Választott terméked

Legjobb Anya kulcstartó

3.890Ft

 

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Mit írjunk a Legjobb Anya kulcstartóra?
 
szív medálra:
3 cm-es lyukas körre:
Bájos kiegészítők a termékhez
 
  

Leírás

“Ha anyára gondolok az jut az eszembe, hogy ő a mi legnagyobb kincsünk, hogy mennyire fontos mindannyiunk számára. Felnevelt és támogatott minket. Mindig ott volt nekünk, mint egy igazi őrangyal. Számunkra mindig is ő lesz a világ legjobb anyukája. Nagyon szeretünk anyu!”

Ez a Mesélő Ajándék egy csodás Anyák napi kulcstartó. Egy szeretettel teli ajándék Anyának, ami rólatok mesél és amikor ránéz örömmel telik meg a szíve, mert tudja, azoktól kapta, akik a legjobban szeretik. Ez a mesélő kulcstartó minden édesanya, nagymama, vagy dédmama szívét megmelengeti. Ajándékozd Anyák napja alkalmából ezt a mesélő kulcstartót és hidd el az örömkönnyek nem maradnak el.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

További információk

Milyen alkalomra?

Anyák napjára, Szülinapra

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A nemesacél, 3 cm-es lyukas kör medálon az alábbi felirat szerepel: "Te vagy a legjobb Anya". A nemesacél kis szív medálra, pedig egy, vagy két név kerülhet.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél lyukas kör 3 cm átmérőjű és 1 mm vastag, a nemesacél szív medál 1 cm nagyságú és 1 mm vastag. A fém felfüggesztő karika 2,5 cm átmérőjű.