Barion Pixel

Vidám hóemberes képeslap

790Ft

Minden évben, amikor beköszönt az első hó, a gyermekek kiszaladnak a szabadba, magukkal visznek egy szép piros lábost, egy csíkos sálat apa fiókjából, egy girbe-gurba répát és néhány gesztenyét az öreg fa alól. Ez után kezdetét veszi  az igazi mulatság, a hóember építés.  Az elkészült pajtás a gyerekek legjobb barátjává válik és velük együtt várja az ünnepeket.

A vidám hóemberes képeslap számomra ezeket az emlékeket idézi, és amikor nézegetem, eszembe jut, hogy hogyan építettük a testvéremmel odakint a jobbnál- jobb hóembereket. Ez a kiegészítő ajándék kedves meglepetés lehet a karácsonyi ajándék mellé és mosolyt csal nem csak a gyerekek, de a felnőttek arcára is.

Anyaga: papír
Mérete: 13,7×19,5 cm

5 készleten

Leírás

A hóemberes képeslap paraméterei:

Minden évben, amikor beköszönt az első hó, a gyermekek kiszaladnak a szabadba, magukkal visznek egy szép piros lábost, egy csíkos sálat apa fiókjából, egy girbe-gurba répát és néhány gesztenyét az öreg fa alól. Ez után kezdetét veszi  az igazi mulatság, a hóember építés.  Az elkészült pajtás a gyerekek legjobb barátjává válik és velük együtt várja az ünnepeket.  A vidám hóemberes képeslap számomra ezeket az emlékeket idézi, és amikor nézegetem, eszembe jut, hogy hogyan építettük a testvéremmel odakint a jobbnál- jobb hóembereket. Ez a kiegészítő ajándék kedves meglepetés lehet a karácsonyi ajándék mellé és mosolyt csal nem csak a gyerekek, de a felnőttek arcára is.

A képeslap anyaga kartonpapír, külseje fóliázott. A lap elején és a belsejében is található felirat.
A képeslap belsejében méhsejtes hóember lapul, amely a nyitás alkalmával előre dudorodik, visszacsukáskor, pedig a lapok közé simul.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a Mesélő ajándék kiváló kiegészítő meglepetés lehet a Karácsonyi ajándék mellé. Kedves gesztus egy vidám és aranyos képeslap formájában.

Méretek:

A képeslap méretei „becsukott” állapotban: 13,7×19,5 cm

További képeslapjainkért kattints erre a linkre: KÉPESLAPOK

A képeslap kitöltéshez összegyűjtöttünk neked pár idézetet is. Használd őket  nyugodt szívvel:

1. „Mikor Szent Karácsony angyalai szállnak, öröm a vendége minden igaz háznak. Eltörpül ilyenkor a lárma az árnyék,megszépül a szívben minden igaz szándék.” ( Ismeretlen)

2. „Minden szívből szóló karácsonyi énekben, a kandalló ropogásában és melegében, az ünnepi ebéd közben, a beszélgetésben és nevetésben, minden képeslapban, amit egy barát vagy a család küldött, minden, amit ebből meghallunk, és ami elgondolkodtat bennünket, az maga a szeretet.”  ( Noreen Barman)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vidám hóemberes képeslap” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük