Nászajándék ötletek, ha a borítékon kívül szívhez szólót is ajándékoznál

Csaba Ábrahám

|

|

2 min

„Amit ajándékba szánnátok, inkább borítékban kezünkbe adjátok”. A legtöbb esküvői meghívón manapság már ehhez hasonló frappáns megfogalmazásodban adja tudtunkra az ifjú pár, hogy minek örülnének igazán.


Persze azt senki nem tiltja, hogy kiegészítésként valamilyen kreatív, vicces vagy szívhez szóló ajándékkal is meglepd őket. Pontosan ezért gyűjtöttünk össze néhány egyedi nászajándék ötletet, amelyekkel örömkönnyeket csalhatsz a friss házasok szemeibe.

A bankjegyeket bizony kreatív formában is átadhatod

A nászajándékba adott pénzt nemcsak egy szimpla borítékba bújtatva tudod átadni az ünnepelteknek. Némi kreativitással és ötleteléssel ugyanis ennél sokkal stílusosabb megoldást is megvalósíthatsz.

Ajándék széf

Ha az esküvő előtt van egy szabad délelőttöd és némi kézügyességnek sem vagy híján, akkor papírból egészen pompás kompozíciót is össze tudsz állítani. 


A hattyú például nyerő választás szokott lenni, amelyre szépen be tudod hajtogatni az ajándékba szánt bankjegyeket. A másik lehetséges megoldás a fűszertartó lehet, amellyel két legyet is üthetsz egy csapásra. 


A praktikus nászajándékod ugyanis helyet kaphat az ifjú pár közös konyhájában, a fűszertartó pakkjaiban pedig ott sorakozhatnak szépen a különféle címletű bakjegyek.

Nászajándék doboz a hatékony konfliktuskezeléshez

Ezt a dobozt csak akkor szabad kibontaniuk a friss házasoknak, amikor valamilyen oknál fogva komolyabban összevesznek. A pakkba ennek megfelelően olyan dolgokat tegyél, amelyekkel elő tudod segíteni a mielőbbi kibékülést.

Mérges pár

Felejthetetlen élmény nászajándékba

Egy közösen átélt kellemes élmény minden bizonnyal felejthetetlen emlékekkel fogja megajándékozni a friss házasokat. Mivel egy esküvő megszervezése és lebonyolítása rengeteg energiát emészt fel, ezért egy pihentető wellness hétvége telitalálatnak számíthat.

páros romantikus vacsora

Borítékot bárki adhat ajándékba, speciális csillagtérképet viszont csak Te fogsz adni az ifjú párnak.


Ez a csillagtérkép emléket állít annak a napnak amikor örök hűséget fogadott egymásnak a jegyespár.


Ahányszor csak ránéznek majd a lakásban erre a különleges darabra, a kapcsolatuk egyedisége mellett a Te kedvességed is az eszükbe fog jutni.

A nászajándék tehát egész nyugodtan lehet egy festői környezetben fekvő szállodába szóló kupon. A friss házasok így mesés napokat tölthetnek el paradicsomi környezetben, pompás svédasztalos reggeliken és vacsorákon vehetnek részt, napközben pedig a wellness részlegen és a masszázs asztalon pihenhetik ki az elmúlt hetek fáradalmait.

De ugyanígy telitalálat lehet a szerelemlakat is. Ezt akár magukkal vihetik a nászútra is, és aztán az évfordulók alkalmával újra és újra meg tudják látogatni.


Ha egy kicsit szeretnéd viccesebbre venni a figurát, akkor összeállíthatsz egy nem hétköznapi csokrot is.


A menyasszony kedvéért kerülhet bele sodrófa, a vőlegény heccelése végett pedig egy mutatósabb papucs.

Persze egy igazi örömünnep lévén a nászajándék lehet szívhez szóló is.


Összeállíthatsz akár egy különleges fotó albumot a kedves emlékekről, gravíroztathatsz egy személyre szóló használati tárgyat, vagy akár egy őszinte levél vagy videó formájában is megfogalmazhatod a jókívánságaidat.

Fotó album esküvőre

Személyre szabott különleges persely esküvőre a szerelmespárnak. Csodás ajándék tipp, hiszen amellett, hogy egyedi még hasznos is .. mert ugye tudjuk, hogy a „legkisebb is számít”!


Ebben a perselyben az a legjobb, hogy boríték helyett is használható, a nászajándékba vagy menyasszonytáncba szánt összeget is bele rakhatod!


Ha igazán élelmes a pár, akkor az esküvő folyamán körbe is viheti a perselyt a vendégek között, hátha jut még bele egy kis nászútra való :)

Nászajándék ötletek

Ha tetszik valamelyik termékünk, egyszerűen kattints a képre és már rendelheted is.

Ha még nézegetnél pár nászajándék ötletet akkor kattints ide!


A nászajándék ötletek kapcsán a legfontosabb úgyis az, hogy add őszintén, tiszta szívből. Az ifjú pár pedig minden bizonnyal értékelni fogja a figyelmességedet.