Gravírozott ajándék tanároknak

4.790Ft

Gravírozott, egyedi kulcstartó tanároknak. Szuper ballagási ajándék az osztályfőnöknek. Személyre szabottan készül el. Add ajándékba pedagógusnapra, válassz rá charmokat is!

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1000 Ft.

Add meg az adatokat a kulcstartóra:
 
Tanár neve, évszám, osztály
Választható fityegők a tanáros kulcstartóhoz:
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A tanároknak szánt gravírozott ajándék paraméterei:

Közeledik a tanév vége és tanévzáró ajándék ötletet keresel a tanároknak? Vagy épp elballagsz és kellene egy utolsó ütős ajándék az osztályfőnöknek? Akkor ne görgess tovább, hiszen megtaláltad, amit keresel. Ez a tanárnak szánt ajándék kulcstartó szívet melengető meglepetés. A gravírozott kulcstartó medáljára rákerül annak a tanárnak a neve, akinek ajándékozod. A medál aljába az osztály neve (12. B osztály) kerülhet.

Fontos információk:

A nemesacél kör medál 3,4 cm átmérőjű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egynői táskában könnyedén megtalálható, de egy férfi kezében is kényelmesen elfér. A tanároknak szánt ajándék kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Mibe van csomagolva a tanároknak szánt gravírozott ajándék? Hogyan kapom meg?

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Ha szeretnél további tanároknak szánt meglepetéseket látni, akkor kattints erre a linkre és nézd meg miket ajánlunk még: Ajándék ötletek pedagógusoknak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gravírozott ajándék tanároknak” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.