Barion Pixel

80. szülinapi képeslap

790Ft

Ünnepi hangulatú 80. szülinapi képeslap nőknek és férfiaknak. Lepd meg szerettedet ezzel a vidám hangulatú képeslappal az ajándék mellett. Belsejébe írj valami szép idézetet vagy verset.

Anyaga: papír
Méret: 12,2 x 17,5 cm

Elfogyott

Leírás

A 80. szülinap képeslap paraméterei:

A 80. szülinapi képeslap egy vidám, bolondos hangulatú kiegészítő ajándék. Világos zöld, világos kék, sötét kék, narancssárga, fekete és csillogó ezüstszínű. A képeslapon egy nagy 80 szám mutatja, hogy az illető, aki kapja a 80. szülinapját ünnepeli.

A lapot a számon kívül cikcakkos vonalak és naphoz hasonló motívumok díszítik. Ha közeleg egy szeretted, vagy épp egy barátod 80. szülinapja akkor ajándékozz egy ilyet neki. Ezzel a kiegészítő meglepetéssel biztosan nem lőhetsz mellé és a széles mosoly sem fog elmaradni az átadáskor.
A képeslap közepes nagyságú becsukott állapotban: 12,2×17,5 cm, téglalap alakú. A képeslap belseje narancssárga színű, és világosabb narancssárga karikák borítják.

Az egyik oldalán fehér alapú téglalapba ez a szöveg van írva: „80 éves korban a szerető család mellet két fontos dolog számít igazán: a HANGOS szó és a HATALMAS méretű keresztrejtvény. Ezért ezúton kívánunk Neked teljes szívünkből és torkunk szakadtából még nagyon sok Boldog Szülinapot!”.

A másik oldalára lehet írni egy szép idézetet, vagy egy kedves kis történetet. Ha szeretnéd még személyesebbé tenni, ragassz bele magatokról egy képet. A képeslapba lehet még konfettit, virágszirmokat is szórni, vagy esetleg egy szép ajándéktasakba beletenni. A képeslap mellé jár egy fehér boríték.

A képeslap kitöltéshez összegyűjtöttünk neked pár idézetet is. Használd őket  nyugodt szívvel:

Belőled csak egy van a világon. Nem csak az év vagy a nap, de az óra és a perc is fontos, amikor születtél.” (Ismeretlen)

„Minél inkább becsülőd és csodálod az életedet, annál több ünnepelni való lesz benne.” (Oprah Winfrey)

További képeslapjainkért kattints erre a linkre: KÉPESLAPOK

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„80. szülinapi képeslap” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük