Maradandó ajándék születésnapra

Csaba Ábrahám

|

|

4 min

A mai blogunkban olyan ajándékokat gyűjtöttünk össze nektek, amelyek csodás meglepetésként szolgálhatnak ezen a jeles napon. Legyen az ünnepelt nő, férfi, fiatal vagy idős, ebben a válogatásban biztosan találsz a számára megfelelő ajándékot.

 

Míg az ember kellően fiatal, nem csak az ajándékok miatt várja, hogy teljenek gyorsabban az évek, hanem pár korhoz kötött dolog miatt is. Például egy korhoz kötött hinta a vidámparkban, vagy a jogosítvány megszerzése… Ahogy viszont egyre több x-et tudhatunk a hátunk mögött, bizony azt kívánjuk, bár ne telne ennyire gyorsan. Bármelyik csoportba is tartozik az ünnepelt, egy maradandó ajándéknak bizonyára nagyon fog örülni.

Vicces 30. szülinapi ajándék nőknek


A legjobb barátnőd most lesz harminc éves?

Lepd meg ezzel az igazán csajos, névre szóló bögrével, majd bulizzatok egy hatalmasat, hiszen „az élet csak most kezdődik”!

Ha egy üveg italt, esetleg bonbont, vagy egy rövid utazást kap mellé ajándékba, ezek közül ez a bögre évek múltán is maradandó emléket biztosít.

Lézerkardos kerámia bögre


„Fénykard. Fürgébb és elegánsabb, mint a lézerpuska. Emberibb fegyver. Emberibb időre való.”

Ha neked is van egy Star Wars rajongó ismerősöd, akkor ez a vicces szülinapi ajándék lesz számára a legmegfelelőbb meglepetés. Add meg a nevét, és a születési dátumát, és nincs más dolgod, mint várni a futárt.

Hiszen: „Egy jó lézerstukkerrel többre mész, öcsi, mint ezzel a spádéval és az egész humbuggal. Humbug ez, én mondom.” 😉

Születésnapi bögre hölgyeknek


Britt tudósok megállapították… Hányszor halljuk, olvassuk egy nap ezt a mondatot?

Most végre valami igazán vicces és egyedi dolgot állapítottak meg a tudósaink, mégpedig azt, hogy minél több a szülinapod, annál öregebb vagy.

Vedd poénra a repülő éveket, és adj ajándékba egy ilyen bögrét a kedves hölgy ismerőseidnek, garantáltan maradandó ajándék marad számára.

18 éves szülinapi ajándék – névre szóló flaska szett


Végre 18! Nagy mérföldkő ez minden fiatal életében, hiszen mostantól kezdve legálisan is fogyaszthat tojáslikőrt karácsonykor, vagy pezsgőt a jeles alkalmakkor! Például a saját szülinapján! 🙂

Ha a kávé helyett inkább valami töményebbet szeretnél ajándékozni, akkor azt miért ne tennéd stílusosan? Az alkoholos ital üvegje a kukában landol, ha kiürül, de egy ilyen flaskával örökre maradandó ajándékot adhatunk születésnapra.

Töltsd bele az ifjú szülinapos kedvenc italát, vagy add mellé, díszcsomagolásban, az örömöt pedig mi garantáljuk mellé.

Élmények

 

Születésnapra nem csak maradandó emléktárgyakat lehet ajándékozni, hanem maradandó élményeket is! Ha jól ismered a szülinapost, akkor nem lesz nehéz kitalálni egy csodás közös programot.

Ha például az illető kalandvágyó ember, akkor szuper ajándék lehet egy hőlégballonos repülés vagy merészebbeknek akár egy bungee jumping ugrás. Ezeket persze meg is lehet örökíteni és egy szuper fényképes ajándék is lehet belőle.

Nem feltétlenül kell azonban költségekbe verni magunkat. Megható és kedves ajándék lehet ha mondjuk szervezünk az ünnepeltnek egy kincsvadászatot, amiben megjelenhetnek, nyomok formájában a legkedvesebb emlékei, és részt vehetnek benne a legjobb barátai is.

Szülinapi ajándék csillagtérkép


A falra akasztható kép egy igazán maradandó ajándék születésnapra. Még különlegesebb ha a ,,csillagokat is lehozzuk,, az ünnepelt számára, mivel a képen az ajándékozott születésekor fennálló csillagokat lehet látni.

Ez a szülinapi ajándék több funkciós is, hiszen remek dekorációs elem lehet az ünnepelt szobájában vagy nappalijában! Igazi egyszerű de nagyszerű ajándék bárki számára.

Söröskorsó 50 éves szülinapra


Az 50. születésnap igazán kiemelkedő a kerek születésnapok sorai között, hiszen az ünnepelt éppen fél évszázadot tölthetett már közöttünk.

Ha a születésnapos szeret egy jó hideg sörrel ünnepelni, akkor tökéletes választás lesz neki ez az egyedi korsó, amire a neve mellett a jeles alkalom is fel van tüntetve.

Véletlenül se felejtsd el a korsó mellé beszerezni az ajándékozott kedvenc sörét! 🙂

Egyedi születésnapi ajándék – Boldog Születésnapot számos párna


Egy vidám, pihe-puha párna igazán kedves ajándék lehet az anyukádnak, nagymamádnak vagy akár egy barátodnak. Büszkén fogja megmutatni a hozzá érkező vendégeknek, hogy milyen bájos ajándékot kapott.

Maradandó emlék lesz számára, bármilyen kort is ért meg éppen az ünnepelt. A párnán a hatalmas szülinapi szám alatt megjelenik az is, hogy kitől kapta ajándékba és hogy mennyire szeretik az ünnepeltet.

Egyedi feliratos cigarettatárca

 

Bár a dohányzás egy nem szép szokás, ha az egyik barátod vagy családtagod mégis dohányzik az alkalmat adhat arra, hogy megajándékozd egy elegáns és egyedi cigaretta tárcával.

Látványos megjelenést kölcsönöz majd neki minden alkalommal, amikor előveszi ezt a maradandó ajándékot, amit születésnapjára kapott.  Tehetsz mellé az ajándékcsomagba egy elegáns öngyújtót is!

káma szutra bakancslista

Közös vacsi

 

Elcsépelten hangzik a születésnapi közös vacsora vagy ebéd ötlete, de nem feltétlen az étterembe menésre gondolok.

Ha van rá lehetőség lepjétek meg az ünnepeltet saját otthonában egy finom, saját készítésű vacsorával. Díszítsétek fel a lakást vidám party kellékekkel és persze nem maradhat ki a születésnapi torta sem! 🙂

Ötletes és tuti siker lehet, ha szerveztek szép idő esetén egy vidám pikniket. Keressetek egy szuper kinti helyszínt ami akár egy emlékezetes hely is lehet, pakoljatok meg egy nagy kosarat tele finomságokkal és már csak egy pihe puha pokrócra van szükségetek.

Az ünnepelt biztosan imádni fogja!

40. szülinapi ajándék – gravírozott flaska szett


Klasszikus születésnapi ajándékötlet, elegáns és praktikus ajándék lehet egy férfi barátod, kollégád vagy rokonod számára. A kerek születésnapok egyébként is emlékezetesek, tedd még személyesebbé ezzel az ajándékkal. A flaskára nem csak az ajándékozott neve kerül fel, hanem az is hogy kitől kapta, így aztán örök emlék marad! Büszkén mutathatja majd meg barátainak, hogy milyen kedves ajándékkal lepték meg.

Ne felejtsd el kiválasztani mellé az ünnepelt kedvenc italát sem! És persze egy szép díszcsomagolás igazán fel tudja dobni ezt az ajándékot is!

Whiskys stílusú gravírozott flaska szett


Végezetül itt van még egy flaska de mind közül ez a legmenőbb, főleg ha a születésnapos szereti a whiskyt. Vicces szülinapi ajándék, a felirata miatt, mely azt a hatást kelti hogy az ünnepelt a legtökéletesebb ember a világon 🙂 .

Még menőbb ajándék lehet, ha nem csak önmagában, hanem egy ajándékcsomag része ként adod át. Szerepeljen benne természetesen az ajándékozott kedvenc whiskyje és mellé még mehet valami finomság is.

Ha tetszettek a maradandó születésnapi ajándékok de megnéznél még több születésnapi ajándékötletet is akkor kattints ide és válogass kedvedre!