszen ezzel a meglepetéssel nem csupán egy tárgyat ajándékozol a szerelmednek, hanem egy romantikus élményt is. Mielőtt átadnád ajándékba a szív lakatot, tedd bele egy szép szívecskés ajándéktasakba. Hidd el a párod biztosan fog neki örülni.

Ha meg volt az ajándékozás, akkor pedig tűzettek ki egy napot, amikor is felfüggesztitek a szerelem lakatot egy nektek fontos helyszínen. A gravírozott lakat felfüggesztése után a kulcsot dobjátok bele együtt egy folyóba. Amelyik szerelem lakat lezárult, annak már örökre úgy kell maradnia. A szív lakat a szerelmeteket jelképezi, amely örök és soha sem múlik el.

Szeretnél további romantikus ajándék ötleteket látni? Akkor kattints erre a linkre és nézd meg ezeket is:
PÁROS AJÁNDÉKOK

 

További információk

típus

1 oldalas gravírozást kérek, 2 oldalas gravírozást kérek

0
Kosár