Választott terméked

Apa védelmezője-autós kulcstartó

4.090Ft

Gravírozott autós kulcstartó, férfias ajándék minden édesapa számára. Tökéletes ajándék ötlet Apák napjára és születésnapra. A kulcstartó a képen látható felirattal és grafikákkal készül, egyetlen változó eleme a nevek, amelyet Te magad adhatsz meg rá.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Mit írjunk az Apa védelmezőjére?
 
Nevek
Fityegők az Apa védelmezője kulcstartóhoz
 
      
Apák napi kiegészítők a termékhez
 
  

Leírás

“Ha apára gondolok az jut az eszembe, hogy ő az én legnagyobb hősöm és, hogy mennyire fontos számomra. Amikor nincs  velünk, mindig az forog a fejemben, hogy hiányzik és alig várom, hogy újra találkozzunk. Titkon mindig kérem az őrangyalomat, hogy vigyázzon rá és hozza hozzánk haza épségben, mert nagyon szeretjük és szükségünk van rá.”

Az Apa védelmezője- autós kulcstartó egy igazi őrangyal kulcstartó. Egy szeretettel teli ajándék Apának, ami mindig vigyáz rá és amikor ránéz örömmel telik meg a szíve, mert tudja, hogy a családja hazavárja. Ez a mesélő kulcstartó minden édesapa szívét megmelengeti és ezen kívül tökéletes dísze a kocsikulcsának is.

Ha ajándékot keresel apák napjára, akkor nézd meg ezeket az ajándék öteleteket is: AJÁNDÉKOK APÁK NAPJÁRA

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A nemesacél kör medál a képen szereplő oltalmazó felirattal készül, a medál alsó részén, pedig az általad megadott nevek, vagy becenevek kerülhetnek.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a Mesélő kulcstartó fantasztikus meglepetés lehet Apák napjakor, de megajándékozhatod vele Karácsonykor, vagy a születésnapján is. Biztos lehetsz benne, hogy az örömkönnyek és a fülig érő mosoly nem maradnak el.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél kör medál 3,4 cm átmérőjű és 1 mm vastag.  A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér.