Barion Pixel

Valentin napi ajándéktasak

990Ft1.390Ft

Romantikus, szívecskékkel dekorált Valentin napi ajándéktasak. A szerelmes ajándékok tökéletes csomagolása. Rakd bele a kedvesed ajándékát és szórj mellé vörös rózsaszirmokat is. Biztosan oda lesz majd az ajándéktasaktól és a Valentin napi ajándékától is.

Mérete:
közepes: 16 x 25,5 cm
nagy: 26,3 x 22,6 cm
Anyaga: papír

990Ft1.390Ft
meret Közepes Nagy
Clear selection

Leírás

A Valentin napi ajándéktasak paraméterei:

Szépséges Valentin napi ajándéktasak. Minden hölgy szívének megdobogtatója.
A tasak színvilágát tekintve a fekete, a fehér, az arany, az ezüst és a piros színek találkozása látható rajta. Romantikus ajándékcsomagolás. A papírtáska oldalai fekete színűek, az első és a hátsó oldalán különböző színű és méretű szívecskék díszelegnek. A tasak elején és hátulján egy nagyobb fekete szívecskében az alábbi felirat olvasható: „I love you”, azaz magyarra fordítva, Szeretlek.

Számomra a tasak stílusa az Alíz csodaországban című mese egyik karakterét idézi, a szívkirálynőt.
Mivel nagyon szeretem ezt a mesét, ezért ez az ajándéktasak nekem még inkább elnyerte a tetszésemet. Biztosan fölhasználom majd a Valentin napi ajándék mellé és lehet, hogy teszek bele egy póker kártyát is, mert ez nagyon jól passzol a csomagoláshoz.

A tasak méretét tekintve kisebb ajándékok férnek el benne. Tehát tehetsz bele táblacsokikat, egy kisebb plüsst, mesélő kulcstartót és szerelemlakatot. Tegyél bele egy kis üveg pezsgőt, vagy gyertyákat. Biztos vagyok benne, hogy ha ebben az ajándéktasakban adod át a szerelmed Valentin napi ajándékát, akkor már a külsőnek is nagyon fog örülni, hát még a tasak belső tartalmának. A szép csomagolás mindig szebbé teszi magát az ajándékot is. Tehát mindig gondoskodj róla, hogy a külcsín is megfelelő legyen!

További ajándéktasakjainkat, pedig ezen a linken keresztül éred el: ajándéktasakok

További információk

Milyen alkalomra?

méret

közepes, nagy

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Valentin napi ajándéktasak” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.