Választott terméked

Unokás kulcstartó, ajándék nagymamáknak

4.390Ft

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. 

Mit írjunk rá az Unokás kulcstartódra?
 
Kicsi kör (maximum 2 név fér rá)
Nagyobb kör (maximum 3 név fér rá)
dögcédula:
Fityegők az Unokás kulcstartódhoz
 
      
Bájos kiegészítők a termékhez
 
  

Leírás

Lehet szülinap, Anyák napja, vagy csak egy átlagos hétköznap, de bármely alkalom kiváló lehetőség arra, hogy megajándékozd az édesanyádat, vagy a nagymamádat egy Mesélő kulcstartóval. Minden büszke nagymama boldogan hordja magánál azt az emléket, amely a szeretett unokáiról mesél neki.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A nemesacél, kör alakú medálokra rákerülhetnek az unokák nevei. Akár 3 gyermek keresztnevével is eltudjuk készíteni, ez esetben a lyukas körön két név kerül egymás mellé a kör aljába ívesen és egy név, pedig a nagyobb fölé a csillag kivágásos kör medálba.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a Mesélő ajándék tökéletes meglepetés lehet édesanyáknak és nagymamáknak egyaránt. Mivel a kulcstartó a családotokról mesél, ezért ezzel az ajándékkal garantált nem lőhetsz mellé. Ajándékozd Anyák napjára, vagy születésnapra és az örömkönnyek biztosan nem maradnak el.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegő alapanyaga antikolt tibeti ezüst. A kulcstartót csiszolt Rózsakvarc ásvánnyal tesszük még színesebbé. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

  • a nemesacél szögletes medál 5 cm hosszú és 1 mm vastag.
  • a virág fityegő 2 cm-es nagyságú.
A díszítéshez használt csiszolt Rózsakvarc ásvány mérete 6 mm.A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható.