Barion Pixel

Ballagási ajándék ötletek

Lehet általános iskolai, középiskolás, vagy akár egyetemi, ha egy rokonod, vagy egy barátod elballag, akkor bizony elkél néhány ballagási ajándék ötlet is. Nézd meg az ajándék oldalunkat és, hogy mit ajánlunk mi egy ballagásra. Az egyedi képek között például találsz olyat, ami tökéletes ballagási ajándék lehet lányoknak. Az óriás ballagós képeslapjainktól minden ajándékozott ámulatba esik, de a vicces ajándékok is nagy sikert arathatnak. Ha pedig valami személyes ballagási ajándék kellene, akkor rendelj egy egyedi kulcstartót, ezzel biztosan nem lőhetsz mellé. Végezetül a jópofa csomagolást se felejtsd, hisz az is része a ballagási ajándéknak.

 • Ajándék bölcsis néniknek - cuki, gravírozott kulcstartó

  Ajándék bölcsis néniknek – cuki, gravírozott kulcstartó

  4.690Ft5.690Ft
 • Ajándék osztályfőnöknek, egyedi kerámia bögre

  Ajándék osztályfőnöknek, egyedi kerámia bögre

  4.790Ft
 • ajándék óvónéniknek, egyedi kulcstartó

  Ajándék óvónéniknek, egyedi kulcstartó

  5.090Ft6.090Ft
 • ajándék tanároknak, pedagógusnapra ajándék

  Ajándék tanároknak, gravírozott kulcstartó

  4.890Ft5.890Ft
 • Ballagási ajándék 18 éves lánynak - vicces kulacs

  Ballagási ajándék 18 éves lánynak – vicces kulacs

  6.390Ft
 • Ballagási ajándék fiúknak - egyedi flaska szett

  Ballagási ajándék fiúknak – egyedi flaska szett

  11.490Ft
 • Ballagási ajándék lányoknak - kedves falikép

  Ballagási ajándék lányoknak – kedves falikép

  10.390Ft
 • Ballagási ajándék ovónéniknek - gyerekneves kerámia bögre

  Ballagási ajándék ovónéniknek – gyerekneves kerámia bögre

  4.990Ft
 • Ballagási ajándék saját neves bögre

  Ballagási ajándék saját neves bögre

  4.590Ft
 • Ballagási tarisznya általános iskolás diáknak

  Ballagási tarisznya általános iskolás diáknak

  2.590Ft
 • Ballagó tarisznya gyerekeknek

  Ballagó tarisznya gyerekeknek

  2.590Ft
 • Ballagós emlék- asztali kép. Ballagási ajándék fiúknak, ballagási ajándék lányoknak

  Ballagós emlék- asztali kép

  7.190Ft
 • Biztató ballagási kulcstartó, gravírozott ajándék.

