Barion Pixel

Vidám képeslap 18. szülinapra

790Ft

Vidám, színes 18. szülinapra szánt képeslap lányoknak. Szuper kiegészítő meglepetés a születésnapi ajándék mellé.

Anyaga: papír
Méret: 12,2 x 17,5 cm

11 készleten

Leírás

A 18. szülinapra szánt képeslap paraméterei:

A 18. szülinap képeslap egy vidám, bolondos hangulatú kiegészítő ajándék. A szülinapi képeslapon egy nagy 18-as szám mesél arról, hogy az ünnepelt az 18. életévébe lépett. A lap belsejében az alábbi szöveg olvasható: Kívánom, hogy 18. születésnapod rendkívüli legyen! Tartogasson számodra ez a nap kedves meglepetéseket és vidám ünneplést.

Ha közeleg egy szeretted, vagy egy barátod 18. szülinapja, akkor ajándékozz egy ilyet neki. Ezzel a kiegészítő meglepetéssel biztosan nem lőhetsz mellé és a széles mosoly sem fog elmaradni az átadáskor.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a szülinapi képeslap pompás kiegészítő meglepetés lehet a születésnapi ajándék mellé. Ajándékozd egy szerettednek, vagy egy barátodnak, ha közeleg az 18. születésnapja.

A képeslap kitöltéshez összegyűjtöttünk neked pár idézetet is. Használd őket  nyugodt szívvel:

1. „Azt kivánom születése napján:
Legyen áldás minden gondolatján,
Reggel, este boldogság köszöntse,
Munkájának legyen jó gyümölcse.” ( Zigány Árpád)

2. „Rohannak az évek, de te boldog és gyönyörű legyél! Engedd el a tegnapot, mert ott a holnap, hogyha mindent újra kezdenél! Le is éghet a gyertya, meg az összes év ki van rúgva! És ne feledd: nem biztos mindig, hogy a könnyű, néha csak a nehéz út ad épülést!” ( Kowalsky meg a Vega)

3. „Arcodon a napsugár fényes mosolya, szívedben az ifjúság örök illata. Kívánom, álmaid mindig elérhesd, vágyak szárnyán lelkedet magasba repíthesd. Ragyogjanak fényesen rád a csillagok, kívánok nagyon boldog születésnapot.” ( Motiva zenekar)

4. ” Szülinapod végre elérkezett, egy szerető szív rólad megemlékezett, adassék meg, minden mire szíved vágyik, élj boldogan még nagyon sokáig!” ( Ismeretlen)

5. ” A mosásban kicsit összementél, megint egy évvel öregebb lettél. Ne felj, jön még télre tavasz, ennyi idős is csak egy évig maradsz! BOLDOG SZÜLINAPOT!”  ( Ismeretlen)

Tetszett a 18. szülinapra szánt képeslap, de megnéznél még más lapokat is? Akkor kattints erre a linkre: KÉPESLAPOK

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vidám képeslap 18. szülinapra” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük