Névnapi ajándék férfiaknak – ennek tutira örülni fog

Csaba Ábrahám

|

|

4 min

Sokan tartják úgy, hogy a névnapot nem kötelező megünnepelni, vagy nem kell túlcicomázni. Azonban, ha szereted azt a személyt, akinek névnapja lesz, akkor fejezd ki felé az érzéseidet és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak. 

Lepd meg őt egy apró kedvességgel, vagy, ha úgy tartja kedved, akkor egy nagy ajándékkal. A névnap ugyanolyan fontos esemény, mint egy születésnap, vagy egy évforduló. Egyszer ünnepeljük az évben és ez is egy lehetőség arra, hogy megajándékozd és boldoggá tedd a szerettedet.

A legújabb blogcikkünkben férfiaknak szóló névnapi ajándék ötleteket gyűjtöttünk össze, hiszen tudjuk, hogy ezzel sokszor meggyűlik a baja a vásárlóinknak. Nem egysszerű egy férfi szívet megdobogtatni, de azért mi még is teszünk egy próbát! 🙂 Tarts velünk és találjuk meg együtt az apukád, a tesód, a haverod, az öcséd, a kollégád, vagy a párod legtutibb névnapi meglepetését.


Vicces flaska szett névnapra

A flaska szettünk egy igazán férfias és vagány ajándék ötlet. A szett tartalmaz egy saját névre szóló és poénos feliratú gravírozott flaskát, kettő acél poharat és egy utántöltő tölcsért. A szett egy fekete színű, kemény fedeles dobozban érkezik meg hozzád. Különleges és egyedi ajándék egy különleges személynek.

A flaskába előre tölthetsz alkoholos italt is. Kezdésként öblítsd el a flaskát, majd válaszd ki az egyik kedvencét, például házi pálinkát, Unicumot, Whiskyt, vagy Jägermeister-t.

A flaskához vásárolhatsz nálunk fekete, vagy arany színű csomagolást, így, ha otthon már nem akarsz bajlódni a becsomagolással, akkor egyszerűen bízd ránk és mi azonnal átadható formában küldjük el számodra.

Sörimádó névnapi ajándék férfiaknak

A legtöbb férfi odavan egy üveg, behűtött sörért. A nyári melegben, vagy egy fárasztó munkanap után jól esik felhörpinteni a kedvenc italát. Lepd meg egy saját neves söröskorsóval a névnapján, biztos vagyok benne, hogy utána már csak ebből a korsóból fogja fogyasztani a sört, hiszen ez lesz a kedvence.

A korsó mellett nagy kedvenc a névre szóló, gravírozott sörnyitónk, amelyet több színben is választhatsz és jópofa sörösüveg formája van. Ha szükség lesz egy sör felbontására, akkor elegendő előkapni a kulcscsomójára felakasztott nyitóját és már bonthatja is a maláta nedűt.

A sörös ajándékcsomagunk egy picit magasabb árkategóriájúnévnapi ajándék, de tuti mosolyt csal a szeretted arcára. Igazi férfias finomságokat tartalmaz, például prémium söröket, saját neves és vicces feliratos üveg korsót, kézműves csokoládékat és sült fokhagyma krémet. A krém szuper lesz az esti vacsihoz, piritóssal, paprikával, paradicsommal és retekkel. Tökéletesen passzol mellé kísérőnek a hideg sör és desszertként jöhet a levezetés, a csoki. már bonthatja is a maláta nedűt.

Saját neves kulacs névnapra

A túrázás szerelmeseinek szuper névnapi ajándék lehet egy saját neves, karabíneres kulacs. Aluminium anyagának köszönhetően könnyű a hordozása.

A táska oldalában elfér, de fel is lehet akasztani. Megtöltés előtt szükséges elöblíteni utána, pedig feltöltheted vízzel, gyümölcslével, teával,vagy izotóniás itallal.

A férfiak többséges szeret kirándulni, barangolni és imádja a kihívást. Ennél fogva mosolyt tud csalni az arcára ez a kulacs, amire a saját nevét szublimáljuk rá. Kérj egyet magadnak is és minden túrára vigyétek el a közös kulacsotokat. romantikus háttérzenét, készíts be a hűtőbe pezsgőt, vagy bort és kezdődhet is a romantikázás!

A kulacsot átadhatod akár egy túra során is. A névnapja alkalmából lepd meg egy kirándulással. Válassz egy olyan erdőt, ahol még nem jártatok. Készíts össze a piknikezéshez plédet, ennivalót, innivalót és persze az ajándékot. Fedezzétek fel az erdő szépségeit, menjetek bele mezítláb a folyóba, majd keressetek egy szép tisztást és pihenjetek meg kicsit. A finomságok fogyasztása közben átadhatod az ajándékot. Szeintem nagyon fog örülni a névnapos.