  Biztató ballagási kulcstartó

  4.790Ft5.790Ft
 • Búcsú ajándék óvónéninek, gravírozott kulcstartó

  Búcsú ajándék óvónéninek, gravírozott kulcstartó

  4.890Ft5.890Ft
 • Diploma ajándék fiúnak - egyedi flaska

  Diploma ajándék fiúnak – egyedi flaska

  11.490Ft
 • Diplomaosztó ajándék férfiaknak gravírozással

  Diplomaosztó ajándék férfiaknak gravírozással

  7.990Ft
 • Diplomaosztó ajándék, diplomás lány szobor gravírozással

  Diplomaosztó ajándék, diplomás lány szobor gravírozással

  7.990Ft
 • Egyedi ballagási ajándék - ballagási bögre

  Egyedi ballagási ajándék – ballagási bögre

  4.590Ft
 • Érettségi ajándék - gravírozott kulcstartó

  Érettségi ajándék – gravírozott kulcstartó

  4.090Ft5.090Ft
 • Fólia lufi - Unicorn love

  Fólia lufi – Unicorn love

  3.090Ft
 • Gamer bögre - ajándék ballagásra

  Gamer bögre – ajándék ballagásra

  4.590Ft
 • Gravírozott ajándék óvónéniknek

  Gravírozott ajándék óvónéniknek

  4.890Ft5.890Ft
 • Gravírozott ajándék tanároknak

  Gravírozott ajándék tanároknak

  4.890Ft5.890Ft
 • Különleges persely - álmodozóknak

  Különleges persely – álmodozóknak

  3.990Ft
 • Különleges persely - kalandoroknak

  Különleges persely – kalandoroknak

  3.990Ft
 • Ledes feles üveg, vicces felirattal

  Ledes feles üveg, vicces felirattal

  1.290Ft
 • Lufis ballagási képeslap

  Lufis ballagási képeslap

  790Ft
 • Nyolcadikos ballagási ajándék kulcstartó

  Nyolcadikos ballagási ajándék kulcstartó

  4.690Ft5.690Ft
 • Óriás ballagási köszöntő képeslap

  Óriás ballagási köszöntő képeslap

  1.990Ft
 • Ovis ballagási tarisznya

  Ovis ballagási tarisznya

  2.590Ft
 • Pitypangos ovis kép ballagásra óvónőknek

  Pitypangos ovis kép ballagásra óvónőknek

  10.590Ft
 • Vicces ballagási ajándék - feliratos bögre

  Vicces ballagási ajándék – feliratos bögre

  4.190Ft
 • Vicces borospohár - tölts egy bort

  Vicces borospohár – tölts egy bort

  3.990Ft
 • Whiskys stílusú gravírozott flaska szett

  Whiskys stílusú gravírozott flaska szett

  11.490Ft

Ballagási ajándékok, amelyek mosolyt csalnak az arcára

Közeleg egy szeretted, vagy egy barátod ballagása? Ez remek hír! A ballagás egy örömteli ünnep. Mindenki búcsúztatja a diákokat. Sok virág, színes lufik, mosolygós arcok mindenhol. Erre az alakalomra mindenképp készülj fel és nézz körbe a szuper ballagási ajándékok között. Az ajándékboltunk megannyi lehetőséget kínálunk fel erre az ünnepre. Válogathasz lányoknak szóló ballagási ajándék közül, mint például egyedi bögrék és bájos gravírozott kulcstartók. De megtalálod a fiúknak szánt ballagási ajándék tippjeinket is, például szobrokat, flaska szetteket és alkoholos ajándékcsomagot.

Fontos, hogy a ballagásra szánt ajándék legyen minőségi, szépen becsomagolt és szívből jövő. Amikor kiválasztod a megfelelő ajándékot, mindig vedd figyelembe, hogy mit szeret a szeretted. Választhatsz neki a hobbijához illő meglepetést, vagy olyan dolgot, ami praktikus és később szüksége lesz rá a mindennapokban. Ha biztosra akarsz menni beszélhetsz a ballagó szeretted szüleivel, vagy testvéreivel is. Ők biztosan tudnak segíteni abban, hogy minek örülne a ballagó.

Kézműves ballagási ajándékok

Manapság egyre nagyobb sikere van azoknak az ajándékoknak, amelyeket saját kezüleg késztítünk el. Ilyen remek alkotás lehet egy fotóalbum, benne a kedvenc közös képekkel. Ha a fotókhoz egy-egy kiegészítő cetlit is ragasztasz, úgy lesz igazán személyes az alkotás. Lányoknak példul szuper ballagási ajándék lehet egy hatalmas parafatábla, amelyen az addig gyűjtött közös emlékek vannak feltűzve. Tehetsz rá fotókat, üzeneteket, motiváló idézetet, képeslapot, koncert jegyeket, vagy belépőket, de még a vonatjegyek is értékesek lehetnek, hiszen az emléket idézik fel.

Ballagási ajándékok a környezettudatosság jegyében

Talán már mindannyiunkban megfogalmazódott, hogy a környezetünk védelme életünk fontos célja. A Földünket óvnunk kell, így ha ballagási ajándékok után kutatunk, akkor is tartsuk szem előtt ezt a tényt! Fiúknak például szuper ballagási ajándék lehet egy újrahasznosított lapokból fűzött album, vagy könyv. A lapokra hajtogass papírból borítékokat, ragassz fel egy oldalra kettőt. A boríték belsejébe írhatsz motiváló sorokat, tehetsz bele egy koncertjegyet, esetleg pénzt a nehezebb napokra, vagy egy fotót a családról, ha hiányoznátok neki. A könyvet kötözd körbe lebomló zsinórral és írd rá a címet, vagy néhány kedves sort. Látod, ilyen egy kreatív ballagási ajándék ötlet!

ballagási ajándék fiúknak

Ballagási ajándék fiúknak

A ballagás egy mérföldkő, egy emlékezetes momentum a gyermekünk életében. Lezárul egy korszak és kezdetét veszi valami új. Eme jeles alkalomra illik olyan meglepetéssel készülni, ami értékes, különleges és személyes. Ha például a gyermeked az egyetemtől búcsúzik, akkor ez a saját neves és idézetes flaka szett tökéletes választás lehet számára. Nevezhetjük akár diplomaosztó ajándék ötletnek is.

A flaskára a gyermeked neve, az általad választott idézet, a ballagás éve és a búcsztatok nevei szerepelnek. Igazán figyelmes ballagási ajándék fiúknak. Nem giccses, nem ciki. Biztosan nagyon fog neki tetszeni!

A gravírozott ajándék egy egyedi flaskát, egy utántöltő tölcsért és 2 darab acél poharat is tartalmaz. A szettet díszdobozba csomagolva küldjük el számodra. Ha szeretnél választhatsz hozzá fekete, vagy arany színű csomagolást is. Sőt, ha igazán ütős ajándékot adnál, akkor kérd ajándékcsomagban! A csomag tartalmaz egy flaska szettet, egy diplomaosztós szobrot, alkoholos italt, energia italt és alkoholos csokoládét is.

Ballagási ajándék lányoknak

A csajoknak olyan könnyű ajándékot választani. Legyen szó névnapról, szülinapról, karácsonyról, vagy ebben az esetben ballagási ajándékról, ha cukit és szépet választasz, akkor már tuti befutó leszel!

Lányoknak leginkább ballagós tarisznyát, egyedi bögrét, vagy saját neves gravírozott kulcstartót szoktak választani a vásárlóink. A bögrét mindennap tudja használni, a kulcstartót, pedig feltudja tenni a lakáskulcsára, vagy később a kocsikulcsára is. Így mindig vele lesz ez a kis ballagási ajándék.

ballagási ajándék lányoknak

Ballagási ajándék lányoknak

A csajoknak olyan könnyű ajándékot választani. Legyen szó névnapról, szülinapról, karácsonyról, vagy ebben az esetben ballagási ajándékról, ha cukit és szépet választasz, akkor már tuti befutó leszel!

Lányoknak leginkább ballagós tarisznyát, egyedi bögrét, vagy saját neves gravírozott kulcstartót szoktak választani a vásárlóink. A bögrét mindennap tudja használni, a kulcstartót, pedig feltudja tenni a lakáskulcsára, vagy később a kocsikulcsára is. Így mindig vele lesz ez a kis ballagási ajándék.

Csajoknak remek választás lehet egy szép és isteni illatú kozmetikai ajándékcsomag is, tele színes fürdőgolyókkal, illatos szapanokkal, szépséges fürdősütikkel, és krémes ajakápolókkal. 

ballagási ajándék lányoknak

Ha valami másra vágynál még, akkor javaslom a saját neves perselyünket, amibe gyűjtheti a zsebpénzét. Akár már feltöltve is átadhatod neki, így ha később szüksége lenne rá, tud mihez nyúlni. A ballagási ajándékok szuper kiegészítője egy nagy színes lufi, ami szerintünk minden lány szívét megdobogtatja. Az ajándékot tedd bele egy szép ajándéktasakba a lufit kösd a fülekre és egy kisebb virágcsokrot is készítess mellé a ballagó leányzó kedvenc virágaiból. Ezen felül ajándékozhatsz borítékban pénzösszeget is, hiszen ez mindig jól jön és így az ajándékozott eldöntheti, hogy mit szeretne venni magának belőle.

Különleges persely - álmodozóknak
Fólia lufi - Unicorn love
Biztató ballagási kulcstartó, gravírozott ajándék.

Ballagási ajándék ötletek bakikkal

Ugye Te sem szeretnél abba a hibába kerülni, hogy a ballagási vacsoránál ugyanazt az ajándékot nyújtod át az ajándékozottnak, mint ahogy egy másik vendég is? Fontos, hogy mindig legyél körültekintő és tervezd meg az ajándék választást! Elsőre lehet furán hangzik, de ha szereted azt, akit megszeretnél lepni, akkor fontos az is, hogy örüljön és ne érje csalódás.

A ballagási esemény vendégkörével készítsetek egy közös Facebook csoportot és egy ballagási ajándékok listát. Mindenki írja fel az ötleteit, így nem fogtok hibába esni, nem fogjátok ugyanazt megvenni. 

ovis ballagási ajándék

Ovis ballagási ajándék 

Ugye milyen picúrka még? És már is elballag az oviból. Hiszen még csak most volt bölcsis, majd ovis, szeptembertől, pedig már elsős kisiskolás lesz! Hihetetlenül gyorsan telik az idő, de minden életszakaszra örömmel kell tekinteni. Az ovis ballagásnál lezárul a „csemete” korszak, az örök játék ideje és felkészítjük a gyermekünket az iskolás évekre. 

Amennyiben a gyerkőcöd az oviból fog ballagni, úgy egy cuki tarisznya biztosan tetszene neki, főként, ha olyan apróságokal töltöd fel, amiket szeret. Tegyél bele egy öt Forintost a hagyomány kedvéért, egy apró sajtos pogácsát, néhány kocka csokit  és rajzolj neki valami szépet. Ha elteszi emlékbe, később nagyon jó lesz együtt visszanézni.

Ovis ballagásra szuper ajándék lehet egy új görkorcsolya, vagy egy szép bicikli. Esetleg egy felfújható medence, hiszen nemsokára úgy is közeledik a nyári forróság. Ha a pénztárcád kisebb ajándékot tud csak megengedni, akkor vásárolj neki üvegfestéket, hozzá néhány sablont és kézműveskedjetek együtt. Ovis korú gyerkőc örülhet egyszerűbb társasjátéknak, kirakósnak, de tuti befutó lehet egy közepes méretű LEGO is. Bármi, amit közösen tudtok játszani az lesz az igazán szép ajándék. Ajándékozz sokat az idődből a gyermekednek, hidd el megfogja hálálni!

Diplomaosztó ajándék

Az egyetemről ballagó fiú, vagy lány szeretted számára tudunk ajánlani egyedi feliratos diplomás fiú, vagy diplomás lány szobrot. Az arany színű szobor gránit talpazaton helyezkedik el, amelyre egy gravírozott lapkát helyezünk. A lapka szövegét Te adhatod meg. Ezt a ballagási ajándékot akár egy kitüntetésnek is tekintheted, amellyel a büszkeségedet fejezed ki a ballagó szeretted felé.

A fiús szobrot kérheted akár csomagban is, így kerül mellé még egy gravírozott flaska szett, egy üveg Jack Daniels Whisky, egy doboz Anthon Berg alkoholos csokoládé és egy Cannabis-os energia ital is. Igazi különleges ballagási ajándékcsomag.

diplomaosztó ajándék

Milyen csomagolás illik a ballagásra szánt ajándék mellé?

Ballagási ajándékok kipipálva? Akkor már csak egy dolog hiányzik. A csomagolás! Minden ajándék úgy szép igazán, ha a csomagolásáról is gondoskodsz. Átadhatnád a meglepetést csak úgy „pőrén” is, de az milyen snassz lenne már, nem igaz? Inkább vondd be egy szép ballagási sapkás csomagolópapírral, vagy több színű papírral, tegyél rá egy hatalmas masnit és kötözd körbe egy héliumos ballagós lufival. 

Ha nem szeretsz csomagolni, akkor tedd bele a ballagásra szánt ajándék szettedet egy szép, de nagyobb méretű ajándéktasakba. Szórj bele sok-sok konfettit, vagy virágszirmot, esetleg vágj fel krepp papír csíkokat és oszlasd el a tasakban. Ezek mind-mind feldobják az ajándék külsejét és sokkal szebb lesz az összkép. Aki odafigyel az ajándék csomagolására is az biztosan egy igényes személy! 🙂

Drágább ballagási ajándék ötletek

Szerencsésnek mondhatod magad, ha anyagilag megteheted, hogy drágább ajándékkal lepd meg a ballagó szerettedet. Ha a pénz nem akadály, akkor engedd el a fantáziádat és szerezz életre szóló élményt a gyermekednek, vagy a rokonodnak. Ajándékozz neki a ballagás napján egy apró piros színű ékszerdobozt, amelyben a legelső autójának kocsikulcsa rejlik. Az autót, pedig kötözd át hatalmas masnival, vagy a motorháztetőre tegyél masnit és virágcsokrot. Ne felejtsetek el az átadásnál videózni és fotókat készíteni! 🙂 Ha meg volt, indulhat is a próbakör!

A tárgyi ajándékokon túl is van ötletünk. Lepd meg a szeretted a létező legtutibb ballagási ajándékok egyikével. Fizesd be őt egy egy hetes hajóútra, ahol több országot is feldezhet. Mielőtt elkezdi az új iskolát olyan sok élménnyel gazdagodhat, amikből a szürke hétközapokra is kijut majd. Egy ilyen csodálatos utazásért rendkívül hálás lesz Neled, főként, ha egy barátját is magával viheti! 🙂

Ballagási ajándékok a praktikusság jegyében

A középiskolai ballagások során a legtöbb diák a következő ballagási ajándékok listájával állhat elő: Laptop, nyomtató, számítógép, tablet, új telefon, autó, motor, stb. Az elektronikai cikkek rendkívül hasznos ballagási ajndék ötletnek bizonyulnak. Az egyetmi évek alatt szükség lehet a tanuláshoz egy jól működő és korszerű számítógépre és telefonra, de a rengeteg beadandó és tananyag nyomtatásához egy szuper nyomtató is elkélhet.

Ezek azok az ajándékok, amik igaz nem túl személyesek, de mindig jól jönnek és tutira szükség is lesz rájuk! Nem mellesleg fiúknak és lányoknak is ajándékozhatóak. Ha bizonytalan vagy benne, hogy jó választás-e ballagási ajándék gyanánt az elektronikai cikk, akkor beszéld meg előre a ballagóval és szerezzétek be együtt a kellékeket! Meglepetés így ugyan már nem lesz belőle, de egy apró kiegészítő figyelmeséggel extra örömöt szerezhetsz a szerettednek.

Karrierel kapcsolatos ballagási ajándék ötletek

Sok diák még nem tudja a tanulmányai során, hogy milyen hivatásban képzeli el magát, azonban ha a Te gyeremeked fejében pontos elképzelések vannak, akkor remek ballagási ajándék lehet számára egy motiváló, vagy egy szakmai könyv, esetleg olyan eszközök, amelyek a munkája során szükségesek és hasznsoka lehetnek. 

Meglepheted egy jeggyel, amely szakmai előadásra szól. Találkozhat a helyszínen olyan előadóval, akire a gyermeked felnéz és aki abban a szakmában dolgozik, amiben idővel Ő is szeretne. Segítsd őt a karrierje felépítésében, hiszen mindannyiunk számára a gyermekünk sikere és boldogsága a legfontosabb.