Barion Pixel

karácsonyi kaparós poszter – 24 adventi program

7.090Ft

Karácsonyi hangulatú, díszdobozos kaparós poszter. Lepd meg vele egy szerettedet, vagy egy barátodat. Kaparjátok le együtt az összes szürke mezőt és gyűjtsetek megannyi élményt decemberben.

A poszter mérete: 60×40 cm
Anyaga: laminált papír

Eredeti, jogtiszta termék!

2 készleten

Leírás

A Karácsonyi kaparós kaparós poszter paraméterei:

A december az a hónap, amit mindenki hőn áhítottan vár. December az a hónap, amikor ünnepeljük a Karácsonyt. Ajándékozunk, együtt vagyunk a családdal, finomakat eszünk és jókat nevetünk együtt. No, de ne ugorjunk ennyire előre, hiszen még előttünk áll az egész hónap, tele megannyi élménnyel. Legalább is, ha a kezedben tartod az adventi kaparós poszterünket, akkor számodra biztosan. A karácsonyi kaparó poszter 24 lekaparható felületet rejt magában, melyek mögött egy-egy karácsonyi program rejtőzik. Ha december végéig lekaparod az összes szürke mezőt, akkor biztos lehetsz benne, hogy mozgalmas és programokkal teli hónapod lesz.

Figyelem: a csomag a képkeretet nem tartalmazza, csak illusztráció!
Fontos: a lekaparható felület eltávolítására egy radírgumi a legalkalmasabb, így elkerülhető az alsó réteg megsértése.

Tudnivalók:

A posztert háromszög alakú, vagány díszdobozban küldjük el neked. A doboz külseje jól illik a belső tartalmához. A megérkezés után egyből átadhatod az ajándékozottnak. Nem kell külön becsomagolni a posztert. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

További kaparós termékeinkért kattints az alábbi linkekre:
-KAPARÓS MAGYARORSZÁG TÉRKÉP
-KAPARÓS TÉRKÉP HÉTVÉGI VERZIÓ
-KAPARÓS TÉRKÉP DELUXE-KÖZEPES MÉRETŰ