Így adj ajándékba pénzt úgy, hogy Te add a legkedvesebb meglepetést

Csaba Ábrahám

|

|

4 min

Így adj ajándékba pénzt úgy, hogy a meglepetésed valóban kreatív és emlékezetes legyen. Milyen formában add át az esküvő, ballagás vagy diplomaosztó alkalmából ajándékba szánt bankjegyeket ötletes köntösbe csomagolva?

Cikkünkben ezekre a kérdésekre adunk neked szám szerint hét megoldást, hogy az ajándékodat látva az ünnepelt fátyolos tekintette boruljon a nyakadba.

Ajándékozhatsz pénzgyűjtő perselyt, természetesen nem üresen


A persely örökzöld ajándéknak számít, ami sosem megy ki a divatból.

Persze nem feltétlenül kell megragadnod a retro kutyás verziónál, amely a kilencvenes években nem nagyon hiányozhatott egyetlen gyerekszobából sem.


Személyre szabott különleges persely az álmodozóknak, akik mernek és tudnak nagyot álmodni. Mindenkinek van legalább egy ilyen ismerőse, ugye neked is?


Tökéletes ajándék különlegesség karácsonyra, ballagásra, vagy születésnapra, mert minden év egy új kezdet. Hidd el óriási meglepetést fogsz okozni, hiszen amellett, hogy egyedi még hasznos is .. mert ugye tudjuk, hogy a „legkisebb is számít”!


Az a jó benne, hogy akár bármilyen alkalomra adhatod, tuti nem lősz vele mellé. Tökéletes névnapi ajándék is, hiszen személyre szabottan készítjük el neked. Tuti ajándék tud lenni, hiszen nem csak jól néz ki, de még praktikus is.


Egy különleges persely azoknak, akik mernek nagyot álmodni és szeretnek is érte tenni. Egyedi névvel személyre szabottan készítjük el.

Ajándékcsomag


Az ajándékcsomagban az a legjobb, hogy bármilyen alkalomra szuper ajándék lehet! 


A tartalmát pedig mi magunk állíthatjuk össze, aszerint, hogy az ajándékozott mit szeret. Tehetünk bele italt, édességet, kozmetikumot, jegyeket és pénzt is!


Aki ügyes kezű, könnyedén összeállíthatja maga is az ajándékcsomagot, az alaphoz kelleni fog egy szép díszdoboz vagy kosárka, egy kis kitöltő anyagra is szükség lesz, hogy a termékek szépen mutassanak egymás mellett, kelleni fog még szalag esetleg celofán vagy díszítő felirat is és már csak a ,,tölteléket,, kell beszerezni.


Akinek nincs türelme vagy kézügyessége, annak sem kell szomorkodnia, hiszen manapság sokan foglalkoznak egyedi ajándékcsomagok készítésével, melyek egyszerűen megrendelhetők.

Esernyő, amelyet kinyitva záporozhatnak az ötezres bakjegyek


Habár kicsit nehezebb lesz becsomagolnod, mint mondjuk egy bekeretezett gratulációt, ugyanakkor az esernyő mindenképp ötletes formája lehet a bankjegyek ajándékozásának.

Eser

Csomagold be, akár egy finom bonbont


így adj ajándékba pénzt egy édes szájú barátodnak: 

Az ajándékozott kedveli az édességet, és egy-egy bonbonnak is nehezen tud ellenállni? Van esetleg kedvence? Akkor használd fel a csomagolást, szedd ki belőle a csokoládét, és töltsd fel az üresen maradt helyeket értékes bankjegyekkel.

Ajándékozás után egész bátran cukkolhatod is, hogy kínálja meg a jelenlévőket az újonnan kapott nyalánkságból. Persze amint meglátja a doboz tartalmát, valószínűleg kevésbé lesz hajlamos a kínálásra.


Ha ballagásra ajándékoznád


Rendelj egyedi ballagási tarisznyát, helyezd bele az ajándékba szánt összeget, így adj ajándékba pénzt és egy maradandó emléket is a ballagó szeretted számára!


A tarisznyát szublimálással készítjük el. Rákerül az általad megadott gyerkőc neve, a ballagás éve és az alábbi felirat: "Ballagásom emlékére". A tarisznyába tehetsz egy 5 forintost, egy pogácsát vagy egy kedves képeslapot. 


