Választott terméked

Unokás kulcstartó Nagymamáknak

4.390Ft

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. 

Mit írjunk rá az Unokás kulcstartódra?
 
Név 1
Név 2
Név 3
Fityegők az Unokás kulcstartódhoz
 
      
Bájos kiegészítők a termékhez
 
  

Leírás

Lehet szülinap, Anyák napja, vagy csak egy átlagos hétköznap, de bármely alkalom kiváló lehetőség arra, hogy megajándékozd az édesanyádat, vagy a nagymamádat egy Mesélő kulcstartóval. Minden büszke nagymama boldogan hordja magánál azt az emléket, amely a szeretett unokáiról mesél neki.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A nemesacél, kör alakú medálokra rákerülhetnek az unokák nevei. Akár 3 gyermek keresztnevével is eltudjuk készíteni, ez esetben a lyukas körön két név kerül egymás mellé a kör aljába ívesen és egy név, pedig a nagyobb fölé a csillag kivágásos kör medálba.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a Mesélő ajándék tökéletes meglepetés lehet édesanyáknak és nagymamáknak egyaránt. Mivel a kulcstartó a családotokról mesél, ezért ezzel az ajándékkal garantált nem lőhetsz mellé. Ajándékozd Anyák napjára, vagy születésnapra és az örömkönnyek biztosan nem maradnak el.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegő alapanyaga antikolt tibeti ezüst. A kulcstartót csiszolt Rózsakvarc ásvánnyal tesszük még színesebbé. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

  • a nemesacél szögletes medál 5 cm hosszú és 1 mm vastag.
  • a virág fityegő 2 cm-es nagyságú.
A díszítéshez használt csiszolt Rózsakvarc ásvány mérete 6 mm.A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható.