Barion Pixel

Kaparós poszter – 100 koktél amit meg kell kóstolnod

6.990Ft

100 koktél, amit egyszer muszáj kipróbálnod. Vicces kaparós poszter fiúknak és lányoknak. Kapard le az összes szuper koktélos mezőt a poszterről!

A poszter mérete: 60×40 cm
Anyaga: laminált papír

Eredeti, jogtiszta termék!

6 készleten

Leírás

A 100 koktél, amit meg kell kóstolnod kaparós poszterről:

Ha egy igazi koktélkedvelő vagy, akkor a ”100 koktél amit meg kell kóstolnod”  kaparós posztert pontosan neked találtuk ki. Lehet, hogy sok fajta koktélt kipróbáltál már életedben, de biztos vagy benne, hogy a poszteren lévőket is mind ismered?

Tedd fel a faladra ezt a képet és kezd el lekapargatni azokat, amiket már ittál.  Ne hagyd kaparás mentesen a koktélokat, próbáld ki mind a százat! Ha szeretnél a kaparós játékba még egy kis cselt vinni, akkor kaparj le egy mezőt becsukott szemmel. Amit kapartál, azt a koktélt kell legközelebb elfogyasztanod. Ha igazán menő akarsz lenni a még ki nem próbált koktélokat egy jó kis házibuli keretein belül bemutathatod a barátaidnak is. A szürke mező lekaparása után szerezd be a hozzávalókat, jöhetnek a csilli-villi koktél kiegészítők és party nasik, majd kezdődhet a buli!

Lepd meg ezzel az ajándékkal a testvéredet, vagy a barátaidat. Add ajándékba szülinapra, ballagásra, vagy karácsonyra. Hidd el a széles mosoly és a nevetés nem fognak elmaradni.

Figyelem: a csomag a képkeretet nem tartalmazza, csak illusztráció!
Fontos: a lekaparható felület eltávolítására egy radírgumi a legalkalmasabb, így elkerülhető az alsó réteg megsértése.

A kaparós poszter paraméterei:

A posztert háromszög alakú, vagány díszdobozban küldjük el neked. A doboz külseje jól illik a belső tartalmához. A megérkezés után egyből átadhatod az ajándékozottnak. Nem kell külön becsomagolni a posztert. Ha például szülinapra adod és még is szeretnél neki valamilyen szülinapos külsőt varázsolni, akkor a szülinapi csomagoló papírunkat neked ajánljuk. Mielőtt átadnád az ajándékot, tegyél mellé egy szülinapi képeslapot is. Szerintünk úgy jobb az összkép. A képeslapba írj egy kedves szülinapi verset, vagy egy kedvenc idézetet. Esetleg ragaszthatsz bele fényképet magatokról, vagy ha úgy tartja kedved rajzolj bele valami vicceset.

Ha tetszett a Kaparós poszter – 100 koktél amit meg kell kóstolnod, de megnéznél más kaparós posztereket is akkor kattints ide!