Ajándékötletek és dekor megoldások a fergeteges 40. szülinap apropóján

Csaba Ábrahám

|

|

3 min

Az egyik közeli barátod, országos cimborád vagy hozzátartozód nemsokára betölti a bűvös 40. életévét, Te pedig szeretnéd őt egy fergeteges születésnapi sürgés-forgással meglepni? Akkor ez a poszt bőven tartogat számodra muníciót a megvalósításhoz.

Készülj, mert egy raklapnyi ötlettel halmozunk le a cikkben. Vagyis az olvasást követően nem lesz más dolgod, mint választani a jobbnál jobb ötletek között, illetve megvalósítani a leginkább szimpatikus meglepetés variációkat.

Lézerkardos kerámia bögre – ha az ünnepelt él-hal a Star Wars filmekért

“40 éve, amikor egy legenda megszületett” – igen, ez lesz az egyik felirat a 40. születésnapra szánt bögrén. Természetesen az ünnepelt személy keresztnevével együtt.

Illetve a kifogástalan összhatás jegyében egy nem akármilyen lézerkard is ott virít majd a bögrén.

A negyedik X-et nemsokára betöltő spanod, barátod vagy hozzátartozód igazi Star Wars rajongó? Nemcsak kívülről fújja az összes epizódot, de Star Wars ereklyékkel is előszeretettel veszi magát körül?

Naná, hogy ezt a nem akármilyen születésnapi meglepetést is imádni fogja. Le mernénk fogadni, hogy mostantól ebből kortyolja majd a reggeli kávét, vagy a gőzölgő forró teákat.

Segítünk, hogy a 40. születésnap dekorációja is hibátlan legyen

“40th Birthday!” – legyünk őszinték, fel kell arra készülni lélekben, hogy egy ilyen felirattal könnyen megbarátkozzon az ember.

Na de mindjárt más lesz az attitűd, hogyha a bűvös mondat egy esztétikus, kör alakú, arany színű fólia lufiról köszön vissza az ünnepeltre! 

Netflix stílusú kép

Méghozzá a gondosan megkomponált születésnapi dekoráció egyik kiemelt díszeként. Elvégre minden bizonnyal nálatok is lázas készülődés és ötletelés van már folyamatban annak kapcsán, hogyan is turbózzátok fel a szülinap epicentrumának számító helyiség hangulatát.

Egyértelmű, hogy lufik nélkül nem buli a születésnapi buli! Úgyhogy jó eséllyel igencsak pozitív fogadtatása lesz a 40-es feliratú arany színű fólia lufinak is.

Nincs az a férfi, aki ne fogadna kicsattanó nevetéssel egy ilyen ajándékot

“40, ennyi ideig tart TÖKÉLETESSÉ VÁLNI.” – most komolyan, lehet ennél ütősebben megfogalmazni a 40-edik évet betöltő férfiakra jellemző életérzés legfontosabb esszenciáját?

Szerintünk nem igazán! Különösen akkor, hogyha a bűvös mondat egy igényes bögréről köszön vissza egyenesen az ünnepeltre. 

káma szutra bakancslista

Egyszerre vicces, ugyanakkor akad benne egy jókora adag hamisítatlan igazság is.
A lényeg, hogy a 40. születésnapját ünneplőnek minden bizonnyal derűs mosolyt csal majd az arcára. Jóleső érzéssel tölti majd el, hogy ilyen humoros és figyelmes módon gondoltál rá. No és persze a bögrét majd előszeretettel használhatja a mindennapi kávézások és teázások alkalmával.

40. születésnapi ajándékötletek a fotók bűvöletében

Ide a rozsdás bökőt, hogy a digitális fényképezőgép és az okostelefon memóriája nálatok is valósággal roskadozik a tengernyi sok közös fotó armadájától. Mit szólnál, ha ezek közül minél többet sikerülne bevetni a tökéletes 40. születésnapi meglepetés jegyében?

Pláne annak fényében, hogy elképesztően sokféle modern megoldás közül választhatsz. Tehát van élet a bögréken, fotós albumokon és fali képeken túl is. Készíthettek többek között fotókönyvet, egyedi fényképes ajándéktárgyakat, de elmehettek igazán kreatív irányba is.

Több szem több fotót lát alapon alakulhat egy jótékony kupaktanács is, ahol mindenkitől begyűjthetők a legtutibb alkotások, rajtuk az ünnepelttel természetesen.

Szerelmes ajándékok 40. születésnapra

Nem akármilyen élethelyzet az, amikor éppenséggel a párod készül betölteni azt a bizonyos negyedik X-et.

Hogyha ez a helyzet áll fenn, akkor a humoros és kreatív vonalon túl egész bátran pendítheted meg a romantikus ajándékozás húrjait is.

Párok részére ugyanis az egyedi fényképes meglepetések, a dekoratív csillagtérképek, a plüssfigurák és kulcstartók, vagy akár az egyedi ajándékcsomagok is simán a megjátszható kategóriába tartoznak.

Nem beszélve azokról az apró de annál fontosabb gesztusokról, mint egy hamisítatlan ünnepi közös vacsora, egy egészen különlegesen megszervezett randi est, vagy pedig egy romantikus nap az egymásra hangolódás jegyében.

Nyugtasd meg az ünnepeltet – a 40. szülinap után is rengeteg élmény vár rá

Vagyis nincs mitől félnie, 40 éves kor felett sem áll meg az élet. Sőt, fejlettebb életbölcsességgel felvértezve még inkább képessé válhat felfedezni az élet hamisítatlan csodáit.

Ennek jegyében minden bizonnyal szívesen fogad majd szülinapi ajándékként egy kaparós térképet.

romantikus ajándék bögre

Tekinthet rá akár úgy is, mint egy dedikált utazós bakancslistára. A „hol nem jártam még életem során?” kérdésre tehát szemmel látható válasz és motiváció állhat rendelkezésre minden egyes nap. Így még többet ki lehet majd hozni utazás és városnézés fronton, legyenek ezek a kilátásba helyezett élmények a tengeren innen, vagy az országhatárokon túl.

Vicces üzenetek és képeslapok a 40-es szám körül

Egy csipetnyi jóindulatú heccelés, egyfajta egészséges zrikálás és viccelődés még egész nyugodtan beleférhet egy 40. születésnap apropóján.

Barátok, haverok és közeli hozzátartozók között elvégre minden bizonnyal nem jelent gondot, ha időnként kicsit húzzátok egymást.

romantikus ajándék bögre

Ehhez pedig simán találhatsz néhány humoros és kreatív képeslapot, üdvözlő kártyát vagy egyéb 40-es számmal kapcsolatos ajándéktárgyat. Még jobb, hogyha ezt sikerül egy ízléses és persze az alkalomhoz illő csomagolásban tálalni.

Most őszintén, kell ennél tökéletesebb recept a hamisítatlan 40. szülinapi meglepetéshez? Ha a fenti humoros, szívhez szóló és ötletes ajándékötletek egy-egy változatát gyakorlatba ülteted, akkor nyert ügyed lesz az ünnepeltnél.

Hajrá, sok sikert a megvalósításhoz, az ünnepeltnek pedig Sok Boldog Születésnapot! 

Nézd meg a többi születésnapi ajándékötletünket is!