Választott terméked

Baba emlékőrző kulcstartó – 1 gyermekes

4.190Ft

Gyönyörű baba emlékőrző kulcstartó, amely a kisbabádról mesél. Ez a babás kulcstartó remek ajándék ötlet babaköszöntő, vagy anyák napja alkalmából. A Gravírozott kulcstartóra cuki babás charmokat is választhatsz.

Kisfiú baba esetében akár türkizkék ásványt, kislány baba esetén, pedig rózsakvarc ásványt. A baba emlékőrző medál a baba születési adatait és a keresztnevét viseli.

Ajándékozz egy szerettednek, barátodnak, vagy kollégádnak baba emlékőrző kulcstartót, vagy lepd meg vele magadat.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt az extráknál. A sürgős készítés díja +1000 Ft.

Kiürítés
Mit írjunk rá a Gyermekes babaemlékörződre?
 
Súly
Név
Hossz
Születés dátuma
Születés ideje
Fityegők az 1 Gyermekes babaemlékőrzőhöz
 
      
Babás kiegészítők a termékhez
 
     
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 
4.190Ft
medal-tipus Dögcédula Kör Csepp Pajzs
Clear selection

Leírás

A Baba emlékőrző kulcstartó paraméterei:

A baba emlékőrző kulcstartó a Te kisbabád születésének emlékét őrzi. A létező legtündéribb baba kulcstartó, ami magán viseli a baba születési adatait és a bájos kis nevét. Az egyedi neves kulcstartóra választhatsz hat fajta tibeti ezüst alapanyagú charm közül is. Ezek még személyesebbé teszik a kulcstartót.

Fontos információk:

A nemesacél szögletes medál 4 cm méretű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér és egy női táskában is könnyen megtalálható. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére. A medálról a felirat nem tud lekopni.

Mibe van csomagolva a mesélő kulcstartóm? Hogyan kapom meg?

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor kattints ezekre a linkekre és nézd meg a babás ajánlatainkat:

1. Metál türkizkék csomagolópapír tekercs
2. Metál pink csomagolópapír tekercs
3. Babaköszöntő mini ajándéktasak
4. Babaköszöntő ajándéktasak
5. Babaköszöntő képeslap kislányos
6. Babaköszöntő képeslap kisfiús

Milyen adatok kerülhetnek a baba emlékőrző kulcstartó medáljára? 

Az emlékőrző kulcstartó a babád születésének pillanatait idézi, ezért úgy alkottuk meg, hogy minden fontos információt tartalmazzon, többek között a gyermek születésének dátumát, azt, hogy milyen súllyal és hosszal született, a születés pontos idejét órára, percre bontva és természetesen a gyerkőc keresztnevét. Az egyes adatokhoz különböző szimbólumokat is társítunk, mint például gólyát, órát, súlyzót és vonalzót. Ezekkel a grafikákkal még kedvesebb és babásabb kinézetet varázsolunk a kulcstartónak.

Milyen alkalmakra ajánljuk a baba emlékőrző kulcstartót?

Ez a baba emlékőrző kulcstartó kiváló meglepetés lehet keresztelőre, Anyák és Apák napjára, de a nagyszülőknek is egyaránt. A különlegessége abban rejlik, hogy amikor ránézel, eszedbe juttatja életed legszebb emlékét, amikor is világra hoztad a kicsikédet. Minden szülő büszke a gyermekére és ezt az örömöt Te is tovább adhatod egy apró emlék formájában bármely szerettednek. Ezzel az ajándékkal az örömkönnyek és a fülig érő mosoly biztosan nem maradnak el.

Tuti ajándékozási tipp babaköszöntőre:

Ha baba kulcstartót választod babaköszöntő ajándékként, akkor ne csak egyszerűen egy tárgyat ajándékozz, hanem egy igazi élményt is. Tedd a gravírozott kulcstartót egy cuki babás ajándéktasakba, és szórj mellé a baba neméhez illő szalagokat, vagy krepp papírt. Mielőtt átadod az ajándékot a baba anyukájának, vagy apukájának, ültesd le őt egy székbe.

A szemét kösd be egy kendővel, vagy egy sállal és add a kezébe a meglepetést. Addig nem nézheti meg az ajándékot, amíg ki nem találja, hogy mi lehet az. Ha nehézkesen megy a találgatás, akkor a lehet segíteni, rávezetni az ajándékozottat. Egy a fontos, hogy mindenki jól érezze magát és, hogy emlékezetes legyen az ajándékozás pillanata.

A többi Babaemlékőrző kulcstartót itt éred el:
2 gyermekes
3 gyermekes
4 gyermekes

További információk

medál típus

dögcédula, kör, csepp, pajzs

0
Kosár