Virágos, Anyák napi képeslap nagymamáknak

750Ft

Szívet melengető kiegészítő Anyák napi ajándék nagymamáknak. Virágokkal díszített üdvözlőlap, kedves szöveggel a belsejében.

Anyaga: Papír
Mérete:12,2 x 17,5 cm

Elfogyott

Leírás

A nagymamáknak készült Anyák napi képeslap paraméterei:

Meseszép, virágos külsejű anyák napi képeslap, amely remek kiegészítő meglepetés a nagymamáknak. A lap színvilága narancsos, rózsaszínes és bézses. A lap elején ez a felirat olvasható: Boldog Anyák napját, Nagyi! A lap belsejében, pedig ez a kedves szöveg található: Te vagy a legjobb Nagyi, én pedig a legszerencsésebb unoka!

A képeslap kitöltéshez összegyűjtöttünk neked pár idézetet is. Használd őket  nyugodt szívvel:

1.”Ha csak egy virág volna, én azt is megkeresném. Ha csak egy csillag gyúlna, fényét idevezetném. Ha csak egy madár szólna, megtanulnék hangján. Ami csak szép s jó volna, édesanyámnak adnám.” ( Létay Lajos)

2.”Hogyha virág lennék, ölelnék jó illattal; Hogyha madár lennék, dicsérnélek zengő dallal; hogyha mennybolt lennék, aranynappal, ezüstholddal, beragyognám életedet csillagokkal. Virág vagyok: ékes piros szirmú, gyönge rózsaág; madár vagyok: fényes dalt fütyülő csöpp rigócskád; eged is: szépséges aranynappal, ezüstholddal, beragyogom életedet csillagokkal.” (Pákolitz István)

Tetszett az anyák napi képeslap, de megnéznél még más lapokat is? Akkor kattints erre a linkre: KÉPESLAPOK

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Virágos, Anyák napi képeslap nagymamáknak” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a Mesélő ajándék kiváló kiegészítő meglepetés lehet az Anyák napi ajándék mellé. Kedves gesztus egy bájos képeslap formájában.

A választott termék paraméterei: 

A képeslap anyaga kartonpapír, külseje fóliázott. A lap elején és a belsejében is található felirat.

Méretek:

A képeslap méretei „becsukott” állapotban: 14×19 cm