Barion Pixel

Családfa kulcstartó

4.690Ft

Családfa ajándék szülőknek, vagy nagyszülőknek a gyermekeik, vagy az unokáik nevével. Ajándékozd ezt az életfa kulcstartót egy szerettednek és hidd el az örömkönnyek és a széles mosoly nem fognak elmaradni. Választhatsz rá különböző charmokat, például rózsakvarc angyalkát. A medál középen díszelgő családfa a te családodat szimbolizálja. Egyedi családfa ajándéktárgy, minden alkalomra.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A családfa kulcstartó készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap.  Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft.

Mit írjunk rá a Családfa kulcstartódra?
 
szöveg, vagy nevek:
Fityegők a Családfa kulcstartóhoz
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A családfa kulcstartó paraméterei:

A Családfa kulcstartót olyan szülők számára alkottuk meg, akik büszkék a gyermekikre, szeretik és óvják őket. Akik számára fontos a család és az, hogy sokat időt töltsenek együtt. Ez a Mesélő Ajándék egy egyszerűbb, de annál különlegesebb darab, mert fontos jelentéssel bír az összes eleme.

A nemesacél medálon egy díszes életfa fityegő függ, amely a családot, az összetartozást és az egységet szimbolizálja.  A Rózsakvarcot és a szív charmot a szeretet kifejezőjeként választottuk a kulcstartóra és maga az angyalka, pedig a védelmezésről és a törődésről mesél. Végezetül a kör alakú medál azt tükrözi, hogy a családod iránti szereteted végtelen és soha el nem múlik.

Mibe van csomagolva a mesélő kulcstartóm? Hogyan kapom meg?

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Fontos információk:

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. A kulcstartót Rózsakvarc ásványból készült angyalkával tesszük még színesebbé. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül.

A medálon függő életfa fityegő nincs rögzítve a felülethez, így ha a használat során elakadna, akkor csak könnyedén elmozog, tehát nem érheti baj. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

A nemesacél medál 3 cm átmérőjű és 1 mm vastag. Az életfa fityegő 2 cm-es, míg a szívecske charm 1,5 cm-es méretű. A rózsakvarc angyalka 3 cm-es nagyságú, valamint 6 és 8 mm-es ásványgyöngyökből készül. A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra?

A nemesacél, kör medálra a szeretteid keresztnevei kerülhetnek. Kérheted akár egy, vagy kettő névvel, de ha többen vagytok az sem akadály, mert akár hat szeretted is elfér a medál felületén. Ezen kívül kérhetsz rá 2 dátumot, egy teljes mondatot, vagy akár csak egy szívecske szimbólumot.

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Ez a Mesélő Ajándék tökéletes meglepetés lehet édesanyáknak, keresztanyáknak és nagymamáknak is egyaránt. Mivel ez a kulcstartó a családotokról mesél, ezért ezzel az ajándékkal garantáltan nem lőhetsz mellé. Az örömkönnyek és a fülig érő mosoly biztosan nem maradnak el.

Szeretnél látni további családos ajándék ötleteket? Akkor kattints ezekre a linkekre:

Egyedi kulcstartó | családos kiadás
Gravírozott ajándék | Gyermeklépcső kulcstartó
Családfa- asztali kép
Családi kép
Óriás családfa kép

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Családfa kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük