Választott terméked

Legjobb anya – asztali kép, ajándék anyának

3.990Ft

Anyák napi ajándék édesanyáknak és nagymamáknak. A kép háttere fehér és szürke színű, a fakeret színe, pedig fehér. A képet középen egy rózsaszín szívecske és benne egy anya-lánya páros díszíti. Igazi anyák napi meglepetés.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Bájos kiegészítők a termékhez
 
  

Leírás

Lehet Anyák napja, szülinap, vagy csak egy átlagos hétköznap, de bármely alkalom kiváló lehetőség arra, hogy megajándékozd az édesanyádat, vagy a nagymamádat. Mond el neki ezzel a Mesélő képpel, hogy mennyire szereted és, hogy ő a világ legjobb édesanyja. Minden büszke anyuka és nagymama boldogan teszi ki majd a lakásba és akárhányszor csak ránéz melegség önti el a szívet, mert tudja, hogy Te mindig ott leszel neki.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

 

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Ez a Mesélő kép tökéletes ajándék lehet minden anyuka és nagymama számára. Ajándékozd Anyák napjára, vagy szülinapra. Hidd el az örömkönnyek és a fülig érő mosoly nem maradnak el. 

A választott termék paraméterei: 

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a színben hozzáillő fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A képkeret hátulja lehetővé teszi, hogy akár az asztalon, vagy a szekrényen állva díszelegjen, de a falra is feltudod függeszteni.

Méretek:

A kép teljes mérete kerettel együtt 20,8x26,8 cm.