Barion Pixel

Legjobb Anya kulcstartó

4.590Ft

Csodás anyák napi ajándék anyának és a nagymamának. A legjobb anya kulcstartó az egyik legjobb ajándék anyának, amit a lánya adhat. Az egyedi kulcstartó kör medáljának alsó ívén a Te vagy a legjobb anya felirat díszeleg. A szívecskébe, pedig a gyermek, vagy az unoka neve kerülhet. Add ajándék ezt a gravírozott kulcstartót a legjobb anyának. Hidd el az örömkönnyek és az ölelés nem fognak elmaradni. Szívet melengető ajándék anyák napjára és kedves ajándék karácsonyra.

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft.

Mit írjunk a Legjobb Anya kulcstartóra?
 
szív medálra:
3 cm-es lyukas körre:
Bájos kiegészítők a termékhez
 
   
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A legjobb anya kulcstartó paraméterei:

A legjobb anya gravírozott kulcstartónk szuper ajándék ötlet anyák napjára anyának és a nagymamának is. A kulcstartó lyukas kör medáljára a „te vagy a legjobb anya” felirat kerül, a szívecskére, pedig azt a nevet gravírozzuk rá, amelyet te szeretnél.
A nemesacél lyukas kör medál 3 cm átmérőjű és 1 mm vastag, a szívecske medál 1 cm méretű és szintén 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni, a kulcstartó súlya ideális. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy női táskában könnyen megtalálható. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Az egyedi kulcstartóról:

“Ha anyára gondolok az jut az eszembe, hogy ő a mi legnagyobb kincsünk, hogy mennyire fontos mindannyiunk számára. Felnevelt és támogatott minket. Mindig ott volt nekünk, mint egy igazi őrangyal. Számunkra mindig is ő lesz a világ legjobb anyukája. Nagyon szeretünk anyu!”

Ez a Mesélő Ajándék egy csodás Anyák napi kulcstartó. Egy szeretettel teli ajándék Anyának, ami rólatok mesél és amikor ránéz örömmel telik meg a szíve, mert tudja, azoktól kapta, akik a legjobban szeretik. Ez a mesélő kulcstartó minden édesanya, nagymama, vagy dédmama szívét megmelengeti. Ajándékozd Anyák napja alkalmából ezt a mesélő kulcstartót és hidd el az örömkönnyek nem maradnak el.

Ha ajándékba adod ezt a feliratos kulcstartót, akkor ügyelj arra, hogy az átadás élménnyé változzon. Tedd a kulcstartót egy szép anyának szóló képeslapba. Az egyik felén a kulcstartó legyen, a másik felébe viszont ragaszthatsz fényképet, rajzolhatsz egy olyan dolgot, amit csak ti tudtok, vagy ami a legegyszerűbb írhatsz bele egy anyának szóló idézetet, verset. Ha készen vagy az egészet tedd bele egy szép ajándéktasakba is, és tegyél még mellé egy szál rózsát, vagy olyan virágot, amit az édesanyád szeret. Biztos vagyok benne, hogy nagyon fog örülni az ajándékának és nem fogja elfelejteni ezt a kedves gesztust.

További információk

Milyen alkalomra?

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Legjobb Anya kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A nemesacél, 3 cm-es lyukas kör medálon az alábbi felirat szerepel: „Te vagy a legjobb Anya”. A nemesacél kis szív medálra, pedig egy, vagy két név kerülhet.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél lyukas kör 3 cm átmérőjű és 1 mm vastag, a nemesacél szív medál 1 cm nagyságú és 1 mm vastag. A fém felfüggesztő karika 2,5 cm átmérőjű.