Választott terméked

60. szülinapi képeslap

690Ft 517Ft

Ünnepi hangulatú 60. születésnapi képeslap nőknek és férfiaknak. Amely bármely ajándék mellé tökéletes kiegészítő lehet. Belsejébe írj valami szépet vagy tegyél bele konfettit.

Anyaga: papír
Méret: 12,2 x 17,5 cm

5 készleten

Leírás

A 60. szülinap képeslap paraméterei:

A 60. szülinapi képeslap egy vidám, bolondos hangulatú kiegészítő ajándék. Ciklámen, világos kék, sötét kék, zöld, narancssárga színű. A képeslapon egy nagy 60 szám mutatja, hogy az illető, aki kapja a 60. szülinapját ünnepeli.

A lapot a számon kívül csillogó ezüst csillagok és félköz alakú motívumok díszítik. Ha közeleg egy szeretted, vagy épp egy barátod 60. szülinapja akkor ajándékozz egy ilyet neki. Ezzel a kiegészítő meglepetéssel biztosan nem lőhetsz mellé és a széles mosoly sem fog elmaradni az átadáskor.

A képeslap közepes nagyságú becsukott állapotban: 12,2×17,5 cm, téglalap alakú. A képeslap belseje világos zöld színű, karikás motívumú. Az egyik oldalán ez a kis szöveg van bele írva: „Tudtad? A szülinapok jót tesznek az egészségnek. Szakértők igazolták, hogy azok élnek a legtovább, akiknek a legtöbb van belőle! További sok Boldog Szülinapot Kívánok Neked!”.

A másik oldalára lehet írni idézeteket, történeteket, lehet akár rajzolni bele, vagy esetleg egy szép közös emlékről készült képet is bele lehet ragasztani. A képeslapot fel lehet dobni még azzal is, ha beleszórunk konfettit, virágszirmokat, vagy egy színes lufival együtt adjuk át. A képeslaphoz egy fehér borítékot is jár.

A képeslap kitöltéshez összegyűjtöttünk neked pár idézetet is. Használd őket  nyugodt szívvel:

„ A fiatalság a természet ajándéka. A kor azonban műalkotás.” (Stanislaw Jerzy Lec)

„ Idén a 60 a sláger élvezd az életet.” (Ismeretlen)

További képeslapjainkért kattints erre a linkre: KÉPESLAPOK

 

 

0
Kosár