Vicces ajándékok férfiaknak - ezekkel biztosan nem lőhetsz mellé

Csaba Ábrahám

|

|

3 min

Vajon mit lehet ajándékba adni egy férfinak, aminek örül is és fogja használni is? Ugye milyen nagy dilemma ez minden évben? Születésnap, névnap, Karácsony, Valentin nap, évfordulók. 


Minden egyes eseményre ki kell találnod valami okosat és ez évről-évre egyre nehezebb, ahogy kezdesz kifogyni az ötletekből. Az első években megveszed az apróbb, elérhető árú dolgokat, aztán egyre mélyebbre nyúlsz a pénztárcádban, hogy lenyűgözd a nagybetűs férfit.


Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám idén most máshogy lesz! Ebben a blogcikkünkben megmutatom neked, hogy az milyen vicces ajándékok jöhetnek szóba, ha férfiaknak szóló ötletek után kutatsz. 

Sörös ajándékok

Tuti befutó és rendkívül vicces ajándék ötlet férfiaknak a sörös szuvenírek. Legyen szó korsóról, kötényről, sörnyitóról, sörtartó övről, ezek mind mosolyt tudnak csalni egy sörimádó férfi arcára. 

Ha saját névvel kéred, vagy akár csomagban, úgy még szuperebb lesz. 🙂 Javaslom, hogy ezek mellé egy pár üveg sört is vásárolj, hogy egyből kitduja próbálni az ajándékozott, amit Tőled kapott.

A sörös ajándékcsomagunk például remek meglepetés lehet kerek születésnapra, vagy Karácsonyi ajándék gyanánt, amikor úgy is valami nagyobb ajándékkal készülnél. Mivel a férfiak amúgy is nagy „Humor Heroldok” akár az évfordulótok napján is átadhatod számára. 

Sörös ajándékok férfiaknak

Gravírozott flaska szettek vicces feliratokkal

Nagyon népszerűek az ajándék webhsopunkban a gravírozott ajándékok. Találsz nálunk gravírozott kulcstartót, cigarettatárcát, öngyújtót és természetesen flaska szetteket is. A szettek közül megmutatom számodra a két legnépszerűbb termékünket. Az első a vicces születésnap ajándék férfiaknak névre hallgat, a másikat, pedig whiskys flaska szett néven találod meg.

Az utóbbiból készítettünk férfi ajándék boxot is. Amely egy üveg Jack Daniel’s whiskyt, fűszeres mogyorót, kézműves étcsokoládét, whiskyvel töltött tejcsokoládét és egy névre szóló flaska szettet tartalmaz. A flaskák különlegessége, hogy nem csak vagányak és mutatósak, de nagyon praktikusak is. 


Az ajándékozott tölthet bele alkoholos italt, de akár gyümölcslevet, vagy teát is. Ha szükség van egy kortyra, egyszerűen csak előkapja a flaskáját és felhörpinti. Kirándulások, vagy baráti összejövetelek alkalmával érdemes magunkkal vinni, hogy kéznél legyen, ha szükség van rá.

A tökéletes férfiaknak mindig igazuk is van

Hányszor hallottuk már ezt az édesapánktól, vagy a párunktól? 😀 Nos, legyen! Ha szeretnéd picit megviccelni, vagy kifigurázni az ajándékozottat, akkor válassz neki egy tökéletesség feliratú Zippo öngyújtót, vagy egy mindig igazam van párnát és bögrét. 


Amikor kibontja az ajándékot, biztosan jót nevet majd rajta az ajndékozott és talán picit elgondolkozik rajta, hogy néha napján neked is igazat adhat. 😛 

Társasjátékok


Ha éppen házibuliban vagyunk, vagy készülünk menni és kicsit fel szeretnénk pezsdíteni a hangulatot, akkor egy jó társasjáték mindig nagy segítségünkre tud lenni. Érdemes olyan játékot választani, ami garantáltan nevetést hoz a társaságba és egyszerre többen is tudjátok játszani, szerencsére nagy a választék. Most elhoztam nektek egyet:

Vicces és egyben izgalmas játék


A The mind: Érezz rá nem pusztán egy játék, hanem egy csapatélmény új dimenziója! Ugyanis a játékosoknak úgy kell lerakniuk a kezükben lévő számkártyákat, hogy azok egy hibátlan, növekvő számsort alkossanak.


A feladatot együtt kell megoldjátok, méghozzá úgy, hogy nem kommunikálhattok egymással - semmilyen módon.


A játékot fel is tudjátok turbózni egy kis itallal. Egyszerű a játékszabály, ha valaki rossz lapot tesz az asztalra, annak büntetésként innia kell.😛

Engedd szabadjára a fantáziádat

Autók, tankok, fegyverek, vagy videójáték? Szerintem ezekért minden férfi odáig van. Ha mondjuk a Te párod naphosszat ül a számítógép, vagy a Playstation előtt, akkor robbantsd ki a szobából egy életreszóló élménnyel. 


Manapság már nagyon szuper élmény ajándékok vannak. Vezethettek együtt luxus autókat, vagy akár tankot is. Elviheted őt egy lövészklubba és kipróbálhatjátok a különböző fegyvereket. 


Ha extrémebb programokra vágytok, ne hagyjátok ki, hogy milyen szélcsatornában lebegni, vagy tandemugrani repülőgépből. 

Remélem tetszettek a férfiaknak szóló vicces ajándékok blogunk. Próbáltunk vegyesen, több féle ajándéktárgyat is ajánlani számodra, amikkel tuti befutó lehetsz. Ha ide kattintasz, akkor már is férfiaknak szóló ajándék ötletek aloldalunkon találod magad, ahol még több férfias tippel találkozhatsz.

Amennyiben a jövőben szeretnél további ajándékozás témában blogcikket olvasni, úgy írd meg nekünk kommentben és igyekszünk teljesíteni a kérésedet! 🙂

Jó ajándékozást kívánunk Neked és egy poénos férfi szerettednek!

főzőkötény férfiaknak

További vicces ajándékok férfiaknak


Ha tetszik valamelyik termékünk, egyszerűen kattints a képre és már rendelheted is.
További ajándékainkért kattints ide! 

Tetszett a vicces ajándékok férfiaknak blogunk? Szívesen olvasnál még más típusú gyűjteményt is? Írd meg nekünk kommentben és szívesen elkészítjük!