Romantikus ajándék ötletek pároknak

Csaba Ábrahám

|

|

6 min

A szerelem egy csodálatos dolog. Két ember között egy láthatatlan, megfoghatatlan érzés. Megtalálni a másikban önmagadat, felfedezni, hogy Ő az, akiért mindent megtennél, akiért a tűzbe mennél, és akit a legjobban szeretsz a világon. Ha megtaláltad a kedvesedet, soha ne ereszd el! Szeresd Őt, gondoskodj róla, kedveskedj neki és tedd minden nap boldoggá.

A boldogság sokszor apróságokban rejlik. Például egy reggel lefőzött kedvenc kávéban, egy kabátzsebbe rejtett csokiban, egy szerelmes sms-ben, amit a délután kapsz, vagy egy olyan kedves meglepetésben, ami kifejezi, hogy mennyire szereted Őt.

Ebben a blogbejegyzésünkben összegyűjtöttük a legszebb pároknak szóló ajándék ötleteinket. Ezek remek aternatívák, ha közeleg az évfordulótok, ha Valentin napi ajándékot keresel, vagy ahogy ezelőtt írtam, csak egy kedves, hétköznapi meglepetés gyanánt.

Szerelmes, naptár kulcstartó

Apró és kedves gesztus egy igazán szép, gravírozott ajándék kulcstartóba zárva.

A medálon a megismerkedésetek évfordulója szerepel, a napot szívecskével ki is emeljük. A medál aljában a ti nevetek kerül.

A hátoldalára is kérhetsz egy szerelmes idézetet, vagy egy kedvenc közös jelmondatot. Ha szeretnéd, bájos fityegőket is tehetünk rá, amik még romantikusabbá teszik az összképet.

A kulcstartót tedd bele egy kisebb ajándék tasakba, szórj bele pár szem rózsaszirmot, rakj mellé egy kisebb csokit és már is kész a tökéletes szerelmes ajándék.

A párod biztosan oda lesz érte! Az átadás után tegyétek fel együtt a lakáskulcsra, vagy a kocsikulcsra. Így mindig vele lesz majd a kedvenc gravírozott kulcstartója! 🙂

Cuki, cápás bögre páros

Nem is eshetne jobban a reggeli kávé, vagy a reggeli kakaó egy olyan bögréből, amit a szerelmedtől kaptál ajándékba. Mindkét bögrén egy-egy figura látható, az egyiken egy kék színű fiú cápa, a másikon, pedig egy rózsaszín lány cápácska. 🙂 Mindkettőtök bögréjére a saját neve is felkerül, illetve még szerelmes szöveget is kérhetsz rá.

Tartsatok minden hétvégén, vagy a szabadnapotokon egy olyan reggelt, amikor pizsamában maradtok, filmeztek, finomat reggeliztek és ezekből a bögrékből isszátok a kedvenc, forró italotokat. Egy idő után remek kacsolatépítő szokássá is válhat! 🙂 

Bakancslista szerelmes programokkal

100 program ötlet Neked és a párodnak. Hát nem csodálatos? 🙂 Ha régóta vagytok együtt, akkor is biztosan akad olyan dolog, amit még nem csináltatok együtt, ha, pedig még is így lenne, akkor ideje újra ismételni a edvenc időtöltéseiteket! A bakancslista majd segít számotokra. 🙂

szerelmes pár esküvőn

A kaparós poszter egy szép, igényes henger alakú csomagolásban érkezik meg hozzád. Ha kibontod, láthatod, hogy tele van szürke mezőkkel. Nos, ezeket kell lekaparni! 🙂 Tegyétek szokásotokká, hogy amikor ráértek, vagy szabadok vagytok a hétvégén, akkor lekapartok egy-egy mezőt. Így hónapokon át biztosan lesz közös programotok. Ha van kedvetek, a programok alatt készítsetek fotókat is, örökítsétek meg a legszebb közös perceket! 

A fotókat később ragasszátok albumba. Jó lesz együtt visszanézni őket! 🙂

Ölelhető párna, ha hiányozna

Hiányzik? De most nem tudtok találkozni? Ne csüggedj! A napok hamar eltelnek. Ügyelj rá, hogy hasznos programokkal töltsd ki ezt az időszakot és hidd el, gyorsabban elrepül, mint azt gondolnád.

Amíg távol vagytok, tölts időt a barátaiddal, menj el edzeni, olvass el egy könyvet, szortírozz a lakásban, vagy találkozz a családoddal. Használd ki az üres járatot önmagad fejlesztésére.

Ha pedig úgy érzed, már mindent kimaxoltál és jól jönne egy szerető ölelés, akkor fogd meg ezt a párnát, amit a kedvesedtől kaptál, gondolj rá és szorítsd magadhoz jó erősen. Ki tudja, lehet ő is ugyanezt teszi akkor, amikor Te!

Gyönyörű kép, ami rólatok mesél

Ha már pároknak szóló ajándék ötletekről beszélünk, akkor mindenképp szeretnénk megmutatni Neked azokat a képeinket, amik a vásárlóink kedvencei. Ezek nem csak remek évfordulós ajándékok, de szuper dekorációs elemek is a lakásba. Ha van egy szabad, üres falad, akkor ideje feldobni egy közös képpel. Amikor elmész mellette, biztosan örömmel telik meg a szíved, mert tudod attól kaptad, akit a legjobban szeretsz. 

A Netflixre emlékeztető képre 6 darab rólatok készült kép kerül. Ezen kívül a szerelmetek rövid leírása olvasható rajta. Apró vicces elemeket is elrejtünk a képen, mint például a kapcsolatotok műfaját. Te adhatod meg rá a legtöbb elemet, így egy szuper egyedi szerelmes ajándékot adhatsz a kedvesednek. Ilyet biztosan nem találsz a boltok polcain! 🙂

A csillagtérkép egy nagyon különleges ajándék ötlet. Az a valós csillagállás szerepel rajta, ami a megismerkedésetek napján ragyogott odafent az égbolton. Bár akkor és ott, biztosan nem ezt figyelted! Viszont így visszanézhetitek közösen, hogy kik leselkedtek azon a napon az égen. 🙂

A fényképes, zenelejátszós kép a kedvenc közös zenéteket őrzi magában. Minden párnak megvan a közös száma. Lepd meg ezzel a pároknak szóló ajándékkal a szerelmedet, indítsd el a zenéteket, rakj mellé egy szál vörös rózsát, vagy egy doboz bonbont és már is kész a tökéletes évfordulós ajándék!

Beszélgetős, kapcsolatépítő játék

Ez a csomag Nektek lett kitalálva, ha szeretnétek megtudni, hogyan kerüljetek egy lapra romantika terén, és szeretnétek biztosak lenni abban, hogy mindkettőtöknek ugyanazt jelenti a tökéletes közös időtöltés!

Előfordulhat, hogy eddig nem mertétek elmondani egymásnak azt, amit szívetek legmélyén éreztek! Itt az ideje, hogy megismerjétek egymás szeretetnyelvét és felejthetetlen emlékeket szerezzetek!

Nem számít, hogy pár hónapja, vagy hosszú évek óta vagytok együtt pároddal! A csomagban lévő kérdések rávilágítanak benneteket olyan dolgokra, melyek segíteni fognak megerősíteni a kapcsolatotokat és kialakítani egy elválaszthatatlan köteléket köztetek!

Ha igazán ügyesen használjátok ezeket a kártyákat, akár egy kérdésről is órákig is képesek lesztek beszélgetni! A játékos formának köszönhetően talán észre sem fogjátok venni, mennyi mindent tettetek a kapcsolatotokért egy este alatt!

Szív alakú szerelemlakat

Mi lehet romantikusabb program annál, mint örökre lakat alá zárni a szerelmeteket? A szív alakú lakatra a neveteket, az évfordulótok dátumát és egy általad kért szerelmes idézetet gravírozunk. A lakat mellé jár még egy szívecskés végű kulcs és bordó színű bársony tasakba csomagolva küldjük el Neked.

Ha megkaptad, nincs más dolgod, mint kitűzni egy napot, és találni egy megfelelő helyet, ahova kiteszitek. Városonként nagyon sok lehetőség adódik a lakat felhelyezésére, de a legjobb választás, ha egy adott lakatfalra helyezitek, így biztosan hosszú időkön át ott marad.

Ha felakasztottátok, zárjátok le a kulccsal, a kulcsot, pedig dobjátok bele egy folyóba. Így már soha nem nyitható ki a lakatotok, ami azt jelenti a Ti szerelmetek örök, nincs mi elszakítson titeket egymástól! Egy év múlva, a következő évfordulótok napján térjetek vissza a lakatfalhoz, keressétek meg a sajátotokat és akár nézegessétek meg a többi szerelmesét is. Remek móka felfedezni a sok szerelmes kincsét.

Írj a szerelmetekről saját könyvet!

A Kettőnk meséje emléknapló tökéletes választás lehet, ha meg szeretnéd lepni kedvesedet egy igazán szívhez szóló ajándékkal. Add ajándékba, vagy töltsétek ki együtt, a romantikus percek garantáltak lesznek. Az emléknaplóba a Ti párkapcsolatotok legfontosabb mérföldköveit és legszebb pillanatait írhatjátok bele. Legyen közös program a képek válogatása, az emlékek felidézése.

Ha most lobbant fel a szerelem lángja, akkor izgalmas lesz az idő előrehaladtával folyamatosan töltögetni a lapokat és figyelni, ahogy együtt fejlődtök! Azonban a napló akkor is hibátlan választás lesz, ha már régóta őrzitek a tüzet! Csodálatos élmény lesz felidézni a párkapcsolatotok különböző szakaszait, ez pedig bármikor visszarepíthet Titeket a rózsaszín ködös időszakba!

Kézszobor készítő készlet pároknak

Felejthetetlen rogram és ajándék egyben? A szoborkészítő szett pontosan ezt nyújtja. Első látásra lehet, hogy nehéznek tűnik, de egyáltalán nem az! Ez a készlet tartalmaz mindent ami szükséges egy igazán egyedi alkotás elkészítéséhez. A kreatív és egyedi ajándék házilag, pár perc alatt elkészíthető. A gipsz kéz készítő készlet használata egyszerű és veszélytelen. Minden hasznos információ a használati utasításban részletesen le van írva.

Az elkészült alkotást ki is festhetitek más színűre, vagy hagyhatjátok letisztultan, fehér színben. Tegyétek ki a polcra a közös szobrotokat, ami az összetartozásotokat és a szerelmeteket jelképezi! 

Piros szerelemlakat gravírozott

Egy kis pikáns vonal, hiszen ez is a tökéletes párkapcsolat része

Mit szólnál egy olyan társasjátékhoz, ami feldobja a szexuális együttléteteket? Ha friss kapcsolatban vagytok, akkor még sok felfedezni váró dolog áll előttetek, azonban ha régi motorosok vagytok, akkor ideje újra lángra lobbantani a dolgokat! Le a ruhákkal és irány játszani! 😉

Az érzékek játéka társasjáték esetében a hangsúlyt, a lelki és testi kommunikáció kapja közted és a partnered között.  A játék nem csupán a szexuális kalandvágyról szól, hanem annak mélyebben gyökeredző létéről, és ez nem más, mint az egymás iránti testi, lelki vágy és harmónia. Hiába a “csúcstechnika”, a profi pózok, ha a szexből hiányzik az intimitás.Ezt pedig csak olyan partnerrel lehet megélni, akit ismertek annyira, hogy igazán bízzatok benne.

A társasjáték célja az, hogy “kicsi hangosabban” merjünk beszélni erről a párunkkal, felfrissítsük kapcsolatunkat, izgalmat és újabb aspektusokat vigyünk a kapcsolatunkba. Az intimitás elválaszthatatlan a szeretettől, a befogadás és odaadás folyamatától, így nem csak szexről, de egymás mélyebb megismeréséről is szól ez a játék.

Az említett pároknak szóló ajándék ötletek mellett még az alábbiakat javasoljuk szerelmeseknek! 🙂 Reméljük találsz közöttük olyat, ami megfelelő lesza kedvesed számára. Ha megnéznéd az összes páros ajándékunkat akkor kattints az alábbi gombra:

Ha kérdésed, vagy kérésed van, keress minket bizalommal a kapcsolat@meselajandekok.hu email címen, vagy Facebook üzenetben. Kollégáink készséggel segítenek mindenben! 🙂

Reméljük tetszett a pároknak szóló ajándék ötletek blogunk, ha igen, írd meg nekünk kommentben! 🙂