Apró, de vicces névnapi ajándék férfinak

Kulcstartót névnapra? Simán! Praktikus és poénos meglepetés. Az ajándékozott neve kerül rá, illetve az alábbi szöveg: „Senki sem tökéletes, csak egy ember”. Valljuk be őszintén egy picit mindenki szereti fényezni saját magát, aki, pedig nagyon az tutira jót nevet majd egy ilyen ajándékon.

A kulcstartót az átadás után fel lehet akasztani a lakáskulcsra, vagy a kocsikulcsra, esetleg táska díszként is jól funkcionálhat.

Javasoljuk, hogy az ajándékozás előtt tedd bele egy pici ajándéktasakba, és rakj mellé egy tábla csokit, vagy egy kis üveg alkoholos italt, így még kedvesebb lesz az összkép.

Névnapi ajándék olyan férfiaknak, akiknek mindig igazuk van

Szerintem nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel, hogy a férfiak mindig azt hiszik, hogy csak nekik lehet igazuk. 🙂 Nos, sok esetben lehet, de most komolyan… Néha a hölgyeknek is kijár a lehetőség, hogy ők legyenek az okosabbak. 😛 A Te párod, tesód, vagy apukád is ilyen gondolkozású? Semmi baj, majd ez a bögre, vagy párna segít, hogy jót nevessen saját magán! 😀

Jelképes névnapi ajándék férfinak

Nincs azzal gond, ha azok körébe tartozol, akik szerint elegendő valami apróságot adni a névnap alkalmából. Nem kell mindig nagy dobra verni a dolgot, szerezd be az ajándékozott kedvenc finomságait, például csokikat, chipset, innivalót, sajtot, vagy alkoholos italt. Az egészet rendezd egy kosárba, tegyél mellé egy plédet és hívd el a névnapost egy esti sétára. Beszélgessetek útközben olyan témákról, amikről eddig sosem, majd keressetek egy megfelelő helyet és táborozzatok le. Add át a kedvenceket neki, és nassoljatok együtt.

Sok esetben az együtt töltött idő sokkal nagyobb ajándék a szerettünk számára, mint bármilyen tárgyi meglepetés. Ezért ünneptől függetlenül figyelj arra hogy időt szánj a rokonaidra és a barátaidra. Hidd el, meghálálják majd és ezáltal még szorosabbra tudod fűzni velük a kapcsolatodat.

Italos névnapi ajándék férfiaknak

Ilyen az, amikor egyszerre tárgyi és élmény ajándékot tudsz ajándékozni az ünnepeltnek. A kocsmatúra bakancslista 100 italt tartalmaz, amelyeket szürke mezők takarnak el. Fogd a posztert, kapard le az első italt és irány az első kocsma.

Az adott állomáson több mezőt is lekaparhattok, így picit gyorsabban lehet teljesíteni a bakancslistát. A hangulat fokozása érdekében hívd el a névnapos haverjait is, akik betudnak majd segíteni neki.

A túra során készítsetek videókat és képeket, ezeket később nagyon poénos lesz együtt visszanézni. Ilyen névnap nem lesz még egyszer, ha egyáltalán emlékszik majd a végére az illető. 😛

Italos névnapi ajándék bakancslista

Másnap a posztert berakhatjátok keretbe, vagy egyszerűen ragasszátok fel a falra és helyezzétek mellé az egyes állomások fotóit. Egy vagány, férfias dekorelem válhat belőle.

Közös program névnapra

Mit szólnál hozzá, ha megterveznénk együtt egy egész napos névnapi programot? Kezdésként béreljetek elektromos biciklit és tekerjetek el olyan közeli látványosságokhoz, aminél eddig még nem jártatok. A bringatúra után frissítsétek fel magatokat és menjetek el egy délutáni mozizásra. A filmezést követően a nap zárásaként üljetek be a kedvenc pizzázótokba, vagy legyetek bátrak és próbáljatok ki valami újat. Mi biztosan örülnénk egy ilyen névnapi kalandnak, ha a te szeretted is, akkor ne habozz! Lepd meg Őt egy egész napos programmal.

Reméljük tetszett a névnapi ajándékok férfiaknak című blogunk. Amennyiben szeretnél több névnapi tippet is látni, úgy javasoljuk, hogy kattints ide és megmutatjuk az összes férfias termékünket. Ha segítségre lenne szükséged, vagy továbbra sincs ötleted mit ajándékozz a szerettednek, úgy keress minket bizalommal e-mailben, vagy Facebook üzenetben. Készséggel segítünk Neked az ajándékozási kérdésben. 🙂