Barion Pixel

Varázslós mesekönyv fiúknak – személyre szabható

1.990Ft

Varázslós témájú, névre szóló mesekönyv fiúknak. Tökéletes ajándék ötlet a kisfiadnak születésnapjára, vagy névnapra. Belül színezővel.

Méret: 15×15 cm
Oldalak száma: 21

1 készleten

Leírás

A fiúknak készült varázslós mesekönyv paraméterei:

„A varázslók csapdába estek bűvös birodalmukban. Csak TE győzheted le a gonosz boszorkányt és szabadíthatod ki őket!”

Kocka alakú, kemény fedeles névre szóló varázslós mesekönyv fiúknak. Bűbájos témájú, ami arról szól, hogy a gyerkőcöd hogyan fog segíteni a varázslókon. A könyv eleje halvány kék színű, a borító közepén egy seprűn szárnyaló fiúcska látszik, aki a kezében varázspálcát tart, mögötte, pedig egy cuki Beagle kutyuska utazik. A háttérben egy varázslatos kastély díszeleg.

Írd rá a főszereplő nevét a borítóra és a belső oldalakra, és máris kész a névre szóló mesekönyv.  A könyv összesen 21 oldalnyi hosszúságú, tehát akár 2 éjszakán át lehet belőle mesélni. A belső oldalak gyönyörű, igényes kinézetűek. Rajzolt színes figurák és apró szövegrészletek láthatóak benne. Az utolsó oldalakat (összesen 4 oldalt), pedig kilehet színezni színes ceruzával, filccel, vagy zsírkrétával. A szép élénk színek és a kedves figurák miatt minden gyermek figyelmét leköti. Mi leginkább másfél éves kortól javasoljuk. 🙂

Milyen csomagolást ajánlunk a varázslós mesekönyvhöz?

Ha ajándékba adod a kisfiadnak ezt a cuki személyre szóló varázslós mesekönyvet, akkor tedd bele egy hozzáillő ajándéktasakba, vagy csomagold bele színes csomagolópapírba. Használhatsz a díszítéséhez kötözőt, vagy csillagmasnit is. Ezeket a kiegészítőket a csomagolási ötleteinken belül találod meg.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Varázslós mesekönyv fiúknak – személyre szabható” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük