Ajándék házassági évfordulóra

Csaba Ábrahám

|

|

3 min

Életünk egyik legszebb napja az, amikor úgy döntünk, hogy barátaink és családtagjaink előtt is megerősítjük a kapcsolatunkat, kimondjuk, hogy összetartozunk és összeházasodunk. 


Ennek dátuma kiemelt jelentőségűvé válik életünkben, a házassági évforduló minden évben a mi saját ünnepnapunk lesz.


Ajándék házassági évfordulóra

Ha pedig ünnep, az évfordulós ajándék sem maradhat el. Minden alkalomnál megszívlelendő, de házassági évfordulóra készülve kifejezetten igaz, hogy nem a pénzbeli érték számít, hanem az, hogy megköszönjük párunknak a szerelmét és az együtt töltött időt.


Ahogy telnek az évek, talán annál nehezebb kreatív, egyedi és személyre szóló ajándékkal előrukkolni, ehhez nyújtunk pár ötletet, melyek nagy részét webshopunkon is beszerezheted.

szíves ajándékdoboz

A párkapcsolat erősítéséhez, a kezdeti érzelmek megtartásához fontosak a közös élmények, közös programok. 



Keressétek fel a megismerkedésetek helyszínét, utazzatok el olyan helyre, ahová mindig is vágytatok – lehet ez egy néhány kilométerre levő falvacska vagy egy külföldi út is – vagy ne tervezzetek semmit, csak induljatok el és álljatok meg ott, ahol éppen kedvetek tartja, így születnek a legjobb kalandok!

Egyedi kulcstartó

A meglepetést mindenki szereti. Mindegy mi az ajándék, de a tudat, hogy a másik foglalkozott vele, kitalálta, megvalósította, egészen biztosan megmelengeti a szívünket.


Tedd az ajándékot egy ládikába, zárd le, a kulcsot pedig akaszd egy egyedi, évfordulós kulcstartóra.


Elrejtheted valahová a ládát és egy séta, kirándulás alkalmával valamilyen feladat teljesítése árán segíthetsz utat mutatni, merre találja a megajándékozott.

Gravírozott flaska szett


Vicces és szívet melengető házassági évfordulós ajándék férfiaknak.


Közeleg a házassági évfordulótok és már minden lehetséges meglepetést ellőttél? Nos, ezt az egyedi flaskát még biztosan nem láttad! Remek ajándék lehet a kedvesednek. Nem csak elegáns és minőségi, de egyben vicces és romantikus ajándék is.


A gravírozott ajándék szett egy darab egyedi feliratos laposüveget, 2 db acél poharat és egy darab utántöltő tölcsért tartalmaz. Igazi menő, értékes ajándék ötlet férfiak számára.


Az ajándékozott biztosan oda lesz érte és minden alkalommal, amikor iszik az üvegből, eszébe jut, hogy kitől kapta.

Romantikus párna


Szerelmes mintájú szívekkel, szerelmes párral ellátott, vidám és romantikus hangulatú díszpárna. Remek évfordulós ajándék a párodnak.


A figurák hajszíne változtatható! Rendelj mellé egy szép szerelmes képeslapot, vagy vásárolj hozzá egy csokor vörös rózsát és lepd meg vele azt, akit a legjobban szeretsz!


Kézi mosó programon vagy öblítéssel ajánljuk mosni.

Egyedi csillagképek


Romantikus csillag kép pároknak az évfordulójuk, vagy a házassági évfordulójuk alkalmából. Egyedi ajándék. A mesélő csillagkép magában őrzi a legszebb emléketeket és a szerelmetekről mesél. 


Legyen szó első csókról, vagy amikor először fogtátok meg egymást kezét, a csillagtérkép megmutatja számotokra, hogy azon a napon, azon a helyen és abban az időpontban milyen csillagok ragyogtak fölöttetek az égbolton.


Nem készül két egyforma csillag kép, hiszen nincs két ugyanolyan momentum sem. Ez a csillagkép csak is a Tiétek, egyedüli az egész világon. Mostantól, pedig nem csak az emlékeitekben élhet a pillanat, hiszen minden nap láthatjátok majd a szobátok falán.


Amikor csak ránéztek, örömmel fog megtelni a szívetek és eszetekbe jut majd, hogy mit éreztetek akkor és ott együtt.

Cuki bögre


Ha vicces de közben egyedi ajándékot keresel az évfordulóra, akkor remek ajándék lehet ez a személyre szabható bögre!


Válaszd ki a hozzátok legjobban hasonlító karaktereket és add meg, hogy hány éve mentek egymás agyára! 😃


A párod biztosan széles mosollyal fogja inni a kedvenc italát az új kedvenc bögréjéből!


Csomagolj mellé egy dobozzal a kedvenc teájából vagy kávéjából, tegyél mellé egy kis süteményt és kész is a tökéletes ajándék!

Gravírozott szerelemlakat


A szív alakú lakat az egyik legtökéletesebb évfordulós ajándék ötlet, hiszen ezzel a meglepetéssel nem csupán egy tárgyat ajándékozol a szerelmednek, hanem egy romantikus élményt is. 


Mielőtt átadnád ajándékba a piros lakatot, tedd bele egy szép szívecskés ajándéktasakba. Hidd el a párod biztosan fog neki örülni. Ha meg volt az ajándékozás, akkor pedig tűzettek ki egy napot, amikor is felfüggesztitek a szerelem lakatot egy nektek fontos helyszínen. 


A gravírozott lakat felfüggesztése után a kulcsot dobjátok bele együtt egy folyóba. Amelyik szerelem lakat lezárult, annak már örökre úgy kell maradnia. A páros lakat a szerelmeteket jelképezi, amely örök és soha sem múlik el.

Ajándékozz randi kártyát!


A kártyák felhasználása teljes mértékben rátok van bízva! Könnyen feldobhatjátok a megszokott randikat pár teljesen véletlenszerűen kiválasztott kártyával, de akár egy egész estét is felépíthettek a kérdések köré! 


Adhatod szülinapra, Karácsonyra, Valentin-napra, sőt nászajándékként is. Ha kifogytok a mindennapos témákból, ne folytassátok a felszínes beszélgetéseket, inkább kapjátok elő a paklikat! 


A reggeli vagy esti rutinba is beilleszthetitek a kérdéseket, hogy napról napra egyre erősebb és boldogabb párként induljatok útnak, vagy éppen hajtsátok álomra a fejeteket! Reméljük, ezek után már nem is kérdés, mivel fogjátok elütni a hosszú autóutakat!


A szerelemnaptár, melyet minden termékünkhöz ajándékba adunk, gondoskodni fog arról, hogy nap mint nap kifejezzétek az egymás iránt érzett szeretett pároddal!

Ajándék házassági évfordulóra

Tetszettek az alábbi termékek de megnéznél még más házassági ajándék ötletet is?

Kattints ide, és válaszd ki a a hozzátok illő ajándékot!

Tetszett a Ajándék házassági évfordulóra  blogunk? Szívesen olvasnál még más gyűjteményt is? Írd meg nekünk kommentben és szívesen elkészítjük!