A lényeg, hogy töltsd meg neki olyan útravalókkal, amik jól jöhetnek neki az új "útjára" . :-)






Tálald úgy, akár egy finom tortát


Minden bizonnyal Te sem nagyon találkoztál még olyan emberrel, aki nem szeret ajándékba tortát kapni.

Persze az ízek kapcsán lehetnek eltérések, hiszen valaki a fekete erdőért rajong, mások az csokoládét favorizálják, és még kismillió változatot tudnánk felsorolni


Pénztortát viszont csak nagyon kevesen kapnak ajándékba. Pontosan ezért bíztatunk arra, hogy az ünnepeltnek szánt pénzösszeget váltasd fel ezer forintos címletekre, és a segítségükkel formálj meg egy különleges torta alakot.

Pénztorta

Semmi bonyolultra nem kell gondolnod. Egy kör alakú műanyag tálcán, néhány díszes masnin és egy szabad délelőttön kívül csak némi kreativitásra lesz szükséged ehhez a szívhez szóló szuvenírhez.


Cuki plüssfigura kitömött zsebekkel


A hölgyek egyszerűen imádják őket, de a puha tapintás miatt az urak sem feltétlenül rettennének vissza, ha egy hatalmas plüssfigurával lepnéd meg őket. Főként akkor, ha a kiválasztott kutyát, macskát, macit vagy egyéb állatot megformázó figura zsebei értékes bankjegyekkel vannak kitömve.

Célszerű tehát a játékboltban olyan plüssállatot választanod, amelyik elegendő tartozékkal van felszerelve ahhoz, hogy a különféle címleteket kellő megbízhatósággal el tudd helyezni rajta.

Tízezresek lufiba bújtatva

Képzeld el a meglepődést, amint a szokásos borítékok és üdvözlő kártyák helyett Te egy hatalmas luficsokorral állsz oda az ünnepelt elé.


szuvenírt, és jobban szemügyre veszi az egyes luftballonokat, csak akkor tűnnek fel neki a lufikon belül megbújó bankjegyek.

Tízezresek lufiba bújtatva

Arra viszont figyeljetek oda, nehogy pikk-pakk kipukkadjon valamennyi „pénztárcaként” használt luftballon, és elvesszen az értékes ajándék egy jelentős része.


Egy fa, amelyen papírpénz terem


Habár húszezres bakjegyeket termő fa még nem létezik, egy hasonló ajándékkal ettől függetlenül kedveskedhetsz. Vagyis vásárolj egy szép és egészséges citromfát, esetleg japán cseresznyefát, amely elfér egy közepes méretű cserépben is.

Az ágakra pedig tűzd fel a forint papírpénzeket, hadd csodálkozzon a különleges ajándékod láttán minden szemlélő.

Rejtsd el egy egyedi bögrébe


Így adj ajándékba pénzt boríték helyett!

Ha az illető születésnapjára készültök, rendelj neki egy igazán egyedi bögrét!


Limitált kiadás, egyedi születésnapi bögre. Ha neked is van egy ismerősöd, aki imádja a whiskyt, akkor ez a bögre tökéletes ajándék lehet a Számára. Tuti örülni fog neki és minden indulás előtt ebből issza majd a kedvenc kávéját. Mi leginkább férfiaknak javasoljuk, de nyugodtan ajándékozhatod hölgyeknek is, biztosan ők is örülni fognak neki.


Fehér színű kerámia bögre, amire a „Limitált kiadás Különleges Évjárat. Az év amelyben a tökéletesség megszületett” felirat kerül. A többi adat módosítható, Te adod meg a nevet, az évszámot és a hónapot.


Pénzcsokor


A virágcsokor minden alkalomra egy kedves ajándék, de ha ötletesek vagyunk és jó a kézügyességünk, akkor össze állíthatunk egy szép csokrot, amibe az ajándékozottnak szánt bankjegyeket is belekomponálhatjuk. 


Ha mi magunk nem vagyunk elég ügyesek, akkor egyszerűn megrendelhetjük egy ajándékboltban vagy virágkötőnél az általunk megadott öszzeggel!

pénzcsokor