Világítós ragasztószalag

1.690Ft

Dobd fel az ajándékcsomagolást egy kis extra ragyogással. Vágj néhány csík ragasztószalagot, tedd őket a napra, vagy egy lámpa alá, hogy kellőképpen feltöltődjenek. Ezután helyezd őket a csomagolópapírra és várj az ajándék átadásával estig. Az élmény garantáltan különleges lesz, a csomagolásod, pedig baró.

Méretek: a szalag 5 méter hosszú és 2,5 cm vastag

Eredeti, jogtiszta termék!

1 készleten

Leírás

Dobd fel az ajándékcsomagolást egy kis extra ragyogással. Vágj néhány csík ragasztószalagot, tedd őket a napra, vagy egy lámpa alá, hogy kellőképpen feltöltődjenek. Ezután helyezd őket a csomagolópapírra és várj az ajándék átadásával estig. Az élmény garantáltan különleges lesz, a csomagolásod, pedig baró. A világítós ragasztószalagot azonban nem csak csomagolásokhoz ajánljuk. Ha épp fesztiválozni készülsz, akkor ezt otthon ne hagyd. Ragassz a sátradra pár csíkot, így könnyebben megtalálod majd a sötétben és még igazi menő kis kuckót varázsolhatsz a többi uncsi sátor mellé. Szuper kellék lehet még az otthonodba is, mi például a villanykapcsolók alá ragasztottunk belőlük, hogy este se kelljen tapogatózni, de szuper praktika lehet az is, ha a fal mentén ragasztasz belőle egy vékony csíkot, így nem kell éjjel felkapcsolnod a lámpákat, elegendő követni a csíkokat, ha éppen nassolni támad kedved, vagy csak a mosdóba szeretnél kijutni.

Előnye, hogy könnyen téphető, mivel papírból készült. Így nem kell ollót sem használnod, szabadon ragaszthatod, ahová csak akarod.

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Világítós ragasztószalag” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.