Ajándék ötletek 20. születésnapra

3 perc olvasási idő

20. születésnap

Azok a bizonyos húszas évek…


Hányszor hallottuk, esetleg magunk is mondtuk már magunknak, vagy szeretteinknek, hogy a húszas éveink életünk legszebb évei. És ez a legtöbb tekintetben így is van! Huszonévesen az ember már maga mögött hagyta a gyermekkor korlátait, de magával hozta a lelkesedést és kalandvágyat. Mind ezek mellett ereje teljében van és nem esik nehezére megvalósítani legmerészebb elképzeléseit sem!


Vannak, akik ebben a korban egyetemre járnak, képzik magukat. Vannak, akik pályakezdőként már munkába állnak. Van, aki otthon gyűjtöget és van aki már birtokba veszi első saját lakását. Ahány ember, annyiféle életút. Egy dolog viszont biztos, huszonévesnek lenni, rengeteg újdonságot tartogat magában. És, hogy mivel lepd meg ebbe a korba lépő családtagod/barátod? Tarts velem, és adok néhány szuper tippet!

Berendezések, díszek


Amennyiben olyasvalakit tervezel megajándékozni, aki éppen nemrég költözött el otthonról, vagy nemsokára elköltözik, esetleg kollégista, akkor szuper ötlet lehet egy-egy kisebb berendezési tárgy, vagy díszítőelem, amivel otthonosabbá varázsolhatod új otthonát.


Pluszpont, hogyha olyasvalamit szerzel be neki, ami mindig rád emlékezteti, amikor használja, vagy elhalad mellette. Az ilyen tárgyakat akár egy életen át is hordozza magával az ember, így egészen biztosan mindig emlékezni fog rád!

bútorok

Persze a legjobb ebben az esetben, ha valami olyat veszel, esetleg készítesz neki, ami a mindennapokban is hasznos és tartós darab. Hiszen ha gyakran használja, akkor egész biztosan gyakran eszébe fogsz jutni róla.


Egyedi flaska-szett


Bármennyire is szentéletűek legyünk, ha szívünkre tesszük a kezünket, huszonévesnek lenni szinte vétek néhanapján egy kis buli nélkül. És ezekben a bulikban nagyon jó társ lehet számunkra egy szép kis flaska, feleses poharakkal. A szülinapi ajándékok körében is tuti befutó! 


A képekre kattintva találsz is néhányat, de amennyiben egyedi ötleted van, vedd fel velünk a kapcsolatot és nagyon szívesen megvalósítjuk számodra! Arra azért ügyelj, hogy akár kapásból kipróbálható is legyen az ajándék, mindenképp érdemes hozzá beszerezni az ünnepelt kedvenc italát is!

Eszközök a tanulmányokhoz/

hobbihoz


Szintén nagyon ötletes és hasznos ajándék, ha olyat adsz, amit a mindennapokban tud használni az ünnepelt. Akár lehet ez egy egér, laptoptáska, minőségi íróeszközök a munkához/tanulmányokhoz.


De ha kicsit inkább a szabadidejére adnál neki valami hasznosat, lehet az akár egy festővászon a művész-lelkeknek, egy szerszám-készlet az ezermestereknek, egy jó könyv az olvasni vágyóknak vagy akár konyhai eszközök egy lelkes hobbi-szakácsnak!

ecsetek

Emlék-album


Készíts számára egy albumot, telis-tele a kedvenc képeitekkel, momentumaitokkal! Hiszen az élmények megszerzésénél már csak egy szebb dolog van, az, hogy akár hosszú évek múltán is vissza tudunk rájuk tekinteni és emlékezni, milyen jó is volt átélni! És ebben egy emlék-album lesz a legjobb társ, az egyszer biztos!

album

Mint egy sorozatban


Az előző példához szorosan kapcsolódó, de mégis kicsit más jellegű ötlet, egy Netflixes stílusú sorozatos képen megörökíteni néhány kiemelkedően szuper emléketeket! Egy ilyen képen egy borító mellett további 5 emlékképet helyezhetsz el, és megadhatsz hozzá olyan vicces, vagy szívhez szóló leírást, amitől aztán szem nem marad szárazon!


Választhatsz testvéreknek, pároknak, barátnőknek szólót, de készítünk akár teljesen egyedi kivitelt is ötleteid alapján! Kattints hát az alábbi képekre és csinálj a történetetekből Hollywood-i sikersztorit!

Kozmetikai ajándékcsomag


Ha az ünnepelt egy lány, akkor nem lőhetsz mellé ezzel a kozmetikai ajándékcsomaggal! Telis-tele illatos fürdőbombákkal szappanokkal.
Remek meglepetés lesz számára!


A meglepi buli másnapján lehetősége lesz kipihenni az ünneplés fáradalmait egy kád meleg vízben az újonnan kapott, izgalmas fürdődesszertek társaságában, melyek még a bőrét is puhává és illatossá varázsolják.

Whiskys ajándékcsomag


Ha az ünnepelt egy fiú, akkor remek ajándék lehet számára ez a finomságokat tartalmazó whiskys ajándékcsomag.


Nem mindennapi meglepetés, és még egy egyedi flaskát is tartalmaz amely örök emlék marad számára, azután is, ha már a finomságok elfogytak.


Az ajándékcsomagban lévő italt pedig közösen el is fogyaszthatjátok a szülinapi buli folyamán!

Élmény ajándék


Manapság divatos élményt ajándékozni tárgyak helyett, rengeteg lehetőség közül lehet választani, lehet ez akár egy közös mozizás vagy színház.


Ha az ünnepelt extrémebb stílusú és a pénztárcánk is bírja, vagy a társaság összedobja akkor lehetőség van egy élményvezetést, bungee jumping ugrást vagy ejtőernyőzést is ajándékozni. Itt csak a képzelet szabhat határt!

Pop corn

Társasjáték


A játék nem csak gyerekeknek való! Egy izgalmas társas vagy kártya minden korosztálynak szuper ajándék lehet! Nem csak maradandó ajándék, de a szülinapi buli hangulatát is feldobja egy vicces vagy épp ijesztő vagy nyomozós közös játék! 


Csomagold be színes csomagoló papírba, tegyél mellé egy kis nasit, amit a játék közben szívesen fogyasztanátok, és kész is a tökéletes ajándék!

Ha végig olvastad blogunkat de még nem sikerült megtalálni a tökéletes 20. szülinapi ajándékot, akkor nézz be az ajándék ötleteink  közé, ahol szuper, egyedi szülinapi ajándékokat találhatsz!


Íme még néhány ötlet: