Barion Pixel

Unokás ajándék | csillagaim kulcstartó

4.990Ft

Unokás ajándék ötlet a nagymamának Karácsonyra, vagy Anyák napjára. A csillagaim gravírozott kulcstartó az unokák keresztnevével és a születésük dátumával készül. Mesés karácsonyi ajándék a mamának. Válassz rá cuki charmokat is és tedd még személyesebbé az egyedi kulcstartót.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft.

Mit írjunk a Csillagaim kulcstartódra?
 
Első csillag felirata:
Második csillag felirata:
Harmadik csillag felirata:
Fityegők a Csillagaim kulcstartóhoz
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

Az unokás ajándék kulcstartó paraméterei:

Gravírozott unokás ajándék a mamának. Minden nemesacél csillag medál egy unoka születésének pillanatát őrzi. Ha a mama ránéz, az imádott unokáit látja a kulcstartón. Bárhova is megy, mindig veled lesznek majd azok, akiket a legjobban szeret. Lepd meg egy ilyen egyedi ajándékkal a nagymamát és hidd el az örömkönnyek nem fognak elmaradni.

A nemesacél csillag alakú medálok 2 cm méretűek és 1 mm vastagok. A kulcstartó súlya ideális,  mérete 8-9 cm. A karikájára a lakáskulcsok, vagy a kocsikulcs könnyen rátehető. Méretéből adódóan egy férfi kezében kényelmesen elfér, illetve egy női táskában is könnyedén megtalálható. Az átadáskor garantáltan lesz puszi, ölelés és széles mosoly.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Ha ajándékba adod:

Ez az unokás ajándék kulcstartó szívet melengető ajándékötlet. Add ajándékba karácsonyra, születésnapra, vagy névnapra. Biztos lehetsz benne, hogy a fülig érő mosoly és az örömkönnyek nem fognak elmaradni.

Tuti ajándékozás tipp Karácsonyra:

Ha a csillagaim kulcstartót választod egy szeretted karácsonyi ajándékaként, akkor arra is ügyelj, hogy ne csak egyszerűen egy tárgyat adj ajándékba, hanem egy emlékezetes élményt is. Csomagold be egy szép csomagolópapírral a meglepetést. Egy ezüst színű szalaggal akaszd egy belső faágra. Ha elkezdődik az ajándékozás és rád kerül a sor, akkor egyszerűen csak mond el ezt a mondókát: – az én ajándékomhoz zöld, ünnepi terep vezet, de ha ezt kikutatod és megleled, minden örömkönnyed nyomban elered. Ha az ajándékozott nehezen találja az ajándékot, akkor a család többi tagja játékosan segíthet a keresgélésben. Egy a fontos, hogy mindenki jól érezze magát és, hogy örömet szerezhess az ajándékozottnak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Unokás ajándék | csillagaim kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A 2 cm-es csillag medálokra a gyermekek születésének dátumát és a keresztneveiket gravírozzuk.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

A csillagaim kulcstartót leginkább Karácsonyra, Anyák, vagy Apák napjára ajánljuk, de szívhez szóló ajándéka lehet a nagymamáknak, vagy a nagynéniknek is.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medáljai rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készülnek. Nem kopnak és nem színeződnek. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél csillag medálok 2 cm méretűek és 1 mm vastagok.

A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható.