Barion Pixel

Ajándék nyugdíjasnak – saját neves kulcstartó

4.690Ft5.690Ft

Gravírozott kulcstartó, amelyet személyre szabottan készítünk el. Szívet melengető és vicces nyugdíjas ajándék férfiaknak és nőknek egyaránt.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft. 2 oldalas gravírozást szeretnél? -> Ennek a díja +1000 Ft. Amennyiben kéred, válaszd ezt az opciót!

Milyen név kerüljön a kulcstartóra?
 
Fityegők a nyugdíjas kulcstartóhoz:
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 
4.690Ft5.690Ft
valaszd-ki-a-tipust 1 oldalas gravírozás 2 oldalas gravírozás
Clear selection

Leírás

A nyugdíjasnak szánt ajándék kulcstartó paraméterei:

Minden ember életében van egy olyan személy, aki hamarosan nyugdíjba vonul. Lehet szó a nagyszülőnkről, a kollégánkról, a szüleinkről, vagy egy jó barátunkról. Ez a vicces nyugdíjas ajándék igazán praktikus. A nyugdíjba vonulás emlékét őrzi, ráakasztható a lakáskulcsra, vagy a kocsikulcsra is.

Lepd meg egy ilyen egyedi ajándékkal egy nyugdíjba vonuló szerettedet.  Csak add meg rá a nyugdíjba vonuló személy nevét, válassz rá néhány kedves tibeti ezüst fityegőt és már is kész a meglepetés.

Fontos információk:

A nemesacél medál 4 cm méretű és 1 mm vastag, súlya ideális. A kulcstartó mérete 8-9 cm,  karikájára a lakáskulcsok, vagy a kocsikulcs könnyen rátehető. Méretéből adódóan egy férfi kezében kényelmesen elfér, illetve egy női táskában is könnyedén megtalálható. Az átadáskor garantáltan lesz puszi, ölelés és széles mosoly.

A kulcstartó medálját kérheted 2 oldalas gravírozással is! Ennek a díja +1000 Ft-ba kerül. A nemesacél medál elő oldala csiszolt és fényes, a hátoldala matt felületű. Az eltérő oldal kezelések nem befolyásolják a gravírozott szöveg láthatóságát. Mindkét felületen egyaránt szépen mutat a felirat és a grafika.

Mibe van csomagolva az ajándék kulcstartó? Hogyan kapom meg?

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Tetszett a nyugdíjasnak szánt ajándék, de megnéznél még más ehhez hasonló ajándékokat is? Akkor kattints ide!

További információk

válaszd ki a típust:

1 oldalas gravírozás, 2 oldalas gravírozás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándék nyugdíjasnak – saját neves kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük