Születésnapi ajándék nőknek

Csaba Ábrahám

|

|

3 min

Hamarosan ünneplitek egy hölgy szeretted születésnapját és fogalmad sincs, hogy mivel lepd meg? Pánikra semmi ok, ha még nincs ötleted, majd mi segítünk! Most biztosan lázasan írod be a Google keresőbe: „szülinap ajándék nőknek”. Tudod már, hogy pontosan mit keresel?  Lehetne vicces, vagy inkább megható? Legyen ízléses és különleges? Legyen becsomagolva és hozzák házhoz? Oh, és nem ártana, ha a pénztárcádat is megkímélné? Jó helyen jársz! A szülinapi ajndékok nőknek című blogunkban megmutatjuk az ajándék webshopunk legvásároltabb és legkedveltebb tippjeit. Tarts velünk és találjuk meg együtt a lehető legjobb szülinapi ajándékot!

Számos szülinapi ajándékok

Bármit is kap ajándékba az ünnepelt, ha a saját neve és az életkora szerepel rajta, annak biztosan nagyon örül majd neki. Hiszen bármikor, amikor ránéz emlékezni fog rá, hogy azt melyik szülinapjára kapta és kitől.

A nők körében elterjedt, hogy a koruk előre haladtával inkább szeretik elrejteni, hogy hány évesek lettek, azonban ha az ajándékot szeretettel, vagy humorosan adod át, akkor biztosan megtöröd ezt a szokást.

Lepd meg az ünnepeltet egy névre szóló bögrével, egy szülinapi kitűzővel, vagy egy cuki párnával. Az öröm garantált lesz!

Szülinap helyett szervezz egy szülihetet!

Amikor a szülinapunkat ünnepeljük, mindig olyan gyorsan elszalad a nap és alig van lehetőség rá, hogy az ember olyan igazán megünnepelje. Azonban lehet ezt másképp is csinálni. Szervezz a szerettednek egy születéshetet. A szülinapja előtti 6 napban minden napon legyen más program, vagy meglepetés, amivel hangolódhat az ünnepelt a hetedik napon lévő születésnapjára.

Például az első napon lehetne a meglepetés egy kellemes ágyba reggeli, egy közös edzés, ebéd ott, ahol szeretné majd este egy kedvenc filmet nézzetek meg. Második napon menjetek el egy múzeumba és utána üljetek be cukrászdába. A harmadik napon kiránduljatok egy közeli erdőben, piknikezzetek a szabadban, majd este sétáljatok a csillagos ég alatt. A negyedik napon tarthattok egy egész nap pizsamába leszünk napot. Játszatok playstationon, rendeljetek házhoz ebédet, este társassozatok, vagy keressetek egy jó kis Netflixes sorozatot.

A negyedik napon tarhatnátok egy szülinapi vásárlást, az ajándékozott választhat magának bármit és együtt megveszitek. Az ötödik napon menjetek el élményfürdőbe, egy jó szaunázásra és masszázsra, hogy kipihenjétek a mögöttetek lévő napokat. A hatodik napon látogassátok meg a rokonokat és köszöntsétek fel együtt az ünnepeltet. A hetedik napra, pedig szervezz meglepetés partyt, ahol a barátokkal együtt egy jó bulizás keretében ünnepeltek a szülinapossal. A nyolcadik nap, pedig szóljon csak a pihenésről és a sokáig alvásról. Lesz mit kipihenni. 🙂

Ékszert egy valódi ékszernek

A szépséges hölgy szeretteink valóságos ékszerek számunkra. Értékesek, tündöklőek és imádjuk őket. Lepd meg egy szerettedet ékszereink egyikével. Ha az ünnepelt szereti az ilyen csecsebecséket, akkor biztosan örülni fog neki.

A csináld magad karkötőinket ráadásul DIY módon lehet elkészíteni a viselője egyéniségéhez illően. A karkötőre saját neves medált is kérhetsz, így még egyedibb lesz az összkép. A karkötőt akár közös program gyanánt is összerakhatjátok.

Az ásványkarkötő mellé vásárolj hozzáillő fülbevalót, vagy nyakláncot is. Egy teljes szett igazán megnyerő viselet lesz a hölgy számára.

Hölgy szíveket megdobogtató szülinapi ajándék nőknek

Szinte minden nő szereti az illatos és kényeztető kozmetikumokat. Legyen szó testápolóról, fürdőbombáról, testradírról, fátyolmaszkról, vagy egy egész ajándékcsomagról, a hölgyek imádni fogják. Nincs is annál jobb érzés, amikor egy fárasztó nap végén bont egy üveg bort, kitölti pohárba és enged magának egy kád, forró vizet.

Ha megtelt a kád már mehet is bele a kiválasztott illatú fürdőbomba és a háttérbe elindulhat a kedvenc zenéje. Egy kis „Énidő” mindenki számára hatalmas ajándék.

Én például minden hónapban tartok egy ilyen rutint. Kád, fürdőbomba, bor, zene, vagy podcast és maximálisan kikapcsolok. Ezután felteszek egy frissítő arcpakolást, testápló pakolásba burkolom magam és lazítok.

Ez minden nő számára remek kikapcsolódást nyújt. Szülinapja alkalmából lepd meg őt egy finom kozmetikummal és biztosíts számára legalább egy órát, amikor csak magával foglalkozhat.

Lepd meg egy izgalmas programmal

Biztosan van olyan időtöltés, amire mindig is vágyott, amit mindig is kiszeretett volna próbálni. Itt az idő, hogy sort kerítsetek erre a programra és megünnepeljétek a szülinapját. Az izgalmas, de csajos programok közé tartozik a tereplovaglás, vagy segway túrázás. Elmehettek együtt vitorlázni, vagy szabaduljatok ki együtt egy kijutós szobából.

Próbáljátok ki együtt a könnyű búvárkodást, vagy a ha nagyon őrült programra vágytok, akkor jöhet a tandemugrás. A lényeg, hogy Te is és az ünnepelt is jól érezze magát.

Igazi csajos szülinapi ajándék

Gin, tonik és ezeknek a variációja. Micsoda különleges ajándék, főként, hogy ajándékcsomag formájába tudod megvásárolni nálunk.

A csomag tartalmaz egy üveg Gin-t, egy csomag Gin illatú fürdőbombát, Lindt csokival bevont áfonyát, pink Gin ízesítésű gourmet popcornt és prémium tonikokat.

Ha a hölgy szeretted szereti a Gin alkoholos italt, akkor ez a csomag remek szülinapi ajándék lehet számára.

Amennyiben személyesebbé tennéd a csomagot, úgy javasoljuk, hogy a csomagba tegyél egy kézzel írt képeslapot, rakhatsz bele fotókat magatokról, vagy egy olyan kiegészítő ajándékot, amelyet már régóta szeretett volna az ünnepelt.

túrázós egyedi kulacs

Reméljük tetszett a nőknek szóló szüinapi ajándékok című blogunk. Amennyiben megnéznél még több szülinapi ajándékot, úgy kattints ide. Blogunk végén mutatunk még pár ötletet, amiket szívesen választanak a vásárlóink. Ha tetszik, egyszerűen kattints a képre és már is az adott terméknél találod magadat.