Különleges motoros ajándékok a motorok szerelmeseinek

Csaba Ábrahám

|

|

2 min

A motorozás igazi, vad szenvedély. A megtett kilométerek, az éles kanyarok, a fokozott sebesség és az időjárás elemeivel való harc valóságos adrenalin bombával tölti fel azt, aki űzi ezt a tevékenységet. A jóidő beköszöntével egyre többször halljuk és látjuk, hogy bizony újra előbukkanak az eddig otthonaikban gubbasztó motoros legendák. Előkerülnek a protektoros ruhadarabok, a motoros csizma, a hiper-szuper bukósisak és az oldaltáskák. Már csak a navigáción kell beállítani az úticélt és indulhat is a kicsike.

Van tapasztalod ebben az életérzésben? Vagy van olyan barátod, esetleg családtagod, aki imád motorozni? Ha igen, akkor ez a blogcikk, amely a motoros ajándékok névre hallgat, Neked szól. Megmutatjuk a legújabb termékeinket, amik biztosan mosolyt csalnak majd egy motorimádó arcára. Tarts velünk!

Motoros ajándék, saját neves flaska

Fontos, ha motorozni indulunk, mindig vigyünk magunkkal elsősegély dobozt, némi ennivalót, vagy energia szeletet és természetesen kellő mennyiségű folyadékot. A saját neves flaska szettünk tökéletes folyadék tároló eszköz, amelyet minden vad motoros imádni fog. A flaskára rágravírozzuk a tuljadonosa nevét, az évet, amióta motorozik és természetesen a titulusát is: „Legendás motoros”.

A flaskába nyugodtan tölthet friss gyümölcslevet, mentás-citromos vizet, vagy akár gyümölcsteát is. Persze, ha nem vezetés közben kívánja használni a flaskát, akkor tehet bele alkoholos italt is, így az úticélját elérve a pihenéskor jól fog esni belőle a kedvenc alkoholos itala.

Mi leginkább Whiskyt, Unicumot, vagy egy jó erős házipálinkát töltenénk bele, de persze a döntés jogát rábízzuk a flaska tulajdonosára. 🙂

Ez a motoros ajándék remek választás lehet, ha közeleg egy szeretted születésnapja. Tuti ajándékozási tippünk: csomagold be a flaska szettet egy szép papírba, majd rejtsd el az oldaltáskába és írj rá egy cetlit, hogy csak az úticélnál szabad kibontani a meglepetést, de szigorúan kell küldeni róla fotót, ha már használatba lett véve! Az öröm garantált lesz, főként a meglepetés ereje miatt.

Pénztárcabarát motoros ajándékok

Motoros ajándékot találni nem is olyan egyszerű, igazán specifikus a téma, de ne aggódj, mert mi mindenre gondoltunk! Motoros bögréinket vicces feiratokkal láttuk el, és van köztük olyan, amit a flaskához hasonlóan saját névvel és évszámmal is kérhetsz. A poénos verziókat névnapra javasoljuk, vagy egy átlagos hétköznap feldobására. A saját neves verzió, pedig jó választás lehet például a motoros kedvesed születésnapjára.

A bögrék mindig praktikus ajándéknak számítanak, ha az embernek egy tucat van belőle a konyhaszekrényében, akkor is mindig vásárol magának valami újat, ami az aktuális kedvence lesz. Ennél fogva miért ne bővíthetnéd a motoros szeretted gyűjteményét egy ilyen humoros verzióval. Tuti jobban esik ezekből a bögrékből a reggeli kávé, vagy a forró tea. Ha nem hiszed, rendelj egyet és várd ki a reakciót! 😉

Motoros ajándék férfiaknak – egyedi kulcstartó

A kulcsokat mindig úgy kell kutatni, főként, ha a táskából kell előhalászni. A motor kulcsának megtalálását megkönnyítheted, ha teszel rá egy ilyen szuper gravírozott kulcstartót. A kulcstartó medáljára rákerül az alábbi motoros idézet: „Motoros szív és motoros lélek Motoros leszek, amíg élek.”

Ezen kívül egy motoros grafikájával díszítjük és az aljába Te magad adhatod meg a neveket. Egy úgynevezett őrangyal kulcstartónak is nevezhetjük, főként, ha angyalszárny fityegőt is választasz rá. Ajándékozd meg vele az édesapádat, vagy a férjedet, hogy mindig érezze, Ti vele vagytok és épségben hazavárjátok!

Bízom benne, hogy tetszett a motoros ajándékok cikkünk, igyekszünk idővel még több ajándék tippet feltölteni a weboldalunra, hogy tovább bővíthessük a motoros ajándék ötleteink listáját.  Ha van tipped, hogy milyen ajándéktárgyat látnál még szívesen a Mesélő Ajándékok webshopjában, akkor segíts nekünk és írd meg kommentben, Facebook üzenetben, vagy e-mailben! Készíthetünk még egyedi faliképet, karabíneres kulacsot, vagy fémbögrét. Ezek például mind remek motoros ajándék ötletek férfiaknak.

Zárógondolatként javasoljuk, hogy a többi blogbejegyzésünket is olvasd el, hiszen sok hasznos tippet osztunk meg és lehet, hogy épp egy adott cikk fog segíteni számodra! Köszönjük, hogy itt voltál! További szép napot kívánunk Neked!

Szeretettel, Csabi és Adri