Poénos 30. szülinapi ajándékötletek és kiegészítők a hamisítatlan jókedv jegyében

Csaba Ábrahám

|

|

3 min

Közeleg egy barát, családtag vagy közeli hozzátartozó 30. szülinapja, Te pedig még vadászod a leginkább tutinak tűnő meglepetéseket? Akkor ezt a bejegyzést egyenesen imádni fogod.

 

Ugyanis ellátunk egy jókora ötlet cunamival annak kapcsán, hogy miként alakíthasd a 30. születésnapot tényleg felejthetetlenné. Egyaránt adunk egy szakajtónyi inspirációt magához a születésnapi ajándékhoz, illetve a jeles nap apropóján szervezett buli hangulatának fokozásához is.

Ajándék lézerkardos bögre a legnagyobb Star Wars fanoknak

Réges-rég egy messzi-messzi galaxisban… a folytatást biztosan ismered. 

Mit szólnál, ha a Star Wars filmeket kívülről ismerő barátodat egy ilyesfajta kuriózummal lepnéd meg a 30. szülinapja alkalmából?

Mutatjuk, hogyan is néz majd ki maga az ajándék Star Wars bögre.

Felül az ajándékozott keresztneve díszeleg majd, alatta pedig egy lézerkard igényesen kidolgozott grafikája lesz látható. Ez még nem minden. A Kard alatt ott szerepel majd az ünnepelt születési dátuma, méghozzá az alábbi felirattal megspékelve: “30 éve, amikor egy legenda megszületett.”

Egyszerre vagány, ötletes és kreatív meglepetés. Hogyha a szülinapos igazi Star Wars rajongó, akkor teljesen odáig lesz tőle.

Ezüst szám fólia a kerek harmincadik szülinap bűvöletében

Legyünk őszinték, egy hamisítatlan 30. születésnap tisztességes megünnepléséhez bizony legalább egy visszafogott party mindenképp dukál.

Ha pedig a társaság igényli, akkor a buli hőfokát nyugodtan csavarjátok felfelé.

30-as lufi szülinapra

Ha pedig már a szülinapi buli szervezésébe fogtok, akkor nem árt gondoskodni a hangulatfokozó dekoráció kialakításáról sem. Erre a célra jelent ideális választást az esztétikus és minőségi fólia lufi, a hármas és nullás számjegyekkel.

 

Egy praktikus tipp a használathoz: a héliummal felfújt fólia lufi 14 napig marad a levegőben, az alakját pedig nagyjából 7 teljes napon át képes megőrizni.

Palackozott hélium a szülinapi party kreatív dekorálásához

Miért bajlódnátok a 30. születésnaphoz szánt lufik felfújásával indokolatlanul, ha ezt a feladatot könnyedén és kényelmesen is meg tudjátok oldani.

Méghozzá egy jókora adag palackozott héliummal, amit könnyű kezelni, és bőségesen elég lesz az előkészületekhez.

hélium palackban

Mire is lesz elég a 250 LITER gázt tartalmazó palackozott hélium? Hogy kontextusba tudd helyezni, harminc darab standard átmérőjű lufit egy-egy palackkal gond nélkül és kényelmesen fel tudtok majd fújni.

 

Méghozzá pillanatok alatt, meglepő kényelmi faktor mellett, és persze biztonságosan. Úgyhogy aggodalomra semmi ok, a szülinapi ünnepség előkészületei a lufik felfújásán biztosan nem fognak elakadni.

“30 a legszebb férfikor” – ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni

Mivel lepheted meg azt a barátot, havert vagy családtagot, aki épp keserédes hangulatban búcsúzik a húszas éveitől?

Nyilván egy olyan kreatív ajándéktárggyal, ami a harmincas évek szépségeire hívja fel a figyelmét.

fémbögre 30. szülinapra

Egyébként egy fehér színű, fehér belsővel ellátott, fém anyagú bögréről van szó. Minőségi cucc, ami tartósan emlékezteti majd az ünnepeltet az élet csodás mivoltára még évek múlva is.


Az ebből a bögréből kortyolt tea és kávé pedig kellemesebb ízélményt nyújthat majd neki minden áldott reggel, vagy amikor csak kedvet kap a használatához.


Videós 30. szülinapi ajándék maximális kreativitással fűszerezve


A recept a következő. Néhány héttel a jeles dátum előtt felkeresed az ünnepelt barátait és szeretteit. Mindenkit megkérsz, hogy küldjön neked egy rövid születésnapi köszöntős videót. Lehetőleg még időben ahhoz, hogy a kézhez kapott anyagokat meg tudd vágni.

Nem feltétlenül kell Hollywood-minőséget hoznod. Ha az egymás után következő szülinapi köszöntők alá még egy klassz zenét is sikerül bejátszani, az már önmagában óriási meglepetés lehet.

A legjobb, hogy még csak pénzbe sem kerül. A 30. születésnapját ünneplő cimbora, családtag vagy közeli hozzátartozó viszont minden bizonnyal alig jut majd szóhoz a meghatottságtól.

Bakancslista 30 év felettieknek

Indokolatlanul sokakat tölt el kétségbeeséssel a 30 éves kor. Pedig azok az új élmények és bakancslistás tételek bizony akkor sincsenek kizárva, hogyha holnaptól valaki kettes helyett hármas számmal írja az életkorát.

A kaparós térképek például nagy kedvencnek számítanak, elvégre ki ne érezne hamisítatlan szerelmet az újabb és újabb úticélok felfedezése iránt?

30-as bakancslista

Ennél ütősebb célt nem is feltétlenül kell adni az ünnepeltnek a következő évekre. Elvégre ő is első kézből tapasztalhatja meg, mennyi felfedezetlen élmény, kaland és tapasztalás áll még előtte.

Vagyis a 30. születésnapjával nemhogy bezárultak volna előtte azok a képzeletbeli ajtók, épphogy most következik csak a történet java.


További 30. szülinapi ajándékötletek a humor és szórakozás céljából


Apró, ugyanakkor elképesztően vicces ajándékötletnek számítanak a különféle kártyák és képeslapok. Az igazi baráti szeretet szerves része ugyanis, hogy igenis belefér egymásnak az ugratása és megviccelése.

Úgyhogy egyfajta kiegészítésként nyugodtan csempéssz az ajándéktáskába egy 30. születésnapra szóló kis üzenetet. Az ünnepelt is biztosan jó nevet majd ezen a csipetnyi kis finomságon.

No és persze nem árt, ha a kerek évforduló apropóján szervezett szülinapi party hangulatát igyekeztek egy kicsit megtámogatni. Nyilván a társaság stílusától és habitusától függ leginkább, hogy erre a célra milyen meglepetések és ötletek válnak be a leginkább.

Szívószálakkal, vicces csákókkal, lufikkal, álarcokkal és színes kifestőkkel egyaránt tehetsz azért, hogy a 30. születésnapi buli tényleg maradandó élményt jelentsen mindenkinek. Még jobb, ha ezt a fajta szervező munkát másokkal együttműködve sikerül összerakni, a fergeteges hangulatot megcélozva.

Hajrá, Boldog Születésnapot kívánunk az ünnepeltnek!

Plusz ajándéktipp 30. születésnapra:


És végezetül itt vannak azok a szülinapi ajándék ötleteink, amit ugyan első ránézésre nem 30. szülinapra vásárolnál, de mindet személyre szabottan készítjük, szóval nyugodtan kérheted egy szeretted, vagy egy barátod 30. szülinapjára!

Egyszerűen csak kattints a képre és már is az adott terméknél találod magad. 🙂 Vagy válogass egyébszülinapi ajándékaink között