Barion Pixel

Vicces búcsúajándék kollégának

4.090Ft

Vicces búcsú ajándék egy munkatársadnak vagy egy alkalmazottadnak. Ha egy emlékezetes ajándékot szeretnél adni a búcsú pillanatában ez a bögre tökéletes választás lehet.

Anyaga: kerámia

Mérete: 250 ml

Milyen név/nevek kerüljenek a bögrére?
 
(Pl.: Luca és Olivér)
Választható csomagolás:
 
  
Kiegészítők a bögréhez
 
      
Extrák a bögre mellé:
 
 

Leírás

Vicces búcsúajándék kollégának paraméterei:

Amikor egy jó csapattárs, egy jó kolléga távozik a köreitekből, az nem kimondottan örömteli pillanat. Egy kiváló munkaerő, ha elmegy, az nem csak a csapatnak rossz, hanem a cégnek is. Azonban a jó dolgozót, ha tovább viszi is az útja, illik megjutalmazni, vagy megajándékozni egy olyan útravalóval, amire ha ránéz, mindig eszébe jutnak az emlékezetes pillanatok. Ezzel a bögrével biztosan mosolyt csaltok a távozó munkatársatok arcára így biztosan könnyebb lesz az elválás és mindig a vidám pillanatok fognak eszébe jutni amikor ezt a bögrét használja.

Az egyedi bögre fehér színű és kerámia anyagú, űrtartalma 250 milliliter. Fontos, hogy mikrohullámsütőbe nem szabad tenni, illetve mosogatógépben nem szabad tisztítani. A bögrét semleges mosószerrel kézmeleg vízben lehet megtisztítani. A bögrét ütés álló dobozba csomagolva küldjük el neked. Ha szeretnéd az ajándékozás élményét még szebbé varázsolni, akkor válassz mellé egy szép képeslapot, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt.

Ha tetszett a kollégának szóló vicces búcsúajándék bögre, de megnéznél még más bögréket is? Akkor kattints ide és válogass kedvedre!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vicces búcsúajándék kollégának” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.