Barion Pixel

Köszöntő anyának – Anya csak egy van képeslap

790Ft

Rózsaszín és narancssárga színű Anyák napi képeslap. A közepén kidomborodó szívecskével, virág mintákkal.
Szívet melengető kiegészítő ajándék édesanyák, dédik, nagymamák, nagynénik és keresztanyák számára.

Anyaga: Papír
Mérete:12,2 x 17,5 cm

37 készleten

Leírás

Az anyának készült köszöntő képeslap paraméterei:

Ő a legjobb társ, mert mindenben számíthatsz rá. Hozzon jót, vagy rosszat az élet, mindig melletted áll. Anya a legszeretőbb feleség, mert nincs még egy olyan ember, aki úgy babusgatna, úgy szeretne Téged és a gyermekeiteket, mint Ő. A legszuperebb anyuka cím is Őt illeti, mert törődik és gondoskodik a kicsikről, számára Te és a gyerekek lesztek mindig is az elsők. Anya a leggyönyörűbb nő az egész földkerekségen, nincs hozzáfogható szépség és az anyaság napról napra csak szebbé teszi. Egy szóval Ő a család összetartója, vigyázója és mamamackója.

További képeslapjainkért kattints erre a linkre: KÉPESLAPOK A képeslap kitöltéshez összegyűjtöttünk neked pár idézetet is. Használd őket  nyugodt szívvel:

1.”Ha csak egy virág volna, én azt is megkeresném. Ha csak egy csillag gyúlna, fényét idevezetném. Ha csak egy madár szólna, megtanulnék hangján. Ami csak szép s jó volna, édesanyámnak adnám.” ( Létay Lajos)

2.”Hogyha virág lennék, ölelnék jó illattal; Hogyha madár lennék, dicsérnélek zengő dallal; hogyha mennybolt lennék, aranynappal, ezüstholddal, beragyognám életedet csillagokkal. Virág vagyok: ékes piros szirmú, gyönge rózsaág; madár vagyok: fényes dalt fütyülő csöpp rigócskád; eged is: szépséges aranynappal, ezüstholddal, beragyogom életedet csillagokkal.” (Pákolitz István)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Köszöntő anyának – Anya csak egy van képeslap” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a Mesélő ajándék kiváló kiegészítő meglepetés lehet az Anyák napi ajándék mellé. Kedves gesztus egy bájos képeslap formájában.

A választott termék paraméterei: 

A képeslap anyaga kartonpapír, külseje fóliázott. A lap elején és a belsejében is található felirat.

Méretek:

A képeslap méretei „becsukott” állapotban: 14×19 